切換到寬版
  • 29145閱讀
  • 884回復

KeNFAI之店 主打【5個勁Ac】平放 只求清貸@@收go點!!!!!!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 680樓  發表於: 2009-11-21
Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~
引用第679樓亨利~law於2009-11-21 18:39發表的 Re:Re:Re:Re:Re:~~~ :
你連證據都冇就話自己ac中bug
信你一成 雙目失明

證據咪係我vs同打故事都冇升名聲lor..sosad

收既pm我傾,只限peak/bank
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 681樓  發表於: 2009-11-21
Re:KeNFAI之店 主打【Ac】/爆關,幫升【已有40多個記錄】/成魔,大地/收『商1 ..
11月21 日一推 ~~~~~~~~~

離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 682樓  發表於: 2009-11-21
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~
引用第680樓ken輝於2009-11-21 19:42發表的 Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~ :
證據咪係我vs同打故事都冇升名聲lor..sosad

你講乜都得啦e+
離線w129
發帖
icash
只看該作者 683樓  發表於: 2009-11-22
Re:KeNFAI之店 主打【Ac】/爆關,幫升【已有40多個記錄】/成魔,大地/收『商1 ..
又真係幾神奇=_=
爆晒全部名聲得0...
我爆一次學校都有幾百-,-
一係關gm事...一係BUG...一係鬼整你...
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 684樓  發表於: 2009-11-22
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~
引用第682樓亨利~law於2009-11-21 23:24發表的 Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~ :
你講乜都得啦e+[表情]

sosad,,你咪同gm講下lor..個ac id係jackho951107...你唔信都冇計..我都sd左信比gm~~~其實你唔信我都吹你唔脹~~仲有呢件事關bug lv咩事呢??做咩話我bug lv??你性屈
回上..我問心無愧~~做過唔怕應的~~~

離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 685樓  發表於: 2009-11-22
of2Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~
引用第684樓ken輝於2009-11-22 07:43發表的 Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~ :
sosad,,你咪同gm講下lor..個ac id係jackho951107...你唔信都冇計..我都sd左信比gm~~~其實你唔信我都吹你唔脹~~仲有呢件事關bug lv咩事呢??做咩話我bug lv??你屈[表情]
回上..我問心無愧~~做過唔怕應的~~~

你緊係吹我唔脹啦~比你吹脹咁咪好唔掂???
字都打錯呀~係呀^^
你唔認我都冇辦法~_~
[ 亨利~law在2009-11-22 13:22重新編輯此帖 ]
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 686樓  發表於: 2009-11-22
Re:of2Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~
引用第685樓亨利~law於2009-11-22 12:06發表的 of2Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~ :
你緊係吹我唔脹啦~比你吹脹咁咪好唔掂???
都打錯呀~係呀^^
你唔認我都冇辦法~_~

請自重!!笑柒人,話人者是~"~

離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 687樓  發表於: 2009-11-22
Re:Re:of2Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~
引用第686樓ken輝於2009-11-22 12:14發表的 Re:of2Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~ :
請自重!![表情]笑柒人,話人者是~"~

都係你唔好~_~
整到我錯埋
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 688樓  發表於: 2009-11-22
Re:Re:Re:of2Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~
引用第687樓亨利~law於2009-11-22 13:23發表的 Re:Re:of2Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~~~ :
都係你唔好~_~
整到我錯埋[表情]

bug我就一定冇bug嫁啦,唔信我都冇計!!仲有唔該收番你果句野~~bug lv神早封左的,!
我問心冇無愧,!!講完

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 689樓  發表於: 2009-11-22
1月22日 一推~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 690樓  發表於: 2009-11-23
11月23日一推~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 691樓  發表於: 2009-11-24
11月24日一推~~~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 692樓  發表於: 2009-11-25
Re:KeNFAI之店 主打【Ac】/爆關,幫升 已有40多個記錄/成魔,大地,昇鬼/收『商1 ..
11月25日一推 ~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 693樓  發表於: 2009-11-26
Re:KeNFAI之店 主打【Ac】/爆關,幫升 已有40多個記錄/成魔,大地,昇鬼/收『商1 ..
11月26日一推 ~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 694樓  發表於: 2009-11-27
11月27日一推~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 695樓  發表於: 2009-11-28
11月28日一推~~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 696樓  發表於: 2009-11-29
11月29日一推~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 697樓  發表於: 2009-11-30
11月30日一推 ~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 698樓  發表於: 2009-12-01
12月1日一推 ~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 699樓  發表於: 2009-12-02
12月2日一推~~~~~~~~~~~~

快速回復
限100 字節

上一個 下一個