切換到寬版
  • 7278閱讀
  • 156回復

真虎上番第1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線銘仔║
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-05-31
佢上番第1關你地咩是?
人地用bug又點?
唔通你自己冇用過?
人唔會做錯野?
人地300lv你低lv就講人bug?
我唔里佢係唔係有bug
仲知
人地做咩野都唔關你地是
ok?
離線魂中之雲
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-05-31
人地係唔係bug
gm會做野ga啦~~
洗唔洗開個post AR~~
離線銘仔║
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-05-31
引用第81樓魂中之雲於2009-05-31 23:27發表的 :
人地係唔係bug
gm會做野ga啦~~
洗唔洗開個post AR~~

小弟弟,你說得好=]
我支持你
人地都講左係佢自己升就信下人啦
一直係到講人用bug
你地知唔知禁樣好煩=]
離線lcc21n
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-06-01
呢D人根本系心中已經認定左
高LV=BUG
其實只要有恒心5好話300LV啦500LV都得
PS:真虎我撐你
離線tkctkc2005
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-06-01
佢升左幾耐先,唔sleep就可能得,難道可以一次過打100小時唔sleep
似bug多d
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-06-01
唉...我都唔明中毒d人點解咁傻,d人(真虎+大俠X)得閒先話一次玩得嗰一兩個鐘就升Lv甚至300Lv。中毒超人同腦人?用咗幾日再用倫班的方式打近24小都只係280lv。
在我的瞄準鏡中,你的生命...還可以在嗎?
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-06-01
引用第46樓最強武者於2009-05-30 23:01發表的 :
有個好得意問題我想問:
我知道
200 lv要50m經
230 lv打迪下得1經
.......

我想話200lv一定唔只50m經仲有我想話你知250lv而經要400m經 la
點會好似你咁講250lv先得果150m經呀

仲有好多人冇位影了~
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-06-01
d人淨係聽u1講的野,都唔用少少腦筯,鬼都知u1個程式係廢!
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-06-02
引用第85樓狙擊兵於2009-06-01 22:20發表的  :
唉...我都唔明中毒d人點解咁傻,d人(真虎+大俠X)得閒先話一次玩得嗰一兩個鐘就升Lv甚至300Lv。中毒超人同腦人?用咗幾日再用倫班的方式打近24小都只係280lv。

所以話真虎+大俠X就係有問題!!
真虎玩左5年??曬氣..我同腦人夠玩足4年半冇停手啦!!
之前先知道腦人係第一名高真虎10幾lv
..但真虎唔洗一個星期升到!!
何況一日一兩個鐘一日1lv!!
我覺佢地好有問題囉!
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-06-02
引用第88樓無神論乂於2009-06-02 11:13發表的  :
所以話真虎+大俠X就係有問題!!
真虎玩左5年??曬氣..我同腦人夠玩足4年半冇停手啦!!
之前先知道腦人係第一名高真虎10幾lv
..但真虎唔洗一個星期升到!!
.......

中毒d人成日話自己玩幾耐幾耐,又話成日狂玩,簡直不知所謂,係人都知佢好耐已經停升,d  lv一係唔上,一上就狂上嫁啦,我諗中毒dac  lv一定會再度停留,到唔知幾時又會突然狂升到300lv,中毒超人由5月5日至5月六日由240一野彈到去248,中毒d人好奇怪成日話人用外掛,又唔知自己成日潛水,有元力多就出來升下,升了好多lv就當自己長期狂升,笑大人個口,靜係識講自己點狂玩,點樣不停玩,就係笑死人,大話講一千偏,唔通真係會成事實。
我不是想話邊個有用外掛邊個無用,我只是見到d奇怪的事同y理,看到唔多公平咁者。
你地自己記下對不對先講啦。

引用第85樓狙擊兵於2009-06-01 22:20發表的  :

倫大米咩,5月六日之後,都無見過中毒腦人同超人啦,lv都無升過,一年倫一time,講野唔經大腦,又會潛水幾個月嫁啦,只係元力多日,用咗幾日再用倫班的方式打近24小都只係280lv,呢個我都見到,一年玩幾日就280嘛,知啦煩
[ 無敵在2009-06-02 17:41重新編輯此帖 ]
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-06-02
喂!唔用元力多點升ar!D經咁多省一倍時間ar哥仔!你省一兩個鐘,人地+幾個鐘,你估好似真虎+大俠X玩一兩個鐘200lv跟着就可以升Lv,佢地自已都係度笑省得個一兩粒鐘。
重點係用外掛的大有人在,但唔會咁羊gar!上榜都唔緊要,仲要上哂6個server,及升到300Lv
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-06-02
如果真係一兩個鐘就升Lv真係無可能
放天火結晶體,寒極,穿天一set放
平放AC
ac2:250 lv卓男
ac3:241享利
ac5:201lv冰人+兩個200幾lv龐士)
ac6:225 冰火人)
ac7:250奧龍
信得過我先好買
離線billy1234522
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-06-02
引用第78樓無神論乂於2009-05-31 23:01發表的  :
佢係唔係用bug問腦人最清楚./..

你會唔會係中左毒呢?
莫非腦人係bug專家
佢有用開咩
唔係點解會問腦人係最清楚嘅
離線混沌黑影
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-06-02
引用第89樓無敵於2009-06-02 13:06發表的  :
中毒d人成日話自己玩幾耐幾耐,又話成日狂玩,簡直不知所謂,係人都知佢好耐已經停升,d  lv一係唔上,一上就狂上嫁啦,我諗中毒dac  lv一定會再度停留,到唔知幾時又會突然狂升到300lv,中毒超人由5月5日至5月六日由140一野彈到去148,中毒d人好奇怪成日話人用外掛,又唔知自己成日潛水,有元力多就出來升下,升了好多lv就當自己長期狂升,笑大人個口,靜係識講自己點狂玩,點樣不停玩,就係笑死人,大話講一千偏,唔通真係會成事實。
我不是想話邊個有用外掛邊個無用,我只是見到d奇怪的事同y理,看到唔多公平咁者。

你唔好kai啦
由140升到148?
人地5月份已經200幾lv啦
你有冇睇排行榜架?
麻煩你望清楚啦
[ 混沌黑影在2009-06-02 17:33重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-06-02

我都發覺大俠X係有問題
亦曾發個post 睇下有冇人同意我所講
什至u1我都send埋信去投訢
最討厭就係我send左信幾封信過去
到而家足足一星期有多
u1竟然一封信都冇回我
我感覺喱暑公司就好似好黑暗啫
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-06-02
引用第89樓無敵於2009-06-02 13:06發表的  :
中毒d人成日話自己玩幾耐幾耐,又話成日狂玩,簡直不知所謂,係人都知佢好耐已經停升,d  lv一係唔上,一上就狂上嫁啦,我諗中毒dac  lv一定會再度停留,到唔知幾時又會突然狂升到300lv,中毒超人由5月5日至5月六日由140一野彈到去148,中毒d人好奇怪成日話人用外掛,又唔知自己成日潛水,有元力多就出來升下,升了好多lv就當自己長期狂升,笑大人個口,靜係識講自己點狂玩,點樣不停玩,就係笑死人,大話講一千偏,唔通真係會成事實。

你冇野呀 唔知咪呃post啦  5月果時係超元時期
中毒超人果陣時係2XX字頭 你唔知就咪亂嗡啦
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-06-02
引用第95樓billy1234522於2009-06-02 17:08發表的  :
你冇野呀 唔知咪呃post啦  5月果時係超元時期
中毒超人果陣時係2XX字頭 你唔知就咪亂嗡啦

佢講野..低能到我唔想理佢....
離線中毒腦人

發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-06-02
倫大米咩,5月六日之後,都無見過中毒腦人同超人啦,lv都無升過,一年倫一time,講野唔經大腦,又會潛水幾個月嫁啦,只係元力多日,用咗幾日再用倫班的方式打近24小都只係280lv,呢個我都見到,一年玩幾日就280嘛,知啦煩

按一下圖
指住入面幅圖
下面就會顯示時間同日期

等閒用多喲腦諗諗中毒腦人一LV要成千萬經,唔等超級元力多,等咩升,你估依加升一LV要2,3日升到,要成2星期先升一LV
重有睇清楚中毒超人既升LV時間睇佢係唔係5月5日至5月6日升左8LV,我升LV唔係個個話比人聽我升幾耐,以係我有超元果時我一日係LFO入面22小時,我係同超人倫住升的,

比個問題你諗諗你估人係用個肺講野,定用個口來講野定用個腦來諗完野再用把口去講野,答唔到的話以後唔好講廢話

PS我叫中毒超人要搵我出來串我幾時都得同我都知你係邊個啦
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-06-02
引用第96樓無神論乂於2009-06-02 17:27發表的  :
佢講野..低能到我唔想理佢....

一日到黑只識話人bug……中毒到上晒腦,低能到唔想答,全世界得你用手升好嗎?

引用第97樓中毒腦人於2009-06-02 17:44發表的  :

.......

無人話你,只不過日日見中毒的人,今日不是話呢個有問題,第二日就話那個有問題,全個lfo得你地無問題嫁啦,確是無聊。
咁得閒,不如整埋片由一lv開始播好唔好,係要整到個討論區不知所謂先安樂。
[ 無敵在2009-06-02 17:53重新編輯此帖 ]
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-06-02
引用第98樓無敵於2009-06-02 17:45發表的 :
無人話你,只不過日日見中毒的人,今日不是話呢個有問題,第二日就話那個有問題,全個lfo得你地無問題嫁啦,確是無聊。
咁得閒,不如整埋片由一lv開始播好唔好,係要整到個討論區不知所謂先安樂。

你真係無聊囉..果頭話完人..人地有曬証句放曬圖..你又話人地得閒!!
咁你又係唔係係要整到個討論區不知所謂先安樂呀
快速回復
限100 字節

上一個 下一個