切換到寬版
  • 14162閱讀
  • 167回復

賽果在161樓 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線千草
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-08-01
引用第59樓dwchan於2010-08-01 12:36發表的  :
分享區好post是有 77d`N  
但人流不多 Xh"iP%  
好,我的回post600多 ;x^,t@ xge  
saki的1000多 1>VS/H`  
.......
'kvFU_)  
但依家係你話加人流 N-9gfG  
1600仲要加 b,R'T+4[  
咁係唔係需要更多好o既作品啊
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-08-01
引用第60樓千草於2010-08-01 12:37發表的  :
但依家係你話加人流 Jx$#GUl#j  
1600仲要加 P`dHR;Y0  
咁係唔係需要更多好o既作品啊
@) ZO$h  
更多好o既作品我十分歡迎啊 RIEv*2_O  
加人流 不是我們2人的post是分享區的post啊
離線千草
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-08-01
引用第61樓dwchan於2010-08-01 12:39發表的  :
更多好o既作品我十分歡迎啊 tNuCxb-  
加人流 不是我們2人的post是分享區的post啊
!x$ :8R  
咁未需要好o既作品囉
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-08-01
引用第62樓千草於2010-08-01 12:39發表的  :
咁未需要好o既作品囉
MkW1FjdP  
你的意見我是接受剌 ]LB vYjMY  
但好o既作品說有就有嗎 AX!>l;  
我之前想陪養一個人, 0^}'+t,lc  
但最後也不了了之 dmaqXsU8q  
想像跟現實是不同的
離線千草
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-08-01
引用第63樓dwchan於2010-08-01 12:42發表的  :
你的意見我是接受剌 VLh%XoQx[  
但好o既作品說有就有嗎 t7|MkX1  
我之前想陪養一個人, OgEUq''  
但最後也不了了之 |?x^8e<*  
.......
7$+P|U  
所以加人流唔係靠版主一個人 0W~.WkD  
係靠成個ibbs會員 {A]k%74-a  
例如: 某雲 公廁廁所 肥羊 等 4ef*9|^x#  
(擺左人上台 速逃
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-08-01
引用第64樓千草於2010-08-01 12:44發表的  :
所以加人流唔係靠版主一個人 T(Y}V[0+  
係靠成個ibbs會員 rGTWcJ   
例如: 某雲 公廁廁所 肥羊 等 =LXvlt'Q34  
(擺左人上台 速逃[表情]
`]K,'i{R  
我說了這麼多,我就想你明白版主的苦處 4dW3'"R"L  
我身邊很多人常說我,你幹啥把所有東西責任也抱上身 y Dd=& T   
因為,就如我申請表所說,我想令這區重生
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-08-01
看來我的出現令到一些會員中了毒... 658\#x8|  
)+?HI^-[S  
而且還令到創作區的風格改變了... _ ~|Q4AJ  
Y7-*2"!  
其實事情都是小銀的錯! NP "ylMr7P  
5|CzX X#U  
大家不要吵了! stop吧! S:#e8H_7m]  
Im6U_JsNZh  
小銀對不起大家!!! Q2q| *EL  
E evw*;$x  
小銀不畫了
離線千草
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-08-01
引用第66樓小銀saki於2010-08-01 12:55發表的  : wsq LXZI  
看來我的出現令到一些會員中了毒... [表情]
而且還令到創作區的風格改變了... [表情]
其實事情都是小銀的錯! GJvp{U}y9I  
.......
%w$ mSG  
再見
2條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-08-01
引用第66樓小銀saki於2010-08-01 12:55發表的  : $D}"k!H  
看來我的出現令到一些會員中了毒... [表情]
而且還令到創作區的風格改變了... [表情]
其實事情都是小銀的錯! 3 &Sp@,  
.......
=D5wqCT(Q  
這個...... |WBZN1W)  
我認為你的原post沒問題 eKyqU9  
是我想得太不周到了 r,0@~;zA  
千算萬算失算於一件事情了.. L$kgK# T  
引用第67樓千草於2010-08-01 12:56發表的  : gX_SKy  
I qx 84  
再見
 jC4O`  
再見? :WO{xg  
1000個回post的也說不畫 W/=7jM   
創作區的未來很是黑暗 zC#%6@P\  
輕描淡寫的說再見? 2 ZK%)vq0  
你三犯了,別怪我不留情
[ dwchan在2010-08-01 13:15重新編輯此帖 ]
離線千草
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-08-01
引用第68樓dwchan於2010-08-01 12:58發表的  :
再見? Cg^:jd  
1000個回post的也說不畫 }2=hd..  
創作區的未來很是黑暗 vzG ABP  
輕描淡寫的說再見? e,"FnW  
.......
8gAu7\p}  
35樓簡回 {:$NfW  
唔講再見 唔通講咩? =W<[Fe3  
講粗口?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-08-01
引用第69樓千草於2010-08-01 13:17發表的  :
35樓簡回 WL:0R>0  
唔講再見 唔通講咩? -yl;3K]l  
講粗口?
}uiPvO+&p  
你得2個字回post "&<~UiI  
6. 請勿發表少於五個中文字或五個英文詞語的文章。(例子 : 連串的數字、重複的文字、表情符號圖案、圖片及反白文字不當一個字計算) &(7$&Q  
4犯我禁言了
離線千草
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-08-01
引用第70樓dwchan於2010-08-01 13:19發表的  :
你得2個字回post ?;RD u[eD  
6. 請勿發表少於五個中文字或五個英文詞語的文章。(例子 : 連串的數字、重複的文字、表情符號圖案、圖片及反白文字不當一個字計算) C`EY5"N r  
4犯我禁言了
GW8C aTf~  
禁又點 係你話少於5個字 35樓佢3個字 t R ;{.  
你唔扣? R\y'_S=#a  
定係話版主扣唔到版主分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-08-01
我本來想看看其他人的作品 }DHUTP2;yz  
看了足足4 ?Q?598MC  
咩都冇 #Qsk}Gv  
'討論'就一堆
離線千草
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-08-01
引用第72樓10238252於2010-08-01 13:22發表的  : _Fxe|"<^  
我本來想看看其他人的作品 :cdQ (O.m  
看了足足4 ~b#OFnyG  
咩都冇 7*MU2gb  
'討論'就一堆
"qE {a>d  
咩意思? 3(o7co-f  
討論?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-08-01
引用第71樓千草於2010-08-01 13:19發表的  :
禁又點 係你話少於5個字 35樓佢3個字 :Fnzi0b  
你唔扣? PqI![KxZW  
定係話版主扣唔到版主分
c&b/Joi7@  
就好像小學生的問題 :l;,m}#@  
老師老師他也有錯,做咩只是罰我... F^]aC98]1  
答案,你也應該知道的
離線千草
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2010-08-01
引用第74樓dwchan於2010-08-01 13:23發表的  :
就好像小學生的問題 soDfi-2o3  
老師老師他也有錯,做咩只是罰我... Cc* |Zw  
答案,你也應該知道的
"raj>2@  
<ip)r;  
答案係點 我知 pj+tjF6Np  
就係針對 =O,e97  
[d\#[l_  
我真係諗唔到 我問人野o既字數就係少於5隻字 }^Z< dbt  
唔通我仲要加插一啲廢話上去加字數? T%w(P ^qk  
g&P9UW>qS  
小學生應該係指你 -: C[P  
Fos1WH?\  
針對撚
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2010-08-01
8月活動 變左你地的'討論'
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2010-08-01
引用第75樓千草於2010-08-01 13:25發表的  :
答案係點 我知  PVS\,  
就係針對
.......
Ogn,1nm%  
saizen第一次,警告也可以 o K%K+h  
你之前,在這post開前就不斷犯同樣錯事 /]P%b K6B  
我扣你分你有啥不滿的
離線sos
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2010-08-01
引用第77樓dwchan於2010-08-01 13:27發表的  :
saizen第一次,警告也可以 @w+WLeJ$40  
你之前,在這post開前就不斷犯同樣錯事 8s\8`2=  
我扣你分你有啥不滿的
x A@|I#  
你估我為分? `@W3sW/^  
為左啖氣ok? }S1Z>Z A5  
我第一次簡回你有無警告? O(b"F? w  
問心戈句 你無玩針對? Tq_1wX'\  
你自己知啦 94 S .9A  
$@XPL~4  
版主請以中立身分.思想.發言.......!!!!!!!!!!
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2010-08-01
引用第46樓dwchan於2010-08-01 09:52發表的  : eWqVh[  
我拼了
我也不多廢話了,進正題 Jv '3](  
有關那2句只是開玩笑你不滿的話我可以收回 Fj4l %=  
並表示抱歉 oi%5t)VsS  
.......
a,F8+ Pb>  
81%qM7v9H  
_"FbjQ"  
吾小心咁睇哂4頁添-____-||| dK-  ^  
t6! p\Y}}  
其實我一直都有留意LFO創作區,,LFO區得呢區我會留意 y&KoL\  
qkZ5+2 m  
BUT一直冇發言~_~` 我現在知錯了 $Sc08ro  
KBUAdpU8  
總結:我會在LFO創作區發言 QBN=l\m+  
0e7O#-  
PS" 吾好再嘈啦- -好薑牙搞到
快速回復
限100 字節

上一個 下一個