切換到寬版
  • 5386閱讀
  • 143回復

睇某雜誌講話玩開LFO既小朋友已經大過左,係時候轉玩DNF。 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-08-19
引用第79樓暗·死神於2009-08-19 11:48發表的  :
甘右係,人一向都有好有壞,這就是事實
我可以不認同咩?
甘我右問你咩係一味亂駁 ar?
小朋友,你問下人地la,我句句都係針對你ga帖ar
.......

何必跟一般人作詳細的解說,不論你解說得如何清楚+明白,但他的天資是笨蛋 也只是名笨蛋,他不會明白。不必生氣
另外我認為樓主的題名改一改好,你這樣像拉人過去玩的說。
離線schun
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-08-19
引用第77樓阿路於2009-08-19 11:19發表的  :
每個人喜好也不同,所以即使怎樣差的遊戲也有人玩
其實LFO給人感覺小朋友只是過往名字問題
.......

其實lfo之所以比人小朋友既感覺都係因為佢個名(好多人一聽到個名就唔玩-.-)...改一改的話好很多
殺道行者 殺道行者漫畫 殺道行者線上漫畫 楓林漫畫
http://www.m3721.com/comic/354/
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-08-19
引用第81樓schun於2009-08-19 12:04發表的  :
其實lfo之所以比人小朋友既感覺都係因為佢個名(好多人一聽到個名就唔玩-.-)...改一改的話好很多

55同意,
不過我真係想問問
小鬥士大冒險點解會有fuku同邪鬼叔叔 gaXD
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-08-19
引用第81樓schun於2009-08-19 12:04發表的  :

改做大鬥士大冒險
離線tomlaw1031
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-08-19
我覺得dnf好囧 ==
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-08-19
[quote]引用第79樓暗·死神於2009-08-19 11:48發表的  :

講到尾,吹到DNF點好玩點勁有咩用,論實力睇動漫節U1條隊就知,爛橙呢間代理遊戲商,作風一尾靠公司股價,又幾何理下佢D遊戲,你問下D遊戲老手點解叫爛橙重好啦!1年後DNF又同三小風之一樣變成命運,丟黎閒,懶Q理,重有唔洗錢學招既神話未等於RFO咁當初咁,傻仔!世界上點會有免費既午餐,你試下去老Mc,睇下乞唔乞到個Big Mc餐黎食下!相反睇番U1,由有bug同外掛個日開始計,搞到兒家佢地都不停清緊,講真冇心搞就唔會理你地執左佢賣埋比爛橙啦!我玩左幾年LFO,只見一隻LFO要抽閃先可得招既遊戲,竟然可以贏晒爛橙咁多隻遊戲,重生存到兒家都咁受歡迎,呢D未香港人既自豪囉,唔係單靠吹就可以打低既遊戲,要成億人去玩隻遊戲有幾難,宣傳個度吹好D,中台日韓,個個買個開機包都唔止1億人啦!問題係玩唔玩得到好似LFO咁長命呢?試下LFO攻中日韓,一定唔止1億人玩啦!剩台灣既LFO,老豬自己爆話已經賺多過香港好多,講造遊戲U1係一手包辦既生產商,爛橙點比都冇得比。
離線hk132845
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-08-19
引用第85樓tsunate於2009-08-19 13:34發表的  :
[quote]引用第79樓暗·死神於2009-08-19 11:48發表的  :
講到尾,吹到DNF點好玩點勁有咩用,論實力睇動漫節U1條隊就知,爛橙呢間代理遊戲商,作風一尾靠公司股價,又幾何理下佢D遊戲,你問下D遊戲老手點解叫爛橙重好啦!1年後DNF又同三小風之一樣變成命運,丟黎閒,懶Q理,重有唔洗錢學招既神話未等於RFO咁當初咁,傻仔!世界上點會有免費既午餐,你試下去老Mc,睇下乞唔乞到個Big Mc餐黎食下!相反睇番U1,由有bug同外掛個日開始計,搞到兒家佢地都不停清緊,講真冇心搞就唔會理你地執左佢賣埋比爛橙啦!我玩左幾年LFO,只見一隻LFO要抽閃先可得招既遊戲,竟然可以贏晒爛橙咁多隻遊戲,重生存到兒家都咁受歡迎,呢D未香港人既自豪囉,唔係單靠吹就可以打低既遊戲,要成億人去玩隻遊戲有幾難,宣傳個度吹好D,中台日韓,個個買個開機包都唔止1億人啦!問題係玩唔玩得到好似LFO咁長命呢?試下LFO攻中日韓,一定唔止1億人玩啦!剩台灣既LFO,老豬自己爆話已經賺多過香港好多,講造遊戲U1係一手包辦既生產商,爛橙點比都冇得比。

LFO有冇本事可以攻入中日韓?
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-08-19
引用第85樓tsunate於2009-08-19 13:34發表的  :

甘我右想問下如果你講的爛橙真係唔理,甘點解唔學你講賣比其他公司je?
你都真係好on居下,如果唔理都重有甘多人玩,甘到時係lfo要反省一下,
點解人地唔理都重有甘多人玩,你要知到一樣野u1如果到佢唔理,到時係u1收 皮ar
好心你la我講左幾次ar,想野就想得深入小小la
你講ga你估人地唔識做,
只係人地唔做je,kai  子
重有我想講e個世界真係有免費既午餐,
如果唔係你老母比咩野你食到你甘大個ar?
唔好食ar,白痴
我唔怕講比你知ar,
你老母第一日生你出來時,
你就係食緊免費既奶水,
重有我冇話u1唔理d bug,
我係講一隻game有幾多個file
要做幾耐,用左多心機你都未知la
你知唔知要改一個bug係幾辛苦ar?
你以為改1 ~2個字就得ar?
重有,我想同你講
張一樣野去國外宣傳,
唔係一個難事,
但張一個野要理得好sin係一個難事
佢e家只係理香港,
同台灣都甘樣,
你重叫佢攻中日韓?
我怕佢10命都唔夠做ar
e樣野應該學下其他game,
點解可以做到甘?
離線herman
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-08-19
DNF係咩Game黎??
吞食天地2   超廢   日掛夜掛    掛完買點裝    
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-08-19
引用第56樓tsunate於2009-08-18 21:47發表的  :
[quote]引用第38樓暗·死神於2009-08-18 18:59發表的  :
第1笑你傻仔,因為你講Q晒嘛!個個冇玩過DNF同爛橙既遊戲,得你玩過晒重最Q叻個隻。
第2笑你更傻仔,係呢度講DNF乜都好過LFO,咁點解咁多人排LFO買珍藏版野,證明有價有市,連大陸客都專登走落黎買LFO野,而且每年傳媒必影U1野先到爛橙,今年都一樣。
第3笑你更更傻仔,叫你清醒下個腦先回Post,係你自己發老脾先,重講埋D有冇腦,越講越離題,你咁有腦就唔洗係度吹啦,代表爛橙去做宣傳嘛。
.......

果日睇電視影住我地中毒係大陸客笑左,,,
離線包租公
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-08-19
我支持爛橙
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-08-19
引用第88樓herman於2009-08-19 13:57發表的  :
DNF係咩Game黎??
吞食天地2   超廢   日掛夜掛    掛完買點裝    

各人都攬住自己老婆讚好,lfo最大特色就是vs,完全同其他格鬥game不同。
dnf是點唔清楚,因為無玩過。

睇某雜誌講話玩開LFO既小朋友已經大過左,係時候轉玩DNF。
我細個時無lfo,根本無錢買電腦玩,所以大個先玩lfo,lfo根本就不是小朋友game,都是因為最初的名啦,小朋友齊打交搞到人人都以為是小朋友先玩@@。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線tomlaw1031
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-08-19
引用第91樓大俠陳於2009-08-19 14:12發表的  :
各人都攬住自己老婆讚好,lfo最大特色就是vs,完全同其他格鬥game不同。
dnf是點唔清楚,因為無玩過。
睇某雜誌講話玩開LFO既小朋友已經大過左,係時候轉玩DNF。
.......

你細個無錢 你依家大把錢a0a
離線king_90
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-08-19
我都玩ndf
十分之好玩
玩ndf同學問你玩咩game仲講得出
但玩lfo人地問你玩咩game講左出黎都比人笑
so我同學無一個人知我玩依隻lfo
離線hk132845
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-08-19
樓主肯定係lfo死忠,我地只要講lfo有咩唔好都會比佢話
-----------------------------------------------------------------------------------
有樣野我想知好耐,點解咁多人都係用king_90個頭像?
離線king_90
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-08-19
引用第94樓hk132845於2009-08-19 14:32發表的  :
樓主肯定係lfo死忠,我地只要講lfo有咩唔好都會比佢話 [表情]
-----------------------------------------------------------------------------------
有樣野我想知好耐,點解咁多人都係用king_90個頭像?

因為係依到比既
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-08-19
引用第93樓king_90於2009-08-19 14:24發表的  :
我都玩ndf
十分之好玩
玩ndf同學問你玩咩game仲講得出
但玩lfo人地問你玩咩game講左出黎都比人笑
so我同學無一個人知我玩依隻lfo

有小小同意ga
不過你打錯左,應該係dnf
不過其實我都係like lfo小小
因為dnf有小小都係金幣戰士
離線kin1324
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-08-19
dnf 唔好play
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-08-19
[quote]引用第87樓暗·死神於2009-08-19 13:54發表的  :

世界上邊有免費午餐既含意都搞錯,呢句野外國係課程既一Part,你真係要讀下MBA理解下呢句既含意。

爛橙唔覺得佢會理佢D代理Games,我由三小玩到風之,跟住DNF,Send比佢地既email,等好耐先覆到,有D有關遊戲既野更加唔洗望佢覆到,U1點差幾日都覆到,甚至耐極都係1星期就回貓,重有爛橙要買2張點數卡先可查番以前舊遊戲D帳號,搞到我D舊帳號都要洗錢入點數查翻資料,唔入就等同放棄,最麻煩舊Beanfun大食軟件,運行ActiveX又唔安全又拖慢,次次都阻住晒,我玩Game姐,唔洗搞咁多野,一句講晒,論實力未睇下動漫節條龍同D產品值唔值錢囉,我剛轉返黎玩翻LFO,發覺人多過以前,VS平衝左,場同故事都多左,雖然Bug都多左,但如果玩家自律D,LFO好失禮咩?香港製好失禮咩?隻Game好玩就得啦!檢討既應該係爛橙。我以前未一樣彈LFO差、垃圾遊戲,兜兜轉轉玩過其他公司既Online,LFO係最快捷最簡單,冇乜時間研究打機既人最岩,連老人院都有阿叔同阿嬸們玩緊LFO,呢個我最近先知。
[ tsunate在2009-08-19 18:42重新編輯此帖 ]
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-08-19
dnf同LFO邊個好玩d我唔知
但gamania同u1比我好肯定同大家講
好明顯係U1好
快速回復
限100 字節

上一個 下一個