切換到寬版
  • 9618閱讀
  • 186回復

[極限武神×第一手] 雷霆一剎 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-06-03
引用第59樓大俠陳於2010-06-03 23:29發表的  :
每一個最初玩lfo的人,尤其在3.0時代,都會比lfo深深吸引,我也不例外,大家初玩時,什麼外掛都唔識,咪一樣日打夜打都唔厭,還全程投入一齊升lv。
lfo玩的主要是打vs同看故事,外掛是咪必須的嗎?無佢玩唔到lfo嗎?

55,當時的LFO很多人,真的由朝玩到晚都唔會悶,係大街招人打vs,story,mission,一齊升lv
一切都已成了過去,成了回憶,只能懷念
一班fd都已經走曬,玩下去都冇意思......
MHP3^^
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-06-03
引用第59樓大俠陳於2010-06-03 23:29發表的 :
每一個最初玩lfo的人,尤其在3.0時代,都會比lfo深深吸引,我也不例外,大家初玩時,什麼外掛都唔識,咪一樣日打夜打都唔厭,還全程投入一齊升lv。
lfo玩的主要是打vs同看故事,外掛是咪必須的嗎?無佢玩唔到lfo嗎?
vs是玩lfo其中一個原因,因為外掛使佢變得無意義,無理由要埋沒lfo呢個吸引力。
.......

LFO…LFO…我寧願佢裝HS,之前又話淨身計劃解ac,無左件事

講真佢解我ac我一定唔會再用任何外掛
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-06-03
引用第60樓cyrus9090於2010-06-03 23:36發表的  :
55,當時的LFO很多人,真的由朝玩到晚都唔會悶,係大街招人打vs,story,mission,一齊升lv
一切都已成了過去,成了回憶,只能懷念
一班fd都已經走曬,玩下去都冇意思......

很多人習慣了外掛的快感,好難使佢回頭,不過好肯定的就是lfo無可能回復當年之勇,長生不老同長生不死完全是兩回事。

lfo肯定有排都唔會摺,但如果你見好耐都無更新,好耐都無新野出,就是u1放棄lfo的時候,不過都唔會關閉住。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-06-03
引用第62樓大俠陳於2010-06-03 23:43發表的  :
很多人習慣了外掛的快感,好難使佢回頭,不過好肯定的就是lfo無可能回復當年之勇,長生不老同長生不死完全是兩回事。
lfo肯定有排都唔會摺,但如果你見好耐都無更新,好耐都無新野出,就是u1放棄lfo的時候,不過都唔會關閉住。

好SAD呢,真的不想見到LFO摺埋,點講都玩左4年,始終有感請,話說當時玩小陣都會想死= =
MHP3^^
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-06-03
其實我覺得~_~
LFO最錯既就係打VS冇經~_~
LF2都係以簡單既VS而出名~_~
個升LV系統又怪得冇人有~_~
結果LFO變種~_~
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-06-03
引用第63樓cyrus9090於2010-06-03 23:49發表的  :
好SAD呢,真的不想見到LFO摺埋,點講都玩左4年,始終有感請,話說當時玩小陣都會想死= =

放心,未有咁快玩完,不過而家咁多人用外掛VS,對戰的意義大減,因為無公平存在,打故事d怪仲屈過我,多人一房又lag,而且很多人打長故事ram又不足,問題都真係幾多,有時真係發現有好多問題,但u1老是不改進,最討厭就是當年為何出現分經系統,真是一個不知所謂的創作。
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-06-04
引用第64樓慘絕人寰於2010-06-03 23:55發表的 :
其實我覺得~_~
LFO最錯既就係打VS冇經~_~
LF2都係以簡單既VS而出名~_~
個升LV系統又怪得冇人有~_~
結果LFO變種~_~

講真,LFO有得救,睇U1想「起錨」定「超錯」姐
大家認為U1要我地有番以前LFO o個種feel,第一件事要做乜?
諗完反白睇,我相信大家同我諗都一樣

舊大街
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-06-04
引用第66樓最強鬥者於2010-06-04 00:01發表的  :
講真,LFO有得救,睇U1想「起錨」定「超錯」姐
大家認為U1要我地有番以前LFO o個種feel,第一件事要做乜?
諗完反白睇,我相信大家同我諗都一樣
.......

那不就是我的簽名嗎=_=?
p.s.此post又怎麼變了討論外掛=口="
[ cyrus9090在2010-06-04 00:08重新編輯此帖 ]
MHP3^^
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-06-04
現在最重要的是,要先將lfo最大的特色vs,變回公平對戰,不會因外掛而出現不公平情況。
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-06-04
引用第68樓大俠陳於2010-06-04 00:08發表的  :
現在最重要的是,要先將lfo最大的特色vs,變回公平對戰,不會因外掛而出現不公平情況。

比你係U1你會點做= =?(想了解一下你的想法罷了...)
唔想答唔洗理我XP
MHP3^^
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-06-04
引用第69樓cyrus9090於2010-06-04 00:09發表的  :
比你係U1你會點做= =?(想了解一下你的想法罷了...)
唔想答唔洗理我XP

當然第一時間唔比人bug招,偷我d財產,盡量給玩家一個公平的地方vs,現在以ce為首,當然先ko呢個,就會暫時小好多麻煩。

但唔明白u1點解會決定封ac,但又唔封外掛,佢識封ac代表佢知道外掛存在,不過封外掛又是另一個部門的工作。
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-06-04
引用第65樓大俠陳於2010-06-03 23:57發表的  :
放心,未有咁快玩完,不過而家咁多人用外掛VS,對戰的意義大減,因為無公平存在,打故事d怪仲屈過我,多人一房又lag,而且很多人打長故事ram又不足,問題都真係幾多,有時真係發現有好多問題,但u1老是不改進,最討厭就是當年為何出現分經系統,真是一個不知所謂的創作。

故事啲怪真係好屈,搞到我唔敢用弱人=3=
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-06-04
引用第70樓大俠陳於2010-06-04 00:31發表的  :
當然第一時間唔比人bug招,偷我d財產,盡量給玩家一個公平的地方vs,現在以ce為首,當然先ko呢個,就會暫時小好多麻煩。
但唔明白u1點解會決定封ac,但又唔封外掛,佢識封ac代表佢知道外掛存在,不過封外掛又是另一個部門的工作。

的確麻煩會小好多
但係你都識講
而家你入大街成條街九成都外掛仔黎
神點,21億速升
講句難聽d而家u9真係靠人地玩外掛維生搵錢
你封外掛=斷財路
你認為u9會咁做咩?
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-06-04
引用第72樓bk的卓男於2010-06-04 13:14發表的  :
的確麻煩會小好多
但係你都識講
神點,21億速升
.......

即是你而家日日都抽卡比好多錢U1  洗?

靠D外掛人養活U1?

收外掛要錢我就聽過

QQ當年都搵唔小。
[ 大俠陳在2010-06-04 13:37重新編輯此帖 ]
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-06-04
引用第73樓大俠陳於2010-06-04 13:30發表的  :
即是你而家日日都抽卡比好多錢U1  洗?
靠D外掛人養活U1?
.......

回想起BANK大量GM出現事件.....
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2010-06-04
引用第72樓bk的卓男於2010-06-04 13:14發表的  :
的確麻煩會小好多
但係你都識講
神點,21億速升
.......

外掛好明顯就是影響遊戲的公平性,侵佔U1的私人財產。
只不過以前D外掛無影響得咁利害,玩家無現在咁高調,先無咁多人理,變成今日你可以理直氣壯地說U1靠你生存的Y理,根本是一路侵蝕緊個GAME,外掛不斷擴散,U1忍受唔到,又唔想你地不斷教壞玩家,又唔想浪費資源封外掛,咪一樣來一場大屠殺,咁的場面根本是雙輸的局面,多年來都行呢個政策,根本是不智。

通街外掛神點、21e、bug招,都係多得你的宣傳外掛,你的外掛網頁,u1靠外掛生存理論,你以為得你玩,d人只會針對你,宣揚開去人地就會認同你?簡直就是影衰個game,將lfo推向死亡。

每年暑假後就是大屠殺日子,今年唔希望再行呢個政策。

悲劇呢幾年已經不斷重演,大屠殺後一個一個反越一,U1居然還咁不智繼續同一犯錯,不封外掛,只封AC(不想比你免費亨樂,不如趕盡殺絕)。

再講LFO主要是以故事同VS吸引性最大,現在外掛影響住VS的公平同意義,VS要用外掛贏人,唔知你贏了係咪就覺得自己好勁,就算你話你無用,只要有外掛存在,都無人會信你無用,因為你天天都在玩外掛。
[ 大俠陳在2010-06-04 15:09重新編輯此帖 ]
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2010-06-04
引用第75樓大俠陳於2010-06-04 13:51發表的  :
只不過以前D外掛無影響得咁利害,玩家無現在咁高調,先無咁多人理,變成今日你可以理直氣壯地說U1靠你生存的Y理,根本是一路侵蝕緊個GAME,外掛不斷擴散,U1忍受唔到,又唔想你地不斷教壞玩家,又唔想浪費資源封外掛,咪一樣來一場大屠殺,咁的場面根本是雙輸的局面,多年來都行呢個政策,根本是不智。
通街外掛神點、21e、bug招,都係多得你的宣傳外掛,你的外掛網頁,u1靠外掛生存理論,你以為得你玩,d人只會針對你,宣揚開去人地就會認同你?簡直就是影衰個game,將lfo推向死亡。
.......

國之將亡, 必有妖孽
唉.......
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2010-06-04
引用第75樓大俠陳於2010-06-04 13:51發表的 :
.......

某位身型頗胖的GM,於拳王比賽講過:「外掛?我地要捉有幾難,最敝一捉7成人死晒呢」

U1如果想玩多劑大屠殺,我又真係想睇下會發生乜事,反正我都無乜野比佢殺,我同斬唔係到一無所有,都唔會出手「推LFO向死亡」,玩雙輸

如果U1封一個CE(我指絕對封鎖,無人破到的話),D外掛會死9成,到時就達到「遊戲的公平性」嘅境界....到時您會發現,LFO完全進入單機狀態,不如改名做LFP(Little Fighter Plus!),反正單機
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2010-06-04
引用第77樓最強鬥者於2010-06-04 17:13發表的  :
某位身型頗胖的GM,於拳王比賽講過:「外掛?我地要捉有幾難,最敝一捉7成人死晒呢」
U1如果想玩多劑大屠殺,我又真係想睇下會發生乜事,反正我都無乜野比佢殺,我同斬唔係到一無所有,都唔會出手「推LFO向死亡」,玩雙輸
.......

家下玩累街坊咁話wo
自己唔玩仲拖lfo去死
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2010-06-04
引用第78樓tommywu於2010-06-04 17:21發表的  :
家下玩累街坊咁話wo
自己唔玩仲拖lfo去死

你而家走入大街想搵一個唔用外掛既我諗都真係幾難囉

同埋自u9封左入人room打怪升lv
就已經開始少人玩
完全性單機正係真係玩vs咁
我上lfo都只係同班fd vs
真係冇野做囉
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
快速回復
限100 字節

上一個 下一個