切換到寬版
  • 607132閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 6460樓  發表於: 2010-09-14
Re:放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/夜剎信物/闇念體/元力增幅裝 ..
大俠,黑洞電光點放?
^_^徐子珊^_^
離線godhand
發帖
icash
只看該作者 6461樓  發表於: 2010-09-14
Re:放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/夜剎信物/闇念體/元力增幅裝 ..
我 post 有咩可以換到心.燃燒?
【MY POST】
http://ibbs.hk/read.php?tid=76967
離線huinganho
發帖
icash
只看該作者 6462樓  發表於: 2010-09-15
我收終極超昇150
pm我 thx
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6463樓  發表於: 2010-09-15
放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/夜剎信物/闇念體/元力增幅裝 ..
引用第6459樓cfalan2001於2010-09-14 23:21發表的 Re:放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/夜剎信物/闇念體/元力增幅裝 .. :
大俠,黑洞電光點放?

你想換、買定u1點?
post上寫了價錢。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 6464樓  發表於: 2010-09-15
引用第6462樓大俠陳於2010-09-15 03:53發表的 放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/夜剎信物/闇念體/元力增幅裝 .. :
你想換、買定u1點?
post上寫了價錢。

換得唔得?得的話,pm傾
^_^徐子珊^_^
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6465樓  發表於: 2010-09-15
放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/夜剎信物/闇念體/元力增幅裝 ..
引用第6460樓godhand於2010-09-14 23:42發表的 Re:放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/夜剎信物/闇念體/元力增幅裝 .. :
我 post 有咩可以換到心.燃燒?

已pm你。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6466樓  發表於: 2010-09-15
引用第6463樓cfalan2001於2010-09-15 17:10發表的 Re:放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/夜剎信物/闇念體/元力增幅裝 .. :
換得唔得?得的話,pm傾

已pm你了。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6467樓  發表於: 2010-09-15
Re:放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/武官/血狂信物/夜剎信物/闇 ..
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區、昆狗名單。

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

msn:
[email protected]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6468樓  發表於: 2010-09-16
引用第6461樓huinganho於2010-09-15 00:34發表的 Re:放終極魔人/鬼鎧/安德魯/服部半藏/阿修羅/夜剎信物/闇念體/元力增幅裝 .. :
我收終極超昇150
pm我 thx

sorry終昇賣晒了。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6469樓  發表於: 2010-09-17
每日一推
9月18號同19號,本星期六、日不上網

今天8月17號大約晚上8點off,入了數請盡快取貨,否則請保留收據,留待9月20日星期一再交易。

拍賣區、昆狗名單。

最近交易記錄

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。

msn:
離線神劍
發帖
icash
只看該作者 6470樓  發表於: 2010-09-19
比堤墨鏡換黑日殺機得唔得??
終於買到了卡倫(雖然係普通板)!~
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 6471樓  發表於: 2010-09-19
大俠陳
風尊異信點換
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6472樓  發表於: 2010-09-20
引用第6469樓神劍於2010-09-19 01:02發表的  :
比堤墨鏡換黑日殺機得唔得??

已pm你。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6473樓  發表於: 2010-09-20
每日一推

拍賣區、昆狗名單。

最近交易記錄

msn:
離線ss081319
發帖
icash
只看該作者 6474樓  發表於: 2010-09-20
我想買迪倫人物!!!我係msn已經同你講左!180得唔得????你係e到回我同埋係msn回我啦!!!!!!!!!!!!!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6475樓  發表於: 2010-09-21
引用第6473樓ss081319於2010-09-20 23:00發表的  :
我想買迪倫人物!!!我係msn已經同你講左!180得唔得????你係e到回我同埋係msn回我啦!!!!!!!!!!!!!!

已經pm了你。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6476樓  發表於: 2010-09-21
每日一推9月23至26號不上網。
離線新生比堤
發帖
icash
只看該作者 6477樓  發表於: 2010-09-21
我想要蝙蝠來襲加核子爆彈啊,$50u1點換好冇?

得就pm我啦
我比堤終於齊招la
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6478樓  發表於: 2010-09-22
引用第6476樓新生比堤於2010-09-21 22:00發表的  :
我想要蝙蝠來襲加核子爆彈啊,$50u1點換好冇?
得就pm我啦

已經pm回了你。

9月23至26號不上網。
[ 大俠陳在2010-09-22 14:09重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6479樓  發表於: 2010-09-22
每日一推``````````

9月23至26號不上網。
大約上網時間:
星期一晚上7點至通消
星期二至四下午2點至通消
星期五下午2點至8點
星期六、日同公眾假期可能會不上網