切換到寬版
  • 5420閱讀
  • 74回復

LFO,都差唔多6年 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線yinyin2671
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-08-25
以上所有既野証明窮係有罪咖啦...有錢既人就可以玩齊招,冇錢既人淨係可以玩2,3招...有錢既人就可以玩d勁人,冇錢既人淨係可以玩廢人...咁吾公平仲係game咩?!
lfo係我見過唯一一隻有錢就大哂有錢就屈機既game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bug只係吾想大家浪費金錢同埋浪費時間既野...
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-08-25
引用第60樓yinyin2671於2010-08-25 20:00發表的  :
以上所有既野証明窮係有罪咖啦...有錢既人就可以玩齊招,冇錢既人淨係可以玩2,3招...有錢既人就可以玩d勁人,冇錢既人淨係可以玩廢人...咁吾公平仲係game咩?!
lfo係我見過唯一一隻有錢就大哂有錢就屈機既game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bug只係吾想大家浪費金錢同埋浪費時間既野...

甘你就要BUG?
lfo係我見過唯一一隻有錢就大哂有錢就屈機既game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bug只係吾想大家浪費金錢同埋浪費時間既野<<歪理??未見過迪倫比冷角秒殺(吾係BUG)你係有實力既咪得 冇人話過玩LFO一定要用迪倫等勁人
平收惡魔人野及任何SIC
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-08-25
管理提醒: (大俠陳)
你又想個GAME好又要宣揚外掛,自稱外掛神,不滿被封AC,以彈人GAME為娛樂,不知你是愛還是恨。

笑左
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-08-25
引用第60樓yinyin2671於2010-08-25 20:00發表的  :

有錢同無錢都一樣先叫公平,那還有人努力向上嗎?
其實同現實世界一樣,有錢住大屋,無錢住木屋,不過無錢都可以一家人好開心咁生活,你要享受榮華富貴當然要努力讀書,比心機工作啦,行捷徑好易中招。

從不努力只會怨天尤人是沒用的,不是只要坐著說幾句說話,社會就會因你而改變。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-08-25

咁你又玩?
唔好玩囉
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-08-25

歪理點講都係歪的:(
知唔知道中港台一直比日韓班人笑冇品好耐?
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-08-25

依我愚見你應該係隻BUG狗=]
1條評分
平收惡魔人野及任何SIC
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-08-25
深同感受! 我玩左6年. LFO把我訓練得一手自認唔差的畫畫技巧!
但係E家睇返唔6年同左.....

1)以前LFO的法治都不錯, 但E家BUG&外掛「充實」了LFO, GM去曬邊??
2)以前個個人打VS可以好正, E家人物實力太大差距, (E家佢話會改我都覺得好D), 叫人點打, 有技術但係個招式.....
3)你話要$玩就一定嫁啦...但係由10元2張到11玩2張;由月餅盒到DVD/VCD盒,由一本簿到一張海報,由一張海報到一片紙皮...(好CHEAP, 以前比我感覺好PRO嫁!!)

以前打關睇故事+升LV....E家係打任勁升...
E家個故事去得好快! 好多人物被冷落了....

都係「始祖力量」篇的主題最好聽! dtds  dtrts dsl dlsfs.....
[ 小。肥羊在2010-08-25 23:36重新編輯此帖 ]
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-08-25
引用第67樓小。肥羊於2010-08-25 23:05發表的  :
深同感受! 我玩左6年. LFO把我訓練得一手自認唔差的畫畫技巧!
1)以前LFO的法治都不錯, 但E家BUG&外掛「充實」了LFO, GM去曬邊??
2)以前個個人打VS可以好正, E家人物實力太大差距, (E家佢話會改我都覺得好D), 叫人點打, 有技術但係個招式.....
.......

都好耐冇見過GM係LFO出現了
離線云雀
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-08-26
其實你呢種POST我見過好多次啦BO....................U1此終係U1  無得救
離線nero0123
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-08-26
雖然LFO壞處比較多,但我唔會放棄LFO
離線gn02975322
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-08-26
引用第70樓nero0123於2010-08-26 09:16發表的  :
雖然LFO壞處比較多,但我唔會放棄LFO [表情]

me2 始終是1個令我happy的game
離線riverho715
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-08-26
不過隻game都係比外掛狗搞衰哂,唔明樓主有咩好講 係你自己搞到隻game這樣的
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-08-27
引用第67樓小。肥羊於2010-08-25 23:05發表的  :
.......

據心理學分析你犯案既目的 其實同菲律賓偽警門多薩既案例完全一樣 上車扮撚晒正義講大堆廢話等人信你D歪理係岩
乜納住架餐同人講數叫岩咩? 一逆你意就用外掛達到自己私慾 即槍殺人質已達到某程度上既發洩 你係人唔係人Y畜生杏家橙
再唔明既話去強奸你老母後 問下佢既眼中你既行為畜唔畜生 扑街種
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-08-27
53/F我都有講, 樓主根本利用緊人...
等人覺得佢講既野令大家好有共鳴~
估唔到樓上咁快有人被利用