切換到寬版
  • 9053閱讀
  • 131回復

[其他類別]已成了罵戰post-3-" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2008-12-11
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 3_=~7B) 8  
起碼好過佢 Z&8 7Aj  
但我冇話過自己勁 H3{x; {.b  
你鬧我係咪即係代表你好串? *Yv"lB8  
串唔係你所諗得咁膚淺
1條評分
離線ivaruts
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-12-11
引用第60樓希乂撒古於2008-12-11 22:14發表的  : BEvSX|M>x  
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 tYIHsm\b  
起碼好過佢 Z_' %'&Y  
但我冇話過自己勁 yb/< 7  
你鬧我係咪即係代表你好串? x6HebIR+  
串唔係你所諗得咁膚淺
nzy =0Ox[  
我吊 你老未係 你好能煩啊 吵吵吵 無啦啦你話咩人差啊 你又唔係勁 你咁能勁米比我地睇下你d改圖囉 頂你 之前就串到死 依家就扮曬野啊 以為自己好能有品啊 我係要串你架啦 你唔能鐘意米走囉
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-12-11
引用第60樓希乂撒古於2008-12-11 22:14發表的  : 5K'EuI)  
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 >|0yH9af  
起碼好過佢 ?f']*pD8  
但我冇話過自己勁 B0p>'O2  
你鬧我係咪即係代表你好串? }#!o^B8  
串唔係你所諗得咁膚淺
JoW*)3Z  
最大問題係你依家有當初有評人地既圖? I#eIm3Y?  
你只係話cut圖好悶 t)XV'J  
就冇話佢d圖 O RQGay  
你唔比人地cut得好令?
1條評分
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-12-11
引用第61樓ivaruts於2008-12-11 22:16發表的  :
我吊 你老未係 你好能煩啊 吵吵吵 無啦啦你話咩人差啊 你又唔係勁 你咁能勁米比我地睇下你d改圖囉 頂你 之前就串到死 依家就扮曬野啊 以為自己好能有品啊 我係要串你架啦 你唔能鐘意米走囉
KXw \N!  
你比我更無品=] w41#? VC/  
打粗口很威威 mf}?z21vD  
用不用頒個獎 pvmm" f  
========== AN: ,t(w  
一定要勁先評得? f~Kl n^  
你無腦的嗎? );))kYr  
不懂爬post? @TgCI`E   
我沒說過不喜歡 }i[i{lKj  
^^ asQ" |]m  
========== ] {NY;|&I'  
8.-PQ  
我沒以為自己很有品,不過比你們有品得多了 U^pe/11)H  
起碼不會像你們不能被人插的性格

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-12-11
引用第63樓希乂撒古於2008-12-11 22:25發表的  :
你比我更無品=] ' J-(v  
打粗口很威威 <S\S @3  
用不用頒個獎  h@W}xT  
========== ^S<Z'S  
.......
W;KHLHp-  
你依家根本係睇死cut圖 你根本冇留意人地既技術 另外我都睇唔出你幾有品囉
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-12-11
引用第64樓mca05006006於2008-12-11 22:28發表的  :
你依家根本係睇死cut圖 你根本冇留意人地既技術 另外我都睇唔出你幾有品囉
RIJBHOa  
比你更有品就行了 '|]zBpz  
的確,cut圖不用技術

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-12-11
引用第65樓希乂撒古於2008-12-11 22:29發表的  :
比你更有品就行了 Jx{,x-I  
的確,cut圖不用技術
@ym7h k.  
睇唔出你比我有品囉 )E4COw+  
另外你的知識都好有問題啦 ?v")Z 0 ~  
邊個話cut圖唔洗技術?
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-12-11
引用第66樓mca05006006於2008-12-11 22:31發表的  :
睇唔出你比我有品囉 QU#/(N(U#T  
另外你的知識都好有問題啦 ;J5oO$H+68  
邊個話cut圖唔洗技術?
}BfwMq4E)n  
你的語氣已經出賣了你 8W yG49eic  
=============== 'rF TtT  
可能對我來說不用技術
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-12-11
引用第67樓希乂撒古於2008-12-11 22:33發表的  :
你的語氣已經出賣了你 b,@:eVQ7  
=============== y>#j4%D~4  
可能對我來說不用技術
*PI3L/*  
那你應該證明出來你如何有品... 3gM{lS}h#  
dKMuo'H'%  
光說沒用的...-,-
(:

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2008-12-11
引用第67樓希乂撒古於2008-12-11 22:33發表的  :
你的語氣已經出賣了你 .dygp"*  
=============== z=xHk|+'  
可能對我來說不用技術
WDX?|q9rCt  
語氣? f^]AyU;F:  
咁你之前既語氣又點? a} /Vu"  
仲有 係網上單是文字又點睇得出語氣? \uYUX~}i"  
你話對你黎講不用技術? 7q?Yd AUz  
咁姐係話你好勁?
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2008-12-11
引用第68樓bon1於2008-12-11 22:34發表的  :
那你應該證明出來你如何有品...
光說沒用的...-,-
,VZ&Gc  
^^ bXW )n<y  
我沒說過我有品 b'OO~>86  
我只是說我比他們更有品 OBl8kH(b>  
你沒仔細思考過嗎 TM}F9!*je  
你不能從語氣下判斷嗎?

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2008-12-11
引用第70樓希乂撒古於2008-12-11 22:36發表的  :
^^ @r43F$bcqo  
我沒說過我有品 '2tEKVb  
我只是說我比他們更有品 @}Ixr{ t  
你沒仔細思考過嗎 oL@ou{iQ  
.......
vz:0" y  
哦 話人個腦有病個d都叫有品
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2008-12-11
引用第63樓希乂撒古於2008-12-11 22:25發表的  :
你比我更無品=] -], ?kP  
打粗口很威威 5Nb_K`Vp*  
用不用頒個獎 X-,y[ )  
========== weV#%6=5\  
.......
=)YYx8gR  
\Ji2u GT  
~BZV:Es  
Q $0%~`t  
對不起呵,,,之前引用你的說話你回覆後現在才回覆 %m) h1/l  
.^S78hr]n  
罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶" cmU+VZ#pk  
h3EDN:FQ  
那你怎解釋你所謂的"有品" kV3j}C"  
uW~ ,H}E  
我不理其他人有沒有品 PL$F;d  
UMwMXmZNJ  
如果你是說道理,,我不明你為何會說這句 BDRVT Y(s  
Vk_&W.~  
衝口而出?無聊?還是,,,? xg^^@o  
@%nUfG7TQ  
希望你可以為此作出道歉,, cu^*x/0,  
@!/fvP  
若果不想道歉的話,,不緊 eKz~viM'  
nE0~Y2  
相信樓主也是大方的 '?gI cWM  
w%dIe!sV  
---------------------------------------------------- B 9Q. s  
t/WnDR/fM  
你話人地CUT圖好悶,,但係相信IBBS冇條規例話吾比CUT圖囉 Ti|++oC/&  
h&M RQno  
可能係你D所謂既高手論壇有掛,,我吾知啦 i;zGw.;Q  
9*+0j2uhQ  
衣到係IBBS,,吾係高手論壇 Yb3f]4EH  
p}DF$k%`  
你要嘈,,勞煩你移玉手轉到你的高手論壇去 wV&f|JO0+  
doO Ap9%  
----------------------------------------------------- w LN2`ucC  
ZV]e-  
又要引用你的句子了 CPNN!%-  
v6-~fcX0G  
你鬧我係咪即係代表你好串? ^s~n[  
串唔係你所諗得咁膚淺 6q[!X0u  
*\:_o5o%[T  
5%+bWI{w  
看你那句真的些少想笑 Rfc&OV  
]|t.wr3AU  
人地話人,,你就話人諗串吾係咁膚淺 XQJ^)d00h  
UxcDDa/j2T  
我想知串人洗吾洗知道那深層既定義,, JX/4=..  
FNm6/_u3  
你話吾係咁膚淺牙MA,,咁請你解釋一下 XVDd1#h  
.hlQ?\  
就算人地係串你,,,你呢位道理之人有冇諗點解人地要串你 {/A )t1nL  
o+_/)c  
你樣衰串你?還是其他因素?相信不會吧,,反省一下吧
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2008-12-11
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎 !P~ PF:W~|  
你唔好咁話你自己啦 _:g GD8  
你係ibbs話人地當關我事啦 [%84L@:h  
就算唔關我事 =,d* {m~A  
.......
a()6bRc~T  
比你好得多了
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2008-12-11
引用第70樓希乂撒古於2008-12-11 22:36發表的  :
^^ \]U<h ub  
我沒說過我有品  =XMD+  
我只是說我比他們更有品 } $Hs;4|  
你沒仔細思考過嗎 GX7 eRqz>  
.......
1 ;\]D9i  
證明你怎比別人有品... X ;OsH  
]g >m?\'n  
看不出...-,-
(:

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2008-12-11
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好?佢自己放上黎就預左比人評 人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? 用下個腦先鬧人,如果唔係就會比人當你9up架啦.......
Rwc[:6;fn  
你又幾有品?睇唔出囉
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2008-12-11
@罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶   z5XYpi_;[  
那你怎解釋你所謂的"有品" zwM"`z  
還不懂 3]O`[P,*%  
你某人有品 MV"E ?}0  
不代表自己覺得自己很有品 1MbY7!?PG  
小明有一個蘋果,小強比他多一個,那是不是小強有很多個蘋果? R'Kt=.s<  
========= <|{L[  
我沒說cut圖有罪 "/ tUA\=j  
我只是說很悶而已
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2008-12-11
引用第75樓mca05006006於2008-12-11 22:44發表的  :
你又幾有品?睇唔出囉
'e}uvbK  
比你好少許 0CPxIF&  
不過不代表我有品 To3^L_v"  
=============
1條評分

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2008-12-11
引用第77樓希乂撒古於2008-12-11 22:45發表的  :
比你好少許 &=YSM.G  
不過不代表我有品 Sa L"!uAk  
=============
t5xb"F   
係囉 你咁厚面皮係要話比我地有品都冇法架 要唔要我教你寫個醜字?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2008-12-11
引用第76樓希乂撒古於2008-12-11 22:44發表的  : tR1FO%nC  
@罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶   f-4.WW2FN  
那你怎解釋你所謂的"有品" E!zX)|Z<  
還不懂 G8eD7%{b:)  
你某人有品 6JhMkB^h  
不代表自己覺得自己很有品 ld.7`)  
.......
qe?Qeh(!X  
$/+so;KD  
r$ =qQ7^#  
b^x07lO  
相信你說那句很悶巳經是錯了吧 /prYSRn8  
&f-hG3/M  
我不知你悶有何意思,, e'34Pw!m  
obO}NF*g^  
是你自己勁CUT,,還是多這類POST? Di>rO038  
Ry?4h\UX5  
如果你認為多這類POST是悶的話,, mk%b9Ko<F  
{pWBwf>R C  
那請你不要在這裡了,,還是那句 vg)Z]F=t(  
:=*}htP4C  
回你的高級論壇吧 4J5pXlzV  
v8m`jxII64  
--------------------------------------------- e`iEy=W  
9C/MRmv`  
你有品過他們還是他們有品過你我不想知 ^]> aHz9  
GKZN}bOm\  
我只知你說的"有品過你" ?iv=53<c#  
hJ f2o  
我現在引用你的說話 K*Ks" Vx  
"UG K8x  
我波仔xd,,有品比你好得多了
快速回復
限100 字節

上一個 下一個