切換到寬版
  • 5077閱讀
  • 101回復

正係我地在眾多bug既深水火熱中....u1居然仲有時間寫埋d咁既野 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kennykk0
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-08-07
引用第59樓暴走黑龍於2009-08-07 22:19發表的  :
u1係咁嫁啦=]
只當我們是銀行
有當我們是玩家嗎=]
我看沒有
還有客服 永遠都不會打通的

你錯啦,客服係打得通,但叫你等一陣之後就.............
離線.軒〞︽
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-08-07
U1不嬲都廢- -仲有勁多野都有BUG- -重點,人物格- -仲有好多好多- -
[img]http://img18.imageshack.us/gal.php?g=09060818584631.jpg[/img]
離線影之暴風
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-08-08
佢個到第一張影到我tim
回:由於蕃薯們對LFO十分熱愛個句野,真係.....

http://ibbs.hk/?u=31642
離線暗影月
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-08-08
引用第62樓影之暴風於2009-08-08 02:13發表的  :
佢個到第一張影到我tim
回:由於蕃薯們對LFO十分熱愛個句野,真係.....

你係邊個
個張相都影到我wo
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-08-08
現家先得閒睇相....
最尾果張正-_-
離線影之暴風
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-08-08
引用第64樓std的917於2009-08-08 02:34發表的  :
現家先得閒睇相....
最尾果張正-_-

你所講係個條女?
定係個條仔呀

http://ibbs.hk/?u=31642
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-08-08
引用第65樓影之暴風於2009-08-08 02:37發表的  :
你所講係個條女?[表情]
定係個條仔呀[表情]

o嘴那位=_=
離線edwinlaw2008
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-08-08
LFO X 動漫電玩節2009空前成功!

一連五日的動漫電玩節終於在8月4日正式圓滿結束了,而今年動漫電玩節,越一再次獲得空前成功!

比起歷來最多人來臨的08動漫電玩節,今年的人數再次增加,統計過5天來到越一攤位前光顧的客人,數目高達30000人!!

由於蕃薯們對LFO十分熱愛,在動漫電玩節首天都穿上U1-TEE來臨,因此當天整個展館也形成強烈的派對氣氛,甚至連全港各大傳媒都爭相採訪越一灘位的情況。1,(((((((((((((((((((大家高興地獲得到自己喜愛的閃卡)))))))))))))))))、2,((((((((((((((((((又購得心頭好的情景)))))))))))))))),一幕一幕的呈現在電視新聞、報章上,為此我們製作組跟大家一樣,感到非常開心。

至於所有限量精品,上至風頭無量的《迪格斯手辦模型》,下至兩款特別包《世紀宿命包》、《末日戰神包》都相繼在展覽中完全沽清!玩家對限量精品的喜氣程度高至這樣,我們確實始料不及。有許多玩家都抱怨買不到限量精品,我們唯有((((((((((無耐))))))))))))))地說:下年請早點來到吧…

為了增加現場氣氛,今年我們再次在攤位前建起舞台。舞台上不停地舉行精彩的節目和遊戲,大家都玩得非常高興!而最吸引玩家們的當然是久違了LFO皇者爭霸戰啦!

今次皇者爭霸戰的進行方式十分特別,所有參加比賽的玩家都會得到一張「集分卡」,然後在指定時間排隊進行比賽,連續勝出2場的玩家便可以得到1分,而在展覽最後一天,由最高分的16名玩家進行總決賽。

這次總決賽真的十分精彩,因為能進入最後決賽的人,絕對是強者中的強者!大家都展出渾身解數,最後由第二屆終極拳皇冠軍《愛神屈比特》成為比賽冠軍,恭喜!恭喜!

來到這裡,我的報告也完畢了。總結今年的情況,大家都可算盡興而歸,各人都帶著興奮的心情渡過了開心的5天展覽!

那我們下次動漫電玩節再見面吧!

想重溫動漫節09的精彩片段,可到動漫節09專屬網頁瀏覽。

http://www.littlefighteronline.com/hk/news_tc.php?content=content/adv_cf2009_001

1,我不高興,因為我得5到自己喜愛的閃卡
2,我購不到我的心頭好
3,U1點做野(家)打錯字
離線諾乂
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-08-08
空前成功=昆人成功
離線自己

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-08-08

戴帽個條友放野個樣個樣好有誠意

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-08-08
Puppy改左名好耐啦喎:o
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-08-08
LFO X 動漫電玩節2009呃錢成功!
冰の血繼限界!

離線諾乂
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-08-08
水深火熱才對:x
離線555888
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-08-08
佢地不嬲都吾理D  BUG嫁啦-0-
離線leo1234886
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-08-08
有理既話 重會咁多人 話幫人升lv1-150lv1日咩
特平幫升/放招/爆關 ,我換巨商,商3錢/物品
離線回憶
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-08-08
我睇到佢既精彩圖片以及簡介真係把幾火
放迪格斯普通版一盒..底價:$700
http://ibbs.hk/read.php?tid=78474&page=1&toread=1 ←我個post呀
離線影‵
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-08-08
我驚佢好似上年咁大屠殺,有殺錯冇放過
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-08-08
引用第70樓慘絕人寰於2009-08-08 11:11發表的  :
Puppy改左名好耐啦喎:o

akina

x)
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-08-08
引用第56樓std的917於2009-08-07 21:47發表的  :
d人講mj都唔夠我離:)你都得架喇:o

講錯左 我係想打"佢" 變左打"你"
佢咩post都好鐘意拉開話題=.=
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-08-08
引用第69樓自己於2009-08-08 11:04發表的  :

戴帽個條友放野個樣個樣好有誠意

超人成個樣影得好清楚!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個