切換到寬版
  • 607135閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線mingyung
發帖
icash
只看該作者 6520樓  發表於: 2010-10-17
Re:收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/狂虎炮/破雷/幻音異信異 ..
玄武:人物10、陀虎訣20、醉八虎10、醉虎神道20、怒虎棍法-武虎20、絕虎勢30
110蚊有貨`?
下星期入錢`
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 6521樓  發表於: 2010-10-17
Re:收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/狂虎炮/破雷/幻音異信異 ..
赤炎之道可換你虎鯊皇嗎?
10月19號就係我生日啦  

我想大家PM我講句(生日快樂)^V^
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6522樓  發表於: 2010-10-18
收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/狂虎炮/破雷/幻音異信異 ..
引用第6515樓d523d323於2010-10-15 15:54發表的 Re:收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/狂虎炮/破雷/幻音異信異 .. :
LFO 側背袋:20
家陣你仲放唔放- -?

你要去荃灣2000fun買的。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6523樓  發表於: 2010-10-18
收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/狂虎炮/破雷/幻音異信異 ..
引用第6519樓mingyung於2010-10-17 19:09發表的 Re:收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/狂虎炮/破雷/幻音異信異 .. :
玄武:人物10、陀虎訣20、醉八虎10、醉虎神道20、怒虎棍法-武虎20、絕虎勢30
110蚊有貨`?
下星期入錢`

ok,已pm你。
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 6524樓  發表於: 2010-10-18
赤炎之道可換你虎鯊皇嗎?  只係唔回應我既- -
10月19號就係我生日啦  

我想大家PM我講句(生日快樂)^V^
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6525樓  發表於: 2010-10-18
引用第6523樓真旋風腿於2010-10-18 19:09發表的 Re:收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/狂虎炮/破雷/幻音異信異 .. :
赤炎之道可換你虎鯊皇嗎?  只係唔回應我既- -

唔啦,SORRY
離線talenli

發帖
icash
只看該作者 6526樓  發表於: 2010-10-18
千翼換你天神的制裁得唔得
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6527樓  發表於: 2010-10-19
引用第6525樓talenli於2010-10-18 23:02發表的 Re:收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/狂虎炮/破雷/幻音異信異 .. :
千翼換你天神的制裁得唔得 [表情]

sorry不可以
離線talenli

發帖
icash
只看該作者 6528樓  發表於: 2010-10-19
Re:收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/虎威腿ex/破雷/幻音異信 ..
你點收??pm我ok??
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6529樓  發表於: 2010-10-20
收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/虎威腿ex/破雷/幻音異信 ..
引用第6527樓talenli於2010-10-19 16:27發表的 Re:收銀河旋風/烈焰鳳凰/音速手刀/慘絕/千翼烈刃/虎威腿ex/破雷/幻音異信 .. :
你點收??pm我ok??

已pm你。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6530樓  發表於: 2010-10-20
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區、昆狗名單。

實物、已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。
有問題請pm or e-mail。

msn:
[email protected]
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 6531樓  發表於: 2010-10-20
真主的心換流星大爆破 意回
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6532樓  發表於: 2010-10-21
引用第6530樓qqwess於2010-10-20 23:34發表的  :
真主的心換流星大爆破 意回

已pm你。
離線新生比堤
發帖
icash
只看該作者 6533樓  發表於: 2010-10-21
我要兄弟同轟,500u1點換好冇?
我比堤終於齊招la
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6534樓  發表於: 2010-10-22
引用第6532樓新生比堤於2010-10-21 17:34發表的  :
我要兄弟同轟,500u1點換好冇?

已PM你。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6535樓  發表於: 2010-10-22
每日一推,10月23、24日不上網,星期一再見

拍賣區、昆狗名單。

最近交易記錄

如果你想買的招我無,歡迎預訂,msn話我知,我會盡力搶收第一時間通知你,當然必須入數購買。
說明收的價錢,如有量產情況出現,例如豪華包送出,預訂隨時可以取消,是不會強逼你買。

通告:yahoo.com.hk、live.hk通常看到我都是離線的,請盡量用hotmail.com   add我就會見到我在線。
就算因為 msn問題看見我離線,你也可留離線訊息,如我當時在線也一樣見到你叫我,我也會回答你問題。
當你ADD我的時候,如果我已經在線,需要我重登先會見到我在線。

msn:
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6536樓  發表於: 2010-10-25
每日一推

拍賣區、昆狗名單。

最近交易記錄

msn:
離線yuenkttt
發帖
icash
只看該作者 6537樓  發表於: 2010-10-25
我要邪神怒吼,睇睇我post有咩要
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6538樓  發表於: 2010-10-26
引用第6536樓yuenkttt於2010-10-25 20:36發表的  :
我要邪神怒吼,睇睇我post有咩要

換野最好msn傾。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 6539樓  發表於: 2010-10-26
每日一推

拍賣區、昆狗名單。

最近交易記錄

msn:
快速回復
限100 字節

上一個 下一個