切換到寬版
  • 5492閱讀
  • 158回復

諗吾到咩標題,,UM,,叫做"有感而發的文章"啦 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-05-09
引用第79樓波仔xd於2009-05-09 15:25發表的  :
佢冇吾認自己狂龍斬- -汗
.......

OK,我會錯意-.-
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-05-09
引用第70樓波仔xd於2009-05-09 14:27發表的  :
有牙-______-|||
.......

~_~ 遲d先`
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-05-09
引用第81樓中毒魔人於2009-05-09 15:31發表的  :
~_~ 遲d先`

~_~幾遲先
離線kokoon88

發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-05-09
u1整得e招出黎 佢用又話佢屈 講真 你話1.0同10.0有分別? 係有 咪就係有d傻仔打唔贏話人屈招囉 我幾年前就玩 果時邪鬼岩岩出 DEEP仲賣緊200蚊 D人VS咪又係狂咁出狂龍 冇人出過聲喎 樓主話人狂出就屈 你有冇見過一個DEEP狂出狂龍斬都可以比一個JUDI唔用招 逐下普攻咁屈死? 我就見過啦 咁一樣狂出 點解人地普攻都可以贏到
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-05-09
其實我個人覺得屈招係好玩,當然係兩個人都一齊屈招,唔洗怕出一兩次又唔比出個d野阻住,玩完大家都好開心,呢個就係屈招好玩之處,但如果淨係一個人自己用招屈人地當然唔好玩,仲好冇品
第二個好玩就係拳頭戰~呢個仲考技術,拳難中人d~我覺得最好玩~
我個人係一係唔玩,一玩玩到盡,一係同fd一齊屈招玩野,一係就拳頭戰,咁樣玩會開心d,當然我同有技術o既人都唔屈招,預左輸緊:)
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-05-09
引用第84樓阿里路亞於2009-05-09 17:42發表的  :
其實我個人覺得屈招係好玩,當然係兩個人都一齊屈招,唔洗怕出一兩次又唔比出個d野阻住,玩完大家都好開心,呢個就係屈招好玩之處,但如果淨係一個人自己用招屈人地當然唔好玩,仲好冇品
第二個好玩就係拳頭戰~呢個仲考技術,拳難中人d~我覺得最好玩~
我個人係一係唔玩,一玩玩到盡,一係同fd一齊屈招玩野,一係就拳頭戰,咁樣玩會開心d,當然我同有技術o既人都唔屈招,預左輸緊:)

拳頭戰...一場打幾耐= =
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-05-09
引用第83樓kokoon88於2009-05-09 16:46發表的  :
u1整得e招出黎 佢用又話佢屈 講真 你話1.0同10.0有分別? 係有 咪就係有d傻仔打唔贏話人屈招囉 我幾年前就玩 果時邪鬼岩岩出 DEEP仲賣緊200蚊 D人VS咪又係狂咁出狂龍 冇人出過聲喎 樓主話人狂出就屈 你有冇見過一個DEEP狂出狂龍斬都可以比一個JUDI唔用招 逐下普攻咁屈死? 我就見過啦 咁一樣狂出 點解人地普攻都可以贏到

抱歉=] 我未見過:D

要普攻打嬴狂龍斬,,

有機會既,,超微囉,,

前面後面都會有攻

等人收手? 人地連多一下

用後面都斬到你啦,,

小丹都難,,仲要用普攻,,

機會接近0- -汗

又或者係戈時條友廢者,,

引用第84樓阿里路亞於2009-05-09 17:42發表的  :

救命- -汗

屈戰,,拳頭戰

你玩D野好極端-____-|||
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-05-09
以暴易暴
佢不仁你不義
鬥屈吧(可行的)
天生我來擋你路
離線
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-05-09
引用第50樓andickb123於2009-05-09 10:19發表的  :
咁點為之勁=[
重有起手收手呢
範圍呢
無哂!!??
.......

我個人就睇重靈活性
我今日同人挑機
PSP...NDS
我覺得其實道理係可以一樣咁用
本來我唔會用既連技
用nds某game既方式去諗
係可以諗好多連技出黎
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-05-09
引用第88樓迪於2009-05-09 18:41發表的  :
我個人就睇重靈活性
我今日同人挑機
PSP...NDS
.......

你講得好抽象我唔明講得詳細d ok?好似好有趣的說
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-05-09
引用第89樓fcwk9226於2009-05-09 18:42發表的  :
你講得好抽象我唔明講得詳細d ok?好似好有趣的說

+1
笨迪d思維真抽象:D
敗者無一死 將來富如山
離線kokoon88

發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-05-09
姐係依家呢..比埋例子樓主你 你都仲係覺得你會輸 "只"因為佢狂出狂龍斬= = 講真...如果你打佢佢就出狂龍既話 你一係等佢冇mp停 你咪一路係背用d小mp既波波打佢 出狂龍既話 睇下邊個冇mp先 佢唔出既話...你中意啦
離線膠乂波
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-05-09
引用第88樓迪於2009-05-09 18:41發表的  :
我個人就睇重靈活性
我今日同人挑機
PSP...NDS
.......

我係波仔xd- -我吾記得左主AC個密碼

搵左壇主了,,衣家我用新AC講野啦- -

----------------------------------------------

我覺得一招野最緊要係睇起手收手同埋範圍

因為起手收手破綻會小D,,

而且範圍可以加大命中率

引用第91樓kokoon88於2009-05-09 19:00發表的  :
姐係依家呢..比埋例子樓主你 你都仲係覺得你會輸 "只"因為佢狂出狂龍斬= = 講真...如果你打佢佢就出狂龍既話 你一係等佢冇mp停 你咪一路係背用d小mp既波波打佢 出狂龍既話 睇下邊個冇mp先 佢唔出既話...你中意啦

講起又好似係,,

佢勁屈狂龍都吾會冇MP- - (驚人
離線ringhei3
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-05-09
引用樓主波仔xd於2009-05-08 23:46發表的 諗吾到咩標題,,UM,,叫做"有感而發的文章"啦 :
咁長吾知你地有冇心機睇-3- 算啦,,點都好
如果吾想睇咁長篇,,都睇最尾戈個總結,,真心說話黎

------------------------------------------------------------------
.......

第1個原因:死要面
第2個原因:無信心win,咪屈招囉
第3個原因:水平低(win就串,lose就爆粗,年中見唔少)
講真,個日我都到尼單野,條友系咁寸,之後你走左,我同個天魔打vs(我用陸道100lv)
個天魔又系屈招,系咁用灼冰,之後輸左又要系到粄粗,又話call fd ko我,
其實,唔洗同佢講咁多,繼續同佢打,打都佢無聲出未得囉!
離線膠乂波
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-05-09
引用第93樓ringhei3於2009-05-09 19:27發表的  :
第1個原因:死要面
第2個原因:無信心win,咪屈招囉
第3個原因:水平低(win就串,lose就爆粗,年中見唔少)
講真,個日我都到尼單野,條友系咁寸,之後你走左,我同個天魔打vs(我用陸道100lv)
.......

哇- -佢天魔屈冰飛架BO- -

你100LV都夠抽- -?

我好似記得佢係161LV- -
離線kokoon88

發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-05-09
其實呢..雖然話屈招 但都有方法既..你地都識話啦..係"屈"招 唔係"神"招 唔好打輸比人就話屈招..你屈既定義係咩先 狂出勁招就係屈? 狂出佢都會冇mp 你只要咩都唔洗做等佢冇就有得贏 仲叫難打?? 再講 好多所謂自稱有技術既人我見唔少 話咩唔出禁招 大佬 d招你學得又唔拎黎用..搞笑咩 你話禁招 樓主 3.0 4.0之前咪一樣有狂龍 真升真虎 果時邊個有講過禁招e樣野@@? 唔通果時d人冇技術? 唔通果時d招廢d? 人地ed老手打緊vs果時 依家e班所謂禁招既自稱老手都唔知係邊飲緊奶啦
離線膠乂波
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-05-09
引用第95樓kokoon88於2009-05-09 19:37發表的  :
其實呢..雖然話屈招 但都有方法既..你地都識話啦..係"屈"招 唔係"神"招 唔好打輸比人就話屈招..你屈既定義係咩先 狂出勁招就係屈? 狂出佢都會冇mp 你只要咩都唔洗做等佢冇就有得贏 仲叫難打?? 再講 好多所謂自稱有技術既人我見唔少 話咩唔出禁招 大佬 d招你學得又唔拎黎用..搞笑咩 你話禁招 樓主 3.0 4.0之前咪一樣有狂龍 真升真虎 果時邊個有講過禁招e樣野@@? 唔通果時d人冇技術? 唔通果時d招廢d? 人地ed老手打緊vs果時 依家e班所謂禁招既自稱老手都唔知係邊飲緊奶啦

哈,,屈招既定義係咩我吾知

但衣之前既LFO還之前既LFO

衣家既LFO還衣家既LFO

衣家既LFO有禁招既規則,,

佢係有權屈招,,係有權,,冇品囉

我吾係打輸比人就話人屈招

我就算最後嬴返佢,,佢都係屈招

我嬴吾嬴佢,,佢屈招都係一個事實

狂出勁招就係屈? 呢個當然

你話狂出會冇MP,,SORRY

我係同佢打戈時,,佢未試過冇MP

成日講屈同一招但係吾係屈招既屈招人我見吾少

大佬,,吾好將3.0 4.0混合埋10.0到先得架

冇根冇據係到講屈二十下狂龍斬吾係屈招,,荒謬
離線甘道
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-05-09
唔走係做得岩既!比我都會咁做
就算係10次輸9次,嬴左佢一次點都順啲
唔好走場逃避佢,佢會覺得你廢,淆,唔夠佢打,只會令佢更加多藉口串你
我玩LFO既時候都係狂輸比啲屈機人士
之後我熟悉左佢地既打法,我就開始狂嬴,我係唔屈招的
為左証明你唔係廢,淆點都要嬴佢,就算係一次都好!
離線膠乂波
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-05-09
引用第97樓甘道於2009-05-09 19:56發表的  :
唔走係做得岩既!比我都會咁做
就算係10次輸9次,嬴左佢一次點都順啲
唔好走場逃避佢,佢會覺得你廢,淆,唔夠佢打,只會令佢更加多藉口串你
我玩LFO既時候都係狂輸比啲屈機人士
之後我熟悉左佢地既打法,我就開始狂嬴,我係唔屈招的
.......

同我諗法一樣:D

GD JOB
離線kokoon88

發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-05-09
下 3.0 4.0係招 10.0就唔係招? 3.0.4.0狂龍斬唔屈咩唔通 人地果時狂龍斬幾高攻你知唔知呀樓主 我敢話高過依家好多 (u1之後調低幾次先係依家咁) 3.04.0人地咪一樣食狂龍斬 點解佢地冇唔訓氣 冇嘈到人地屈招 更有唔少人出左好多方法打贏deep 點解依家d人就做唔到  人地狂出唔會冇mp 人地無限mp? 咁不如你sd信比gm呀 可能解決到
快速回復
限100 字節

上一個 下一個