切換到寬版
  • 8328閱讀
  • 127回復

2010-10-25 測試伺服器通知公告 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線siukaihong
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2010-10-26
話說 唔會因為個份小禮物而參加掛,,,,
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2010-10-26
引用第79樓a1994109於2010-10-26 17:45發表的  :
話說 冇人你做的說

咁就算話唔送野都想玩家比下其他意見,之後一張大合照
話說n年前剛出lfo小熊都送個lf2davis公仔比試玩既玩家(當年小熊都仲係到,好似過左一年小熊就去第二到做野,好似,浩然就好似讀書)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2010-10-26
引用第81樓火仔於2010-10-26 18:44發表的  :
咁就算話唔送野都想玩家比下其他意見,之後一張大合照
話說n年前剛出lfo小熊都送個lf2davis公仔比試玩既玩家(當年小熊都仲係到,好似過左一年小熊就去第二到做野,好似,浩然就好似讀書)

你唔好再九唔搭八啦
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2010-10-26
U1已回信..

我SD的信內容:(文筆太差了- -)

===================
回信
===================
親愛的玩家您好

有關你的問題我們經已詳細閱讀,考慮到你的問題,我們會將申請書寄到你們的電郵,當你填寫後請Scan到電腦後,再用E-mail寄過來即可。

(申請書將會在日後寄出,請密切留意電郵訊息)

有關遊戲安裝檔問題,當你填寫申請書後,我們會將給網址讓你下載。

越一客戶服務部
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2010-10-26
引用第82樓a1994109於2010-10-26 18:48發表的  :
你唔好再九唔搭八啦

我本來想講賣落去,你又話我九唔搭八,咁我唔講,雖然我分大把,但唔想扣分,廢事煩
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2010-10-26
引用第84樓火仔於2010-10-26 21:08發表的  :
我本來想講賣落去,你又話我九唔搭八,咁我唔講,雖然我分大把,但唔想扣分,廢事煩

你的確係九唔搭八呀...

我唔至在D分...扣埋扣囉...又如何姐....

還唔到擊就講事實....別逃避
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2010-10-26
引用第85樓乂百樂乂於2010-10-26 21:32發表的  :
我唔至在D分...扣囉...又如何姐....
.......

引用第83樓魔法使命於2010-10-26 19:55發表的  :
U1已回信..

我SD的信內容:(文筆太差了- -)

.......

good 但美國down都要好耐-.-
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2010-10-26
引用第85樓乂百樂乂於2010-10-26 21:32發表的  :
我唔至在D分...扣埋扣囉...又如何姐....
.......

我好怕煩,又唔係話唔夠講,夠講又點姐,到最尾又變罵戰,仲有你唔至在,雖然我自己都係唔至左d分。
我又唔係逃避,如果你死都要話我係逃避,ok! you win
但我可以講句,係我既字典入面係無逃避e2個字,我係怕煩,唔係逃避
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2010-10-26
引用第87樓火仔於2010-10-26 21:41發表的  :
我好怕煩,又唔係話唔夠講,夠講又點姐,到最尾又變罵戰,仲有你唔至在,雖然我自己都係唔至左d分,但扣得多我自己覺得唔好

唔好嘈la
離哂題la

p.s 佢係咪指要停正常既ser 得測試人員玩到
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2010-10-26
引用第88樓d523d323於2010-10-26 21:43發表的  :
唔好嘈la
離哂題la
p.s 佢係咪指要停正常既ser 得測試人員玩到

我都知離題,不過佢死都要話我因為唔夠講兒逃避,咁我都無法,阻唔到佢咁樣講

p.s但事實上,係封測期既lfo ,係有玩家上過去u1總部提供意見,e個係事實,同賣當事小熊都係到
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2010-10-26
引用第89樓火仔於2010-10-26 21:47發表的  :
我都知離題,不過佢死都要話我因為唔夠講兒逃避,咁我都無法,阻唔到佢咁樣講
p.s但事實上,係封測期既lfo ,係有玩家上過去u1總部提供意見,e個係事實,同賣當事小熊都係到

oic 已知咩事鳥
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2010-10-26
引用第87樓火仔於2010-10-26 21:41發表的  :
我好怕煩,又唔係話唔夠講,夠講又點姐,到最尾又變罵戰,仲有你唔至在,雖然我自己都係唔至左d分。
我又唔係逃避,如果你死都要話我係逃避,ok! you win
但我可以講句,係我既字典入面係無逃避e2個字,我係怕煩,唔係逃避[表情]

唔好意思 我字典入面係無麻煩同逃避呢幾個字
引用第89樓火仔於2010-10-26 21:47發表的  :

唔好意思 我字典入面係無"唔夠講兒逃避"同"同賣"呢幾個字

另外 係事實又如何? 家陣叫你上去比意見咩?
冰の血繼限界!

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2010-10-26
引用第91樓a1994109於2010-10-26 21:53發表的  :

no嘈la jj軒
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2010-10-26
引用第91樓a1994109於2010-10-26 21:53發表的  :

如果我有得上,我一定上,但佢抽唔中我
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2010-10-26
引用第92樓d523d323於2010-10-26 21:54發表的  :
no嘈la jj軒

you就 jj軒:@
引用第93樓火仔於2010-10-26 21:56發表的  :

如果我有得上,我一定上,但佢抽唔中我

引用第61樓火仔於2010-10-25 22:03發表的  :

佢抽中我都去,話說我係葵芳果頭讀書,不過比較好奇既係,佢會唔會送閃卡比玩家,話哂都哂10幾蚊去荃灣

比著我睇到你呢一句 抽中都唔比你啦
冰の血繼限界!

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2010-10-26
引用第94樓a1994109於2010-10-26 22:02發表的  :
比著我睇到你呢一句 抽中都唔比你啦

me no叫軒 u on kai
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2010-10-26
小小野又為咩嘈呢?
完左U1送番野係正常的
唔係講句(冇人逼你做)就算
打個比如你番左一個月,..老細唔出身金 講句(冇人逼你做) ..你會點?
何況(冇人逼你做) ..你可以就可以唔做嗎?
好多野人都係非自願情況去做的..
比如做工課 == 放學面對大量工課好多都唔會自願去做,..但天日又點同老師交差?冇法非自願...
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2010-10-26
引用第96樓無神論乂於2010-10-26 22:35發表的  :
小小野又為咩嘈呢?
完左U1送番野係正常的
唔係講句(冇人逼你做)就算
打個比如你番左一個月,..老細唔出身金 講句(冇人逼你做) ..你會點?
何況(冇人逼你做) ..你可以就可以唔做嗎?
.......

唔好講功課

家陣呢件事上面就擺到明係冇人逼而去做既就得啦
冰の血繼限界!

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2010-10-26
引用第97樓a1994109於2010-10-26 22:44發表的  :
唔好講功課
家陣呢件事上面就擺到明係冇人逼而去做既就得啦

我比如你鐘意聽算了..就怪我表達能力差.
又咁問區區小小問題何必動怒?
何況係我講先你又唔話我!
唔該,..大家都係好好地的討論睇到的..
為你一人發生無謂罵戰嗎?
板主係明白事理的 !!
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2010-10-26
引用第98樓無神論乂於2010-10-26 22:54發表的  :
我比如你鐘意聽算了..就怪我表達能力差.
又咁問區區小小問題何必動怒?
何況係我講先你又唔話我!
唔該,..大家都係好好地的討論睇到的..
.......

一直都平心靜氣咁討論緊 何來動怒呢:)?

何來罵戰呢:o? 講出事實都算罵戰:o?

題外 我可以令到d人為我一個人而罵戰 我都幾有影響力下~_~
冰の血繼限界!

快速回復
限100 字節

上一個 下一個