切換到寬版
  • 3295閱讀
  • 68回復

迪倫實用左..[更新至8/11 9:46] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線四葉草
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2008-11-08
引用第57樓evil邪於2008-11-08 21:32發表的  :
我呢
.......

咁多偉論,即係話得事改得野啦,改翻勁一堆垃圾廢角先啦,唔係點幫襯ar,迪倫我唔玩,改得屈唔屈都與我冇關係,只不過你改得禁法,不如順手改下其他角色既出招禁法,好多角色難禁到暈,比你地愚弄左幾年,容忍都有個限度,反正PS3火影就出,唔洗你地趕,到時個個都走。重有我都有玩EX,我覺得EX高攻高防格招力強扣SP勁多,回MP勁快,唔該順便改埋。今次傷害迪倫玩家唔係我,係你地,如果講平衡就唔好出龍皇嘛,今次神蟲百烈拳垃圾過迪雲百烈拳,點垃圾你自己試,迪倫改得就改埋EX啦,你地做得好邊個夠膽出聲。
離線ianmahk
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-11-08
無錯,所以我個人認為u1做得好.因為佢未ch之前,d人係到狂屈龍皇,根本冇得玩,宜家剩係整廢一招,算係咁啦,如果唔係玩lfo的人之後會愈來愈廢,冇技術.
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-11-08
引用第60樓四葉草於2008-11-08 22:52發表的  :
  咁多偉論,即係話得事改得野啦,改翻勁一堆垃圾廢角先啦,唔係點幫襯ar,迪倫我唔玩,改得屈唔屈都與我冇關係,只不過你改得禁法,不如順手改下其他角色既出招禁法,好多角色難禁到暈,比你地愚弄左幾年,容忍都有個限度,反正PS3火影就出,唔洗你地趕,到時個個都走。重有我都有玩EX,我覺得EX高攻高防格招力強扣SP勁多,回MP勁快,唔該順便改埋。今次傷害迪倫玩家唔係我,係你地,如果講平衡就唔好出龍皇嘛,今次神蟲百烈拳垃圾過迪雲百烈拳,點垃圾你自己試,迪倫改得就改埋EX啦,你地做得好邊個夠膽出聲。

只係你唔識用姐
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-11-08
引用第60樓四葉草於2008-11-08 22:52發表的  :

你走=/=個個都走
唔好講到自己好偉大咁
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-11-08
我覺得今次迪倫改得好!!
好似之前出果個龍皇咁值頭可以話不知所謂.
一下100mp打中曬有雙血3分2以上攻擊力
龍皇有咁ge攻擊力好唔正常囉!?
離線heinzlam
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-11-08
講真,雖然係話其他勁左,不過有時真係唔係路..好似美干達果關咁...D怪飛晒落街...一定要用龍皇打咁濟..同埋有D怪好似烏鴉依D...用果2招好難打中...講明先,我冇話打唔中,不過係難打中D- -....
同埋...我招龍皇9LV...成1700攻....都一野打唔死第一關任務D怪- -
[ 此帖被heinzlam在2008-11-08 23:29重新編輯 ]
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-11-08
引用第61樓ianmahk於2008-11-08 22:58發表的  :
無錯,所以我個人認為u1做得好.因為佢未ch之前,d人係到狂屈龍皇,根本冇得玩,宜家剩係整廢一招,算係咁啦,如果唔係玩lfo的人之後會愈來愈廢,冇技術.

你覺得人地屈龍皇ge你就米玩lfo lo!!!
仲有你可以同佢講叫佢米勁出ga,再唔係你可以走
仲有呀,唔係個個迪倫都係屈龍皇ga!!!
你玩得lfo,就要預左比人屈龍皇,你唔中意就米玩,冇人會逼你!!你咁唔中意ge就米玩!!!!唔好係到吵!!!!
仲有,唔該你d想法唔好咁于腐!!!唔代表每個屈龍皇ge人都係愈來愈廢,冇技術
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-11-09
引用第38樓evil邪於2008-11-08 10:31發表的  :
唔係錯覺,根本上係勁

你唔好再誤導人了 gm邪神 你想令受到傷害的迪倫玩家降溫 是沒有用的 你們的把戲 太悶了

收檔啦 係玩技術既 一齊玩茱迪 迪倫的設定 根本不是為技術而創造 u1是真心讓玩家有技術的 為什麼不一早在推出迪倫時 就set好做今日的設定? 你答我這個問題 不要告訴我u1沒時間set好 迪倫推出已經有1年多時間 (甚至更耐) 點解要在ogs賣左一大堆迪倫後 才改弱迪倫? 把他的遠攻招的強大改弱? 這是詐騙!
不要再用「技術」「平衡」這些道理來強行把u1的詐騙手法消去
因為 是有心搞好平衡
是所有人物 所有招式 一齊整
為什麼人人都擁有了 u1賺了一筆了才改弱?
欺騙玩家 令玩家變成苦主
u1行騙 無所不用其極!
互相理解
最後的對話
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-11-09
引用第39樓中毒魔人於2008-11-08 13:16發表的  :
行開點吧
迪倫弱與強
與你無關
再加上如果眾玩家為了迪倫的龍皇噬而玩就錯了
迪倫現在平衡返我仲覺得好勁..
.......

為什麼與我無關?
這裡出現了行騙事件
香港政府都可以介入理會這事件!
人人都可以發表意見

引用:再加上如果眾玩家為了迪倫的龍皇噬而玩就錯了

事實上 玩迪倫的玩家的確是為了龍皇而玩
龍皇有齊屈招的要素
未改弱前
起手快 有勁高防 逅攻 波速度快 貫穿 有焚燒效果 更可以上下打斜出
連出的話 對方在牆更有機會連食而無得反擊

你買一件產品 不是因為佢既優點
點會有咁多人買?

我再重申一次 這不是平衡
要平衡 一早出個時應該一早平衡左
好似茱迪咁就真係平衡啦
玩茱迪啦
這是詐騙案!
1條評分
互相理解
最後的對話
快速回復