切換到寬版
  • 10459閱讀
  • 292回復

s023241正昆9 又昆多左我一次= =我忍左好耐 唔爆唔得 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2007-08-27

我覺得你好似呃post似d~
哈哈 唔通比魄力支同終極魔心臟比佢咩= =?
五百萬匹引擎?冇問題啦^^
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線真天
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2007-08-27
睇完樓主啲解釋 .. 我明白了 , s023241 ,你成日話清者自清 , 乜你覺得昆左人咁樣講反一句
<清者自清>咁就可以草草了事???咁我就覺得s023241 係short的 =_="
你昆左人 , 點都洗唔清 , 求其講2句廢話 , 就可以染釋你昆人既罪行???
咁多人比你昆 , 你自己心照 , 要倍野 , 係你比要反野被害人既時候 , 昆左人唔通講<我唔擦卡>就唔比野人 , 同昆人冇分別 , 咁你唔好講廢話啦 , 你比反卓黝信樓主, 姐係你認你係昆人 , 但係宜家唔昆都昆左 , 事實你就係昆左人 , 唔通唔倍??你自己唔認 , 但係我地咁多位都睇得出 , 你就係昆左人 , 事實冇得變,就係咁 , 樓主我支持你的!!
離線真天
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2007-08-27
我呃post???
事實放左係眼前
昆人就昆人啦...重講咁多野...重係到染釋
我冇叫你比魄力支同終極魔心臟佢
佢係想要柏高同五百萬匹引擎
宜你宜家話 :
五百萬匹引擎?冇問題啦^^ <--(淺色的)
咁你講左要算數
比反樓主
同埋你講過 , 比左樓主就認自己係昆
咁你姐係認啦
你唔好改post呀....
重要同樓主say sorry..你昆左人就係你唔岩
唔多唔小都會hurt到人
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2007-08-27
我覺得你真係呃Post的說
因為咁多個字可以post埋一齊講。
仲有你所運用的字詞很粗俗的說。

我一早已經同樓主講好左啦 唔好意思!!  所以佢咪冇出聲囉! 你乜都唔知就唔好嘈啦~"~
離線真天
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2007-08-27
粗俗??我啲字算粗俗的說 , 你哥啲係咩 , 言語都難以形容!!
你同樓主講左唔好意思咁我講sorry , 我唔知 , 得嗎?
你唔係咁多野分開幾個post咩??唔該話下自己都唔好話我
<你乜都唔知就唔好嘈啦~"~>
你哩句唔通就唔粗俗???
咁我多口問句 : 你倍反比樓主未
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2007-08-27
引用第84樓真天於2007-08-27 18:15發表的  :
粗俗??我啲字算粗俗的說 , 你哥啲係咩 , 言語都難以形容!!
你同樓主講左唔好意思咁我講sorry , 我唔知 , 得嗎?
你唔係咁多野分開幾個post咩??唔該話下自己都唔好話我
<你乜都唔知就唔好嘈啦~"~>
你哩句唔通就唔粗俗???
.......

如果你比人地屈你既心情會是如何@@?
離線vip2110pk
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2007-08-27
佢pm左我話9月1前俾番卓男異信我 如果佢俾左 我當無事算(多一件事不如少一件) 但如果佢冇俾 我ge立場依然不變 同埋多謝大家ge支持
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2007-08-27
引用第86樓vip2110pk於2007-08-27 22:42發表的  :
佢pm左我話9月1前俾番卓男異信我 如果佢俾左 我當無事算(多一件事不如少一件) 但如果佢冇俾 我ge立場依然不變 同埋多謝大家ge支持

唔係9月1日之前= =
我係話9月1號先有零用錢買卡呀
離線真天
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2007-08-28
9月1日有錢買??買咩呀
你不嬲都已經有卓信
離線真天
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2007-08-28
引用第87樓s023241於2007-08-27 23:36發表的  :
唔係9月1日之前= =
我係話9月1號先有零用錢買卡呀[表情]

你話唔想擦卡的說only
洗乜買
重要等錢?
玩呀=.=
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2007-08-28
上面請連埋一個post講
你唔明架啦 因為我唔想擦卡。
離線阿翼
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2007-08-28
唔好講啦
我同他換過野
佢不知幾好
我信佢唔想的...
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2007-08-28
引用第34樓s023241於2007-08-25 23:57發表的  :
比個你咁心愛既柏高人物你仲唔知足
.......

哈!PACO心愛lo,我用PACO 換你所有thing,好無!?
[ iojknm在2007-08-28 19:34重新編輯此帖 ]
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2007-08-28
但係s023241都畀好多人話昆人-_-
又好多都唔係老手
最好唔係同白名單換野
都要影相-_-
唔係搞到而家咁有人信s023241 有人信樓主

($%^#$白名單都昆過我)
離線飛童
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2007-08-28
用左d時間終於睇哂咁多頁啦
好....我要講野啦...

一張牢動破換柏高!?!?
s023241你有冇事呀!
你話自己智商有50以上我都唔信!
明明一早講左換你卓男信+核爆你唔換!
核爆比人昆左我冇野好講,
但係你話"你唔明架啦 因為我唔想擦卡。"你唔想擦卡就用柏高同人換!?!?
唔明唔明!?!?我真係唔明你係咪真係有一個正常生物既智商!

樓主你等多佢一陣!
9月1號s023241你死都要死番張異信出黎!
如果唔係你就連狗都不如!
※昆狗※外掛狗※小白※拉登※
              ※全部刀要死※
離線hk132845
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2007-08-28
咁我個雷信點呀
離線零少
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2007-08-29
引用第94樓飛童於2007-08-28 18:59發表的  :
用左d時間終於睇哂咁多頁啦 [表情]
.......

以前我都試過同佢交易 勁無奈...
本身話天尊換ex
雙方都ok左
不過佢話用真天鏡換比堤人物先
好 我冇所謂

佢話
[換完比堤 【之後】先天尊換ex]
之後既意思 相信正常人都清楚知道 係代表換完比堤後
點知佢話佢有另外一單交易 同人傾緊 係換天尊【喎】
但係我比左佢  佢話當我送比佢【正常人??】

佢直頭冇比返任何野我 比paco樓主已經偷笑....
我冇收到任何野....

sorry sorry 我唔可以咁講  佢後尾比左張勢狼我
點知係同虎王悟地呃番黎既....

佢經常用以上招式呃人野 我就係一個例子啦...
打住咁多先...
碎ける願い
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2007-08-29
引用第92樓iojknm於2007-08-28 18:56發表的  :
哈!PACO心愛lo,我用PACO 換你所有thing,好無!?

好呀 約出黎面交
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2007-08-29
引用第94樓飛童於2007-08-28 18:59發表的  :
用左d時間終於睇哂咁多頁啦 [表情]
.......

因為你真係唔明的說。
我話我9月1號先有零有錢唔等如我9月1號買
因為我9月1號得20蚊 唔係啵...好似9月3號先開學
仲有 我一開始唔係講卓男信物+核子爆彈換~
離線真天
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2007-08-29
你咁講9月1變9月3then9月6
你玩野姐
咁你都昆左咁多人
重講咁多野??
你冇病牙..
你點解唔想擦卡,我真係唔明
但係你唔可以以唔想擦卡為理由