切換到寬版
  • 6595閱讀
  • 91回復

『LFO2009年月曆』4月份福袋內容公佈 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-03-08
引用第57樓光明仔sky於2009-03-08 01:04發表的  :
又係一個都幾好搵(錢)的產品
舊年前年一早叫佢出呢隻超級元力多 佢就死都唔出.
依家越一呢d衰人出動埋超級元力多, 代表u1科技知道自己唔掂啦 知道個死字點寫=_=
.......

ad團咪成日係到嘈嘈嘈宣傳你地既偉論啦
離線核爆狗
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-03-08
超正 LOR
1條評分
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-03-08
引用第57樓光明仔sky於2009-03-08 01:04發表的  :
又係一個都幾好搵(錢)的產品
舊年前年一早叫佢出呢隻超級元力多 佢就死都唔出.
依家越一呢d衰人出動埋超級元力多, 代表u1科技知道自己唔掂啦 知道個死字點寫=_=
.......

D人講末期都末左好耐啦wo
你想末到幾時=]

離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-03-08
引用第60樓lfoqazwsx於2009-03-08 11:09發表的 :
ad團咪成日係到嘈嘈嘈宣傳你地既偉論啦

我講得唔岩咩=_=
u1已經知道自己唔掂至會出動超級元力多, 做咩以前叫極都唔出呀 依家又出?
佢呢d元力多 使幾多製作成本, 玩家就要150蚊至有得限時 拿一件平到不得了的製成品賣出無數次,
u1搞系統不力 保障玩家不力, 的確未有盡力; 賺錢落力 工作密密麻麻都係為左搵錢,
錢梗係拿拿聲搵左先算 所以要快囉 免得你揪後算帳.
而且200lv樓上經驗值系統上早就要放寬啦, 有人(在cz)舊年(好像年尾)send e_mail同u1講可唔可以放寬d
u1回覆(好似係咁上下): "唔知你記唔記得我地在06年9月已經調整左1次, 已經合理了"
小, 個次邊算啫...... 個次只係佢u1出錯乍嘛 149升到150要一千萬經啊, 跟著個次真係全體玩家反越一,
不過好快結束 因為u1兩三日搞番掂, 不過仲要商量一下, 仲要商量喎 仲有乜好商量呀 而且計埋我講既呢個回覆,
啫係越一話事個班人至今仲係覺得經驗要好高至合理的.... 玩家只係當佢出錯乍, 佢仲覺得好合理喎=_=
u1為搵錢 做野不嬲多數不符合玩家期望=_= 又話平衡又要利用經驗值賺錢, 由頭到尾越一話事個班人其實只係想賺錢=_=

各行各業衰野往往自然係有人公開. 自然有相關言語存在=_=
lfo玩家年紀較小 冇人識公開u1衰野  就等我地ad團幫u1公開, u1冇衰野?
u1搞多好多玩家放棄左lfo,唔好以為唔delete d人就冇走到, 佢地只係懶到連delete都廢事,
但神早就冇再買u1產品, 你知唔知呢幾年累積左無數真係好不滿u1的聲音............
那些年紀較小的玩家如果咁樣 已經算係好不滿u1.
ad冇delete 我冇delete, 咁我地走左未呀? 未呀嘛 雖然已經完全放棄越一搞的lfo,
但我地要反越一呀嘛 咪留係度公開u1 d衰野囉, 未delete咪即是名存實亡囉.
我只係提醒其他人, 我幾想你唔睇我d post呀 你skip左光明仔的post咪得囉,
我好想你呢d人自己奶野奶獲勁的 買啦買啦買多d啦抵你死呀
即係奶到好似我個次咁呀, 以前我夠skip左ad的post啦, 結果我咪又死左 死得慘烈,
我係抵死ga唔聽ad講, 抵死呀,當時ad話我好可憐啊 咁又真係幾可憐既=_=

[ 光明仔sky在2010-03-15 21:49重新編輯此帖 ]
越一隻海王之門關門大吉 下隻輪到LFO講BYE BYE
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-03-08
引用第63樓光明仔sky於2009-03-08 19:19發表的  :
我講得唔岩咩=_=
u1已經知道自己唔掂至會出動超級元力多, 做咩以前叫極都唔出呀 依家又出?
佢呢d元力多 使幾多製作成本, 玩家就要150蚊至有得限時 拿一件平到不得了的製成品賣出無數次,
.......

好憎ad團d人,講賣d廢話理論,超級元力多係台灣出,香港先會出,唔係佢有事先會出,你咁勁,你味自己開間公司,搞一隻同lfo差唔多既onlinegame,如果唔得既話,請你收聲,如果你係搞事既,我會搵板主,我廢事罵戰,總知,你玩得lfo就要有d咁既煩野出來,你唔玩既,咁你味玩其他game囉,同個ad無分別,講廢話理論,經常針對lfo,你唔玩你就唔好睇唔好出聲,最好唔好入ibbs,學賣你個所謂團長反lfo論壇呀,一班傻佬開個論壇反lfo,話咩唔入lfo論壇,簡直廢話連篇,未見過d傻佬,傻成咁!
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-03-08
引用第63樓光明仔sky於2009-03-08 19:19發表的  :
我講得唔岩咩=_=
.......

前題係你放棄左lfo既人仲走黎冤魂不散做乜 無聊冇屎屙? 咁得閒呀!
(冇睇你d偉論 因為十分之十都係錯誤觀念 睇黎冇用)
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-03-08
我講得唔岩咩=_=
.......

如果ogs個陣比人改廢迪倫個陣有擺玩個個情況你話幾好....
u1一定做野....可惜冇人合作
台灣個邊有唔洗入卡就有雙經,我地就要入元力多多- -
不公平情況又出現喇~
[唔係對住你講]另外成日有人話u1為平衡先改廢d招,但佢地由頭到尾都冇講過,
依家咪又係有一大量屈機招,終極魔人個類屈機人物,玄武打後個d人物d招同
迪雲個類人物d招比較,勁超多,咁就叫平衡
要平衡既就一早測試好正常唔正常先出啦- -出得勁過頭又改,之後又比人插
總之....LFO班人真係失敗到不得了- -唔知改過班會唔會好d呢,最好換埋個老世[/唔係對住你講]
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-03-08
引用第66樓阿里路亞於2009-03-08 20:31發表的 :
如果ogs個陣比人改廢迪倫個陣有擺玩個個情況你話幾好....
不公平情況又出現喇~
.......

我都好支持lfo換老細, 越一唔肯呀, 乜都好啦隊冧lfo都好啦 總之踢得走越一班話事人比個教訓佢我就安樂了
我以前都係忠實fans , 我喜歡玩冰佬, 但我都係一啖吞左佢放棄冰佬反越一, 仲玩咩丫lfo個老細咁既我都唔想玩............
總之你有玩都小心d啦 不要多投資, 因為隻game真係唔掂 又見到不斷有人反越一,
不要介意, 我地都係做自己野, 老實講我都唔知我地ad團有乜成員=_=

引用第65樓lfoqazwsx於2009-03-08 20:22發表的 :

前題係你放棄左lfo既人仲走黎冤魂不散做乜 無聊冇屎屙? 咁得閒呀!
(冇睇你d偉論 因為十分之十都係錯誤觀念 睇黎冇用)

啊照你咁講, 某行業d人不公地離開, 咁佢地個個就只係離開, 唔將d衰野指出來?
你梗係話十分之錯啦, 仲有乜好講=_=
你冇事就信晒佢, 神天魔冇啦啦唔見幾舊水咪又出post個個睇到
超級元力多都信佢冇事, 就算我依家有玩都明隻game咩事 我有玩見到d人咁諗都好驚=_=
第日你地比越一害左 要出post比我睇到 
[ 光明仔sky在2009-03-08 20:52重新編輯此帖 ]
離線999887766
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-03-08
我個邪鬼190Lv有望
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-03-08
引用第66樓阿里路亞於2009-03-08 20:31發表的  :
不公平情況又出現喇~
.......

我近日去了玩sd gundam online
玩完後覺得,我在玩online game嗎?
以前玩得太多LFO,用得太多屈機人物
去了玩sd gundam online.原來每部機體都是差不多
是玩技術的
但LFO呢?主角,配角一群廢的.魔王一群強的
怎樣打VS呀?裝呢?抽卡才有
有錢仔就可以用強裝
無錢仔玩NPC裝?NPC裝能過到迪下嗎?
我也不想浪費時間打長篇文了.
最後一句,如果LFO永不變革,最終會從遊戲界除名
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-03-08
引用第67樓光明仔sky於2009-03-08 20:41發表的  :
啊照你咁講, 某行業d人不公地離開, 咁佢地個個就只係離開, 唔將d衰野指出來?
你梗係話十分之錯啦, 仲有乜好講=_=
你冇事就信晒佢, 神天魔冇啦啦唔見幾舊水咪又出post個個睇到[表情]
.......

岩岩我接受了一個人生既曲折點 我依家係唔同意u1個邊既人黎 但我都唔同意ad團既人既做法
我要離開lfo 但我唔會好似ac團既人既做法咁 不會冤魂不散 會完全離開
現在賣我迪倫齊招ac 內有爆多個齊招人物 10個以異轉既人物
(迪雲,迪倫x2,悟地,小丹,撒卡,星仔,馬龍,deep,亨利) 全部人物齊招 迪雲冇真龍同爆真 仲有好多人都有招
價錢8千蚊 正啦 咁就有齊咁多野 有吞天同黃金喎 唔連e-mail 但唔會爆的 唔記得密找我就得 因為我以經要離開 仲爆黎把鬼
1條評分
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-03-08
引用第69樓小戰士於2009-03-08 21:08發表的 :
我近日去了玩sd gundam online
玩完後覺得,我在玩online game嗎?
以前玩得太多LFO,用得太多屈機人物
去了玩sd gundam online.原來每部機體都是差不多
.......

lfo得個lag字 個時我想同人一齊玩都難=_=

引用第70樓lfoqazwsx於2009-03-08 21:11發表的 :

岩岩我接受了一個人生既曲折點 我依家係唔同意u1個邊既人黎 但我都唔同意ad團既人既做法
我要離開lfo 但我唔會好似ac團既人既做法咁 不會冤魂不散 會完全離開
現在賣我迪倫齊招ac 內有爆多個齊招人物 10個以異轉既人物
(迪雲,迪倫x2,悟地,小丹,撒卡,星仔,馬龍,deep,亨利) 全部人物齊招 迪雲冇真龍同爆真 仲有好多人都有招
.......

你覺得我地乞人憎, 話你知其實越一仲乞人憎好多,
我地冇咁好氣同越一d衰人慢慢講道理 唔想益左越一我有時係會針對少少, 但越一害人仲無情根本唔抵幫,
我地煩 你覺得我地煩走你, 咁樣還好啊老實講,
陣間比u1蝕到嘔真係仲更加不開心 可能到時比我憎越一的程度還更加嚴重

你根本未真正見識過越一可以幾衰,
你不如繼續玩蝕一鋪蝕到入肉 蝕左先親身感受一下, 到時一定明白我地點解咁煩都要咁做,
一個叫你玩 一個叫你唔好玩, 咁你信邊個?
那有人想軒涉入是非 只想安定天下太平, 但我地就算走左只係眼寧靜 其實仲死
我都不清楚我係咪比人利用去反越一 ad唔知有冇諗過佢係咪會係比人利用左,
但我真係比人利用左都冇所謂, 我只清楚u1根本抵死
[ 光明仔sky在2009-03-08 23:41重新編輯此帖 ]
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-03-08
引用第70樓lfoqazwsx於2009-03-08 21:11發表的  :
.......

老實講
佢要講咪由佢講
大可不理
縱使我對LFO冇興趣
我都會繼續睇LFO故事
冇計唔想停
我連我最後一個願望都實現埋
冇目標係好悶
次次上LFO唔知做乜妻好
我寧願玩多兩個鐘360,打多兩場街機重好
PS.你個AC唔連E-MAIL實唔值8000(唔知點解E-MAIL佔左成個AC既6-7成錢)(唔鍾意既大可不理)
離線francis
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-03-08
引用第71樓光明仔sky於2009-03-08 23:22發表的  :
我地冇咁好氣同越一d衰人慢慢講道理 唔想益左越一我有時係會針對少少, 但越一害人仲無情根本唔抵幫,
.......
你講既野幾有point!我d盟友走得7788!而我d包以前1出就買6個,e+只買1個,卡?冇以前合合爆!事關lfo既系統真係好爛!班豬m唔知咩叫user friendly!自己親手趕客

放迪倫acc
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-03-08
引用第70樓lfoqazwsx於2009-03-08 21:11發表的  :
.......

現在既時世
你仲會覺得中學生未有能力打工既人會有八千蚊同你買一個無e-mail既ac咩?
仲要而家伙乜人玩既lfo?!
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-03-09
引用第73樓francis於2009-03-08 23:53發表的 :
你講既野幾有point!我d盟友走得7788!而我d包以前1出就買6個,e+只買1個,卡?冇以前合合爆!事關lfo既系統真係好爛!班豬m唔知咩叫user friendly!自己親手趕客

以前每次新出新手包我都係4至5個咁買, 大約在我放棄L咩O前9個月其實已經開始盡量少左買包,
舊年全年我都只係買左幾個新手包 1個9.0豪華包, 都係動漫節前後買的. (而個豪華包舊年11月 我拆左入面d野送比人算)
根本已變得冇必要買d包買得咁密,  更新左都唔使買住啦下嘛, 使少d錢落越狗算啦, 個時我係咁諗.
依家出d野又爛又廢, 都係個句: 使少d錢落越狗遊戲算啦.

抽卡個度可能細玩家越來越少買 只有大玩家會抽卡, 遲早變成極小數大玩家等如成為越狗D垃圾遊戲卡指定銷售人一樣,
跟著佢地只會轉價番比細玩家, 大玩家食細玩家 壟斷. 一係自己抽囉 你抽到d乜野丫, 自己點拿出咁多白卡錢比越狗呀 都抽唔起,
有錢都唔好拿父母d錢去比白卡錢 乜你咁捨得......你不是那個賣野貴到嘔的大x陳...... 我會捐左d錢救濟貧困的人 或者留起佢算.
周圍d人都係話L咩O昆水, 就算挨到咁既價錢, 但個價錢根本仍然不是一般學生合理價錢 d野根本冇平到仲貴左.
遊戲質素同越狗收入唔成正比 唔合理到唔知乜地步

還有 越狗會不會搵人做媒丫? 咁如果有呢? 筆數當然會轉價番在玩家身上啦諗都諗到.
越狗只想吸d有錢仔的錢, L咩O落在越狗豬西等人手上 其實已經死左.

舊年我仲有玩個陣 即使唔係add左好耐的盟友, 唔使兩個月都已經唔見晒人, 我玩過的ac好多成日都出現咁的情況,
玩家不想再盡甚麼玩家責任 越狗系統廢到累死埋玩家ac, 玩家受夠 紛紛放棄

元力多 儲存格......連儲存格都作為商品.......... 有冇搞錯呀, 以前我有玩個陣都好不滿呢樣野,
好耐之前我記得有人話e-mail問越狗可不可以每個ac增加儲存格.
越狗就同你慢慢計番錢, 可能計番完全免費開放此服務會帶來幾多損失, 結果就聯想到儲存格可以用來賺錢,
新出儲存格個時 d甜言蜜語廣告我都覺勁乞人憎...........
3個減到2個使幾多成本 3個加到4個又要幾多製作成本.........呢個server儲存壓力大左 第2個server咪又少左,
而且依家人都走晒 server仲有乜儲存壓力, 又要顧面子 又要廢事, 唔關咁d server. 因此, 儲存格咁又幫越狗搵左筆, 幾輕易...
元力多樓上都有玩家講左唔公平, 越狗可能會話計cost of living香港呢邊算合理的. 合理wo.....玩第2隻啦唉
adam6hau似乎暫時未收到出超級元力多消息 但佢都知道出面越狗產品如何滯銷,估計會在執笠之前推出所謂大優惠,
依家越狗出超級元力多, 同ad的估計不謀而合, 也早就有人估計越狗第日到時到侯會有類似優惠.
要出早就出得啦死越狗 使等到依家咩......coco舊年升到230lv咁辛苦上榜做咩丫 隻隻上榜, 依家有超級元力多 搞掂!
bug都得啦下嘛, 都冇人封 你同唔記得邊個同我講既....

界面的確要user friendly, 越狗個系統就bug many,
越狗製作組班人讀過電腦, 根本一早就清楚L咩O個系統咁樣係完全不符合建設電腦系統原理,
L咩O程式唔適合update的情況還越來越嚴重 而且仲係一個時常要update的系統,
我仍然有玩L咩O個時都知咁係唔掂的, 代表系統越來越唔掂.
如果個系統類型係一個database而出現根本update失敗的情況, 個database神早就要比admin消滅渣爛佢啦=_=
越狗仲要拿個爛遊戲系統挨咁耐,期間update一次都修修補補, 只係好似將一件爛既野每次修修補補, 件野根本越來越唔掂,
你估真係d呀公呀婆著件爛冷衫節檢咩, 越狗班人係鬼 點同啊........越狗班人搵幾多錢=_=
06年開始持續有人提出越狗要換系統, 結果d人被越狗害到一個個咁走, 個系統越狗的, 越狗鍾意點就點.
d人覺得越狗好衰  又昆錢 但又想玩L咩O, 玩bug唔使錢,
越狗比bug玩死, d人因為多bug而走, 只係好自然的事,
 個系統根本爛的, 又要用爛系統慳錢 咁耐都比佢慳唔少啦仲想點.......

依家聽到有人講越狗壞話只屬正常現象 因為越狗搞L咩O搞到好爛,
好野冇幾多 唔係game既game都有的價值 現在根本不是再3強調這些的時候, 越狗多衰野 唔抵幫
不如提下d衰野, 越狗衰野大把, 冇人講其實仲死, 唔聲唔聲死左都唔知乜事.
僅餘的玩家唔使旨意可以不受影響, 越狗咁落去 遲早波及大部份目前僅餘的玩家,
就算我地唔講壞話 越狗遲早一樣搞死自己 遲早無一倖免,
越狗覺得仲賺到錢當然不會換爛系統, 舊年動漫節 AGS 越狗同傳媒講/表現出比人睇生意幾好,
咁啫係豬西覺得爛系統仲好得 冇心換爛系統啦.
換系統都冇用呀其實, 留意下搞左冇耐的極慢廢車手就知了,
你睇下越狗接手香港呢邊後, 那版塊出現不滿的post(即11月尾打後的post)明顯大幅增多, 係短期大幅增多,
有玩家話要罷玩抗議 2月打後放ac既post開始湧現, 寫住"ac" "ac" "賣" "平放" "lv"  咁既 d主題, 今年2月打後既....
以前台灣負責的時代, 情況明顯較好, 不會衰到現在集體放ac=_=
啫係越狗搞死埋快車手變廢車手, 分分鐘越狗呃埋原開發商,  
殘廢越狗搞到港服變廢車手, 越狗到處害人, 越狗用第2個系統 始終作風不變 不會有改革的, 相信都係同豬西班話事人只想搵錢有關,
比個好系統越狗都搞到變爛系統 越狗根本不肯請多d人搞好個系統.
唔換越狗班人 餘下玩家在L咩O根本不會有好日子過,  但越狗不會放手 所以冇人可以接手L咩O...

06年見好多人在server大街 吹水, 放野, 開房打機, 周圍差不多格格大街見人跑來跑去, 以前好熱鬧的,
 一般年紀較少的人鍾意左一樣野 畢竟難以放棄,  但最弊係依家同高峰期比起 我諗超過八成人已經放棄,
餘下的一早熱情不再, 得番越狗同少數爛玩家覺得越狗無問題死都要玩 咁既垃圾遊戲有差用咩......

你可以留意接著落黎L咩O會爛成點, 開始 盛 極 衰 亡, 08年其實已經進入第4階段,
似乎唔使幾耐 就會唔覺唔覺咁進入第5階段, 害人歷時之久可破本地遊戲界記錄,
挨到依家既然咁多人已經放棄左 你睇下今次又用幾多時間啦,
人都走唔少 越狗班衰人仲可以有咩幸運, 都夠皮啦搵咁多年錢,
將會出現更多玩家受到折磨而不滿越狗, 這個遲早應驗, 冇架啦 你想唔走都唔得, 必需接受越狗將會繼續令L咩O不斷走下波..

打到好長.......雖然唔敢話我講d野岩晒, 我都唔知我算得係d乜野,
但老實講 仍然有玩的最好都係小心d, 唔好派幾粒糖就覺得越狗好呀好呀 一天光晒 希望, 咁先要驚 越狗不會有好野.......

得番 死都要玩 死都維護越狗的爛玩家, 呢D好鍾意比爛野荼毒多年的爛玩家

越狗隻小契弟冒險好廢, 食$垃圾

.
.
.
.

,

$

.
.
.
.
垃圾
[ 光明仔sky在2010-03-15 22:19重新編輯此帖 ]
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-03-09
引用第75樓光明仔sky於2009-03-09 06:32發表的  :
以前每次新出新手包我都係4至5個咁買, 大約在我放棄lfo前9個月其實已經開始盡量少左買包,
舊年全年我都只係買左幾個新手包 1個9.0豪華包, 都係動漫節前後買的. (而個豪華包舊年11月 我拆左入面d野送比人算)
根本已變得冇必要買d包買得咁密,  更新左都唔使買住啦下嘛, 使少d錢落越一算啦, 個時我係咁諗.
.......

關你屁事咩 u1點衰 一d都唔關你事 乜野商人做生意都係咁 世界就係咁嫁啦 呃呃騙騙
u1做法同正常商人一樣 都係咁 唔可以話佢衰/錯 全世界都係咁 咁你咪要反晒全世界既商人商店囉 咁你咪好唔得閒
早d收山啦師主
(照舊冇睇晒你d文)
引用第74樓糯米滋於2009-03-08 23:59發表的  :

現在既時世
你仲會覺得中學生未有能力打工既人會有八千蚊同你買一個無e-mail既ac咩?
仲要而家伙乜人玩既lfo?!

新人有好多(一定既事) 但有錢仔唔多(一定既事) 放棄既人唔多(一定既事) 放棄既意思係要真正放棄 唔再理lfo 依d人係好小
我有e-mail呀 仲可以改e-mail 但因手續太廢一定要加錢
引用第72樓慘絕人寰於2009-03-08 23:43發表的  :

老實講
佢要講咪由佢講
大可不理
縱使我對LFO冇興趣
.......

同你一樣 不過lfo玩法就係咁 一日上1分鐘就會悶 但心就以經夠皮了 所以先岩我依個時間唔多既人
我玩lfo玩好小的 除左新故事時 你都一樣啦
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-03-09
引用第78樓光明仔sky於2009-03-09 07:16發表的  :
世界就係咁嫁啦 呃呃騙騙, 然後有人反對, 世界就係咁嫁啦
可揀出比較熟悉的不公現象反對, 早話你印象唔深 返去蝕番鋪先啦..... 你覺得我唔岩 你都會反對我啦
往往係因為得到受害者提醒, 受害人數目至會減少, 我回覆並唔係比你睇的 早叫你skip 你唔睇岩晒
u1出既產品,我以經追唔切,所以我都好少玩lfo,對上1次上都3個月前,e+諗住放哂手上d卡就算喇
離線clokl005
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-03-09
大家都好激喎~~
有d仲長偏大論,不過我都好認同大家
u1其實係昆水,唔負責,無腦既公司
離線靈幻絕
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-03-12
引用第71樓光明仔sky於2009-03-08 23:22發表的  :
.......

別在這裡同我本末倒置, 你自己同AD憎U1係你地既事,係你地自己開既2人壇討論番自己D偉論就冇問題,但係你E家就係IBBS到講埋哂D黑人憎既野,我老實同你講,E到冇人鍾意你同AD D偉論,重點係,你既然要反U1就唔該做D實際行動出黎,唔好得個講字,淨係識發帖反U1有鬼用?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個