切換到寬版
  • 607120閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6400樓  發表於: 2010-08-28
引用第6398樓winnie123456於2010-08-28 19:04發表的  :
500u1 ch u 哈邦k?

已pm回了你。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線erick021
發帖
icash
只看該作者 6401樓  發表於: 2010-08-29
如果我 買地藏十兵衛一set 可唔可以 100蚊呢?=o=
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 6402樓  發表於: 2010-08-29
Re:29號星期日不上網。放終極魔人/鬼鎧/天魔/天魔oe/神母號/服部半藏/阿修 ..
GM裝500u1 點!
o唔ok?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 6403樓  發表於: 2010-08-29
Re:29號星期日不上網。放終極魔人/鬼鎧/天魔/天魔oe/神母號/服部半藏/阿修 ..
引用第6401樓a10fc98於2010-08-29 19:06發表的 Re:29號星期日不上網。放終極魔人/鬼鎧/天魔/天魔oe/神母號/服部半藏/阿修 .. :
GM裝500u1 點!
o唔ok?

其實你真係覺得放到?

離線gn02975322
發帖
icash
只看該作者 6404樓  發表於: 2010-08-29
29號星期日不上網。放終極魔人/鬼鎧/天魔/天魔oe/神母號/服部半藏/阿修 ..
引用第6402樓暴走疾風於2010-08-29 19:51發表的 Re:29號星期日不上網。放終極魔人/鬼鎧/天魔/天魔oe/神母號/服部半藏/阿修 .. :
其實你真係覺得放到?

佢係收   5係放掛-= =
[ gn02975322在2010-08-29 21:30重新編輯此帖 ]
離線winnie123456
發帖
icash
只看該作者 6405樓  發表於: 2010-08-30
my post anything can ch 12.5龍神外傳??

http://ibbs.hk/read.php?tid=81625&page=1&toread=1
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 6406樓  發表於: 2010-08-30
入左$$收你黑日殺機 msn/pm比我thz
平收惡魔人野及任何SIC
發帖
icash
只看該作者 6407樓  發表於: 2010-08-30
i give 500u1 la
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6408樓  發表於: 2010-08-30
放終極魔人/鬼鎧/天魔/天魔oe/神母號/服部半藏/阿修 ..
引用第6406樓winnie123456於2010-08-30 15:15發表的 Re:29號星期日不上網。放終極魔人/鬼鎧/天魔/天魔oe/神母號/服部半藏/阿修 .. :
i give 500u1 la

已pm了你。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6409樓  發表於: 2010-08-30
放終極魔人/鬼鎧/天魔/天魔oe/神母號/服部半藏/阿修 ..
引用第6405樓狼刺於2010-08-30 14:28發表的 Re:29號星期日不上網。放終極魔人/鬼鎧/天魔/天魔oe/神母號/服部半藏/阿修 .. :
入左$$收你黑日殺機 msn/pm比我thz

已交易thanks
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6410樓  發表於: 2010-08-30
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區、昆狗名單。

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

msn:
[email protected]
發帖
icash
只看該作者 6411樓  發表於: 2010-08-31
引用第6409樓大俠陳於2010-08-30 22:42發表的  :
每日一推
.......

my post anything can ch 12.5龍神外傳??

http://ibbs.hk/read.php?tid=81625&page=1&toread=1
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6412樓  發表於: 2010-08-31
引用第6410樓winnie123456於2010-08-31 09:22發表的  :

已pm你,換野最好msn傾。
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 6413樓  發表於: 2010-08-31
有冇冬冬鼠?.? msn叫你但係話下列信息無法給你
平收惡魔人野及任何SIC
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6414樓  發表於: 2010-08-31
引用第6412樓狼刺於2010-08-31 13:41發表的  :
有冇冬冬鼠?.? msn叫你但係話下列信息無法給你

無,你試下重登吧。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6415樓  發表於: 2010-08-31
每日一推
9月4號同5號,本星期六、日不上網

拍賣區、昆狗名單。

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

msn:
[email protected]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6416樓  發表於: 2010-09-01
每日一推~~~~~~~~~~
離線wskcloud
發帖
icash
只看該作者 6417樓  發表於: 2010-09-01
五連鏢可以用咩換?(可能係小白問題   歷奇異信ok?)
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6418樓  發表於: 2010-09-01
引用第6416樓wskcloud於2010-09-01 15:00發表的  :
五連鏢可以用咩換?(可能係小白問題   歷奇異信ok?)

也不是小白的,只不過我唔想sorry
換其他野還可以,換野最好msn傾。
離線wskcloud
發帖
icash
只看該作者 6419樓  發表於: 2010-09-01
已加你msn
快速回復
限100 字節

上一個 下一個