切換到寬版
  • 4255閱讀
  • 100回復

MOM 交易區收烈追風 及異信  放蒼龍絕猛  wfung疑點重重!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線mom
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-11-29
Re:MOM 交易區收烈追風 及異信  放黃金之蒼龍絕地猛虎  wfung昆人
引用第59樓litkamwa2於2009-11-29 14:48發表的  :
疾風說的亞瑟王說過:「被隱藏的事實.總有一天會被揭露。」 亞瑟牙是我心目中的英雄
回正題 我相信果時係另一個人 OR 有人扮佢(可能我錯)因為我同樓主交易過 叫佢比先 佢都冇所謂 呢點我足夠相信佢唔多似昆人(可能果次咁岩佢昆唔到我)

個陣的確見你帖是可信的  所以我比先都無所謂

今次我係去試個人   的確佢好有問題  

另外 msn我正在懷疑是不是雙開  因為語氣一樣的

--------------------------------------------------------------------

既然你說你報了警 ,  那麼我就跟你玩下去  到底你有有力證據  定是我有

錄音??

如果你有的  請把錄音放上來  以證明

唔好話等警方處理

如果閣下真係比人昆  我諗你會放所有有力證據上黎  令人去相信你同支持你

問題出在你連呢d都無

會員們  相信大家都知道錄音就是最有力的證據  而佢話佢有錄音  點解我叫佐佢放上黎咁耐

一係就話等警方處理  一係話上傳唔倒  

疑點重重 哪有值得相信之地?

---------------------------------------------------------------------

聰明的原告,如果你真係報警  點解你錄口供錄得咁快??

照我所計,你去報案個陣時,相信會等候

而你由話去報警個下  到你番返黎回帖個下 不足1個鐘

請問  你真係去報警嗎?
[ mom在2009-11-29 15:18重新編輯此帖 ]
這就是所謂的規矩
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-11-29
引用第59樓litkamwa2於2009-11-29 14:48發表的  :
疾風說的亞瑟王說過:「被隱藏的事實.總有一天會被揭露。」 亞瑟牙是我心目中的英雄
回正題 我相信果時係另一個人 OR 有人扮佢(可能我錯)因為我同樓主交易過 叫佢比先 佢都冇所謂 呢點我足夠相信佢唔多似昆人(可能果次咁岩佢昆唔到我)

saber?
一樣係我偶像~_~
離線mom
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-11-29
引用第61樓心淡★於2009-11-29 15:23發表的  :
saber?
一樣係我偶像~_~

我出300收你烈追加異信-.-
這就是所謂的規矩
離線a13456
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-11-29
狂怒紅蓮斬點換
去我post cc
離線mom
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-11-29
引用第63樓a13456於2009-11-29 15:30發表的  :
狂怒紅蓮斬點換
去我post cc

唔好意思-.-  而家我想搞掂一單案先  

不會交易住,,  唔好意思   我搞掂條麻煩友先
這就是所謂的規矩
離線樂樂‧
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-11-29
第一. 點解我要放個錄音比你聽[而且我都唔識放 , 你識唔該教我]
第二. 點解我要e度d人支持 e度有人支持=件事解決左 !?
第三. 真係唔多明你講咩語氣相同 !?有 e.g 嗎 ?
第四. 講真我樓下有差館 車都唔洗答 而事實上果日我去到
          個差佬即帶左我地去 錄口供 同聽我地個錄音.
離線markfung
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-11-29
引用第65樓樂樂‧於2009-11-29 16:00發表的  :
第一. 點解我要放個錄音比你聽[而且我都唔識放 , 你識唔該教我]
第二. 點解我要e度d人支持 e度有人支持=件事解決左 !?
第三. 真係唔多明你講咩語氣相同 !?有 e.g 嗎 ?
第四. 講真我樓下有差館 車都唔洗答 而事實上果日我去到
          個差佬即帶左我地去 錄口供 同聽我地個錄音.

你住天盛?囧
唔好話昆狗混帳,因為「受騙的那個比騙從更混帳」(張智霖-妳太善良)
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-11-29
引用第61樓心淡★於2009-11-29 15:23發表的  :
saber?
一樣係我偶像~_~

@_@估唔到同道中人@_@
回正題:何必係到嘈? 要嘈上行騙區 係到嘈只係幫佢推POST
如果真係有錄音唔怕放上黎 人地都唔知你唔放上黎係唔識放,唔放,定係冇 你冇證據真係好難令人相信
離線樂樂‧
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-11-29
都話我放左上黎 你地幫到我 唔同你地可以好似差佬咁幫我!?
我住碼頭果邊 悅湖巳有差館 .
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-11-29
話說錄音唔係因為可以剪接所以唔可以作證供嗎?
離線wfung
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-11-29

佢點都唔肯比錢先 係都要序and pw先
離線星雲
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-11-29
引用第70樓wfung於2009-11-29 18:21發表的  :
佢點都唔肯比錢先 係都要序and pw先

差佬幾時拉人
死啦:( 書面語+口語原來好有腦
離線wfung
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-11-29
引用第71樓星雲於2009-11-29 18:25發表的  :
差佬幾時拉人

無咁快=_= ( 話哂全香港唔係得我地報案 ,無理由要丟低哂d其他case  只幫我們查=_= )
應該會去越一果到check左入卡記錄
然後再搵證據
反正我說的句句是事實 怕什麼?
總有一天
我們會找出真相的所在

另外,若是犯了不誠實使用電腦罪
最高可判入獄5年 和罰...不知多少=.=
請各位玩家以此為鑑
有方法騙人 便有方法找出真相
離線星雲
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-11-29
引用第72樓wfung於2009-11-29 18:30發表的  :
無咁快=_= ( 話哂全香港唔係得我地報案 ,無理由要丟低哂d其他case  只幫我們查=_= )
應該會去越一果到check左入卡記錄
然後再搵證據
反正我說的句句是事實 怕什麼?
.......

咁我食定花生
死啦:( 書面語+口語原來好有腦
離線yin19941225
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-11-29
樓主 我約你去天水圍差館 你做咩唔黎?
我有識人係個到
佢話今日無見過有人係出面等人既樣
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-11-29
要絕地殺  
MSN:[email protected]  
離線arkin0626
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-11-29
引用第55樓樂樂‧於2009-11-29 13:54發表的  :
如果樓主係有料就出句聲啦.
唔好係度比人識穿左就潛水.
大家唔好話我亂吹..但其實我覺得樓主 所放的 黃蒼同絕地 都係昆人
如果唔係點解唔肯post個序出黎比大家check一check先..
check一check右唔會死..
.......

引用第43樓我係迪雲於2009-11-29 00:18發表的 Re:Re:MOM 交易區收烈追風 及異信  放黃金之蒼龍絕地猛虎  wfung昆人 :

叫人放錄音上黎不如你都
放張黃蒼上黎比我地查下
呀,反正黃蒼係序號又唔洗
摑卡.
.......

冇錯,樓主係想証明自己係清白就post個蒼龍同絕猛個序上黎la
自己度橋度咁耐...就唔好拉埋疾風哥話一齊諗la
話我地昆你..你又有冇實質証據..如有post上黎比人cc
叫人支持你ar....
離線mom
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-11-29
引用第74樓yin19941225於2009-11-29 19:04發表的  :
樓主 我約你去天水圍差館 你做咩唔黎?
我有識人係個到
佢話今日無見過有人係出面等人既樣

你個大話開始起伏了

你識人?? 去差館??
你既說話好多出入
這就是所謂的規矩
離線wfung
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-11-29
樓主最西利地方: 自製msn記錄
msn記錄係一個檔案 大家都知道
但係樓主打幾句就話係我同佢的對話記錄
超級神奇
離線樂樂‧
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-11-29
引用第76樓arkin0626於2009-11-29 19:49發表的  :
.......

你係想證明清白  你就應下人地啦 .
快速回復
限100 字節

上一個 下一個