切換到寬版
  • 607306閱讀
  • 8124回復

大量實物,有心人駕車來將它們全帶走他再與志同道合的人分享,最後願望 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7260樓  發表於: 2011-08-29
引用第7258樓chiux12345於2011-08-29 13:27發表的  :
我要十字旋風拳10$,破空拳10$,女媧遺書30$~加起來=50$~Thank you~Msn:[email protected]

thanks   已經e-mail  送了貨。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7261樓  發表於: 2011-08-29
引用第7257樓hkqqww999789於2011-08-29 09:41發表的  :
你好!!大俠陳我想同你買Ex OE 極魔之道,陸道OE 最終忍道.享利OE 萬箭噬日,矢雨驟臨,and后羿射日+陀虎訣and怒虎棍法-武虎.我要買E 幾招!!我會去中銀過數比你,請問可唔可以今日下午比到E幾招我,因為我好想要Thx!!E個係我MSN:[email protected] 名:HawksJames 有咩事可以係ibbs pm 我或係MSN通知我Thx!!!

e-mail回了你 thanks
離線hkqqww999789
發帖
icash
只看該作者 7262樓  發表於: 2011-08-29
ok 我明早入數比你,聽日比唔比到我Thx!!急要Thx!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7263樓  發表於: 2011-08-29
引用第7261樓hkqqww999789於2011-08-29 18:39發表的  :
ok 我明早入數比你,聽日比唔比到我Thx!!急要Thx!!

明天會送貨的,就要看看你何時send e-mail比我了,記得影全張收據同說明要什麼了,如果你早上send e-mail,下午就會送貨。

通告:
如果看不見我MSN在線,請盡量使用PM同E-MAIL聯絡我。
PM同E-MAIL取貨時,如非熟客,沒有留姓名同家電者,請影全張收據同說明要什麼,我便會送貨,謝謝大家
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7264樓  發表於: 2011-08-30
每日一推

大俠陳港、澳交易大樓放野區、禮物區、交易方法、入數教學

代練升lv、收招區、(異轉、合體)系統說明、武器、裝備區

拍賣區、昆狗名單。

實物:已用閃、公仔、卡薄、筆盒。

最近交易記錄

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱(本人名稱的ac從來無放過)

通告:
如果看不見我MSN在線,請盡量使用PM同E-MAIL聯絡我。
PM同E-MAIL取貨時,如非熟客,沒有留姓名同家電者,請影全張收據同說明要什麼,我便會送貨,謝謝大家

提防假冒請認清楚msn先至交易避免不必要既損失
交易前必要先看清楚我msn每一個字
先回post再add我msn,我只得一個msn
[email protected]

大約上網時間:由於本人開始越來越忙,上網時間不定,搵我最好PM、E-MAIL我入數收據同要的野,便會送貨比你
每天下午三點到大約4點半同晚上大約12點後。
最佳交易方法:入數後pm、e-mail我收據同說明要什麼,我看見便會立即送貨,謝謝各位

msn:
[email protected]
發帖
icash
只看該作者 7265樓  發表於: 2011-08-30
你好!!大俠陳我係琴日幫你話買果7招280蚊個賣家,我今早已經係中銀過左數比你,E個係今日過數日期:2011/08/30 , 時間:09:54:29
你cheak完ok就今日係MSN果到send果7招序號and密碼比我啦Thx!!最好可以今日比到我啦,因為急要Thx!!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7266樓  發表於: 2011-08-30
引用第7264樓hkqqww999789於2011-08-30 10:35發表的  :
你好!!大俠陳我係琴日幫你話買果7招280蚊個賣家,我今早已經係中銀過左數比你,E個係今日過數日期:2011/08/30 , 時間:09:54:29
你cheak完ok就今日係MSN果到send果7招序號and密碼比我啦Thx!!最好可以今日比到我啦,因為急要Thx!!!

你可以影張收據send去我e-mail嗎?如果唔係好難証明數是你入的,如果不能影相,請pm我留下你姓名同家電。
發帖
icash
只看該作者 7267樓  發表於: 2011-08-30
你上MSN睇下,我send左姓名同手電比你Thx!!
發帖
icash
只看該作者 7268樓  發表於: 2011-08-30
— (saizen) 請善用修改功能 (2011-08-30 15:48) —
你好!!大俠陳我是今早幫你買果7招個買家,你咪話190蚊買狂龍亂舞、地龍斬、天龍刀,我想要多一招:滑翔刀,4招總共210蚊我E加會去中銀過數比你,你可唔可以今日比果4招我得唔得,因為急要Thx!!如有咩問題可call我手電找我Thx!!
發帖
icash
只看該作者 7269樓  發表於: 2011-08-30
E個係我靜話去中銀過數比你的日期:2011/08/30 時間:16:39:15 ,你cheak完ok就今晚果到send果4招序號and密碼比我啦Thx!!最好可以今晚比到我啦,因為急要Thx!!!
發帖
icash
只看該作者 7270樓  發表於: 2011-08-30
你cheak完ok就今晚係MSNsend果4招狂龍亂舞、地龍斬、天龍刀,滑翔刀的序號and密碼比我啦Thx!!最好可以今晚比到我啦,因為急要Thx!!!如有咩問題可call我手電找我Thx!!或在MSN email or pm我Thx!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7271樓  發表於: 2011-08-30
引用第7269樓hkqqww999789於2011-08-30 19:08發表的  :
你cheak完ok就今晚係MSNsend果4招狂龍亂舞、地龍斬、天龍刀,滑翔刀的序號and密碼比我啦Thx!!最好可以今晚比到我啦,因為急要Thx!!!如有咩問題可call我手電找我Thx!!或在MSN email or pm我Thx!!

已送貨
你入了數pm  or  msn話比我知得了,我上網會第一時間送貨。
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 7272樓  發表於: 2011-08-30
想換你哈邦人物..
睇睇有沒野岩換 =)
http://ibbs.hk/read.php?tid=8811&page=1&toread=1
麻煩了!  
.
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7273樓  發表於: 2011-08-31
引用第7271樓牙良於2011-08-30 22:59發表的  :
想換你哈邦人物..
睇睇有沒野岩換 =)
http://ibbs.hk/read.php?tid=8811&page=1&toread=1
麻煩了!  

sorry未有野岩換。
發帖
icash
只看該作者 7274樓  發表於: 2011-08-31
你好!!大俠陳我是琴日幫你買達爾果4招個買家,我今日想要茱迪:人物10、乘風腿10、伏虎勢10、禿鷹腳刀10 、迴旋二段擊20,and元力增幅裝置:50,我靜間早上會去入數比你,我又係想今日下午比到E幾樣的了序號,密碼我可以嗎??因為急要Thx!!如果你今日可比我的話就係MSN果到e-mail比我啦Thx!!

樓主留言:

你e-mail我得了,我會電你核對資料的,你入了幾錢不用在這處說出,謝謝

離線hkivan999789
發帖
icash
只看該作者 7275樓  發表於: 2011-08-31
悟地異信換 巫神人物,屠鬼遁,森羅咒 ok?
https://www.youtube.com/watch?v=aVk2vi7Pn50
發帖
icash
只看該作者 7276樓  發表於: 2011-08-31
你好!!大俠陳我是琴日幫你買達爾果4招個買家,我巳經過左數比你E個係入數日期:2011/08/31,時間:09:48:39,你cheak完ok就把迪:人物、乘風腿、伏虎勢、禿鷹腳刀1、迴旋二段擊,and元力增幅裝置的序號,密碼今日或下午係MSN果到e-mail比我ok??因為急要Thx!!如有甚麽問題可call我手電找我Thx!!
離線78ccaa00
發帖
icash
只看該作者 7277樓  發表於: 2011-08-31
元力淨化器 換到 豹影拳 音速射球 嗎?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7278樓  發表於: 2011-08-31
引用第7276樓78ccaa00於2011-08-31 15:28發表的  :
元力淨化器 換到 豹影拳 音速射球 嗎?

唔啦 sorry
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7279樓  發表於: 2011-08-31
引用第7274樓hkivan999789於2011-08-31 08:38發表的  :
悟地異信換 巫神人物,屠鬼遁,森羅咒 ok? [表情]

sorry換不到
快速回復
限100 字節

上一個 下一個