切換到寬版
  • 5853閱讀
  • 148回復

更新完悟地廢左好多囉 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線dominic01234
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-09-17
引用第79樓我愛羅ken於2009-09-17 22:25發表的  :
咪罵戰

你有病呀...係佢野我先嫁..傻仔
睇清楚先講野啦...
離線mo仔
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-09-17
同星仔相比  悟地的確好似廢左d = =
就算係小丹 都靈活過悟地
超虎冇得斜飛同轉向係最大問題
鬼車腿好格左 格到飛龍 (攻防一樣  悟地:212  迪倫:225)
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-09-17
引用第81樓mo仔於2009-09-17 22:52發表的  :
同星仔相比  悟地的確好似廢左d = =
就算係小丹 都靈活過悟地
超虎冇得斜飛同轉向係最大問題
鬼車腿好格左 格到飛龍 (攻防一樣  悟地:212  迪倫:225)

忘記了虎翔霸的存在:x?
若習慣虎翔主攻的這變動沒什麼大影響....
離線mo仔
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-09-17
引用第82樓jj俠於2009-09-17 22:54發表的  :
忘記了虎翔霸的存在:x?
若習慣虎翔主攻的這變動沒什麼大影響....

虎翔我真係唔覺改左d咩= =
得收手快左d :s
而家覺得超虎硬到爆  普虎又豆腐 = =
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-09-17
出完三種虎翔霸無得轆地,
我寧願要返之前既靈活度~
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-09-19
引用第78樓wfung於2009-09-17 22:25發表的  :
其實你覺得佢點勁左

你玩屈招格招影相既,咪廢左囉!但玩技術既就快左秒人囉,想提你有個擋掣,擋完對手起手出招即可突擊,唔係招招起手無敵就勁,最初LF2起手都冇格招,一樣超多人玩,明白未Y小白!
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-09-19
超虎斬同超虎廢左,超虎冇得上下出,真虎儲氣耐了

離線ming2354

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-09-19
唔係喎,更新左悟地勁左好多喎
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-09-19
勁左好多就真啦
離線chiyui1995
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-09-19
引用第88樓青豆於2009-09-19 14:22發表的  :
勁左好多就真啦 [表情]

你d呃post技都勁左
回:攻勁左,但唔夠靈活
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-09-19
引用第63樓tsunate於2009-09-17 21:33發表的  :
睇你出真虎就知你係技術差,悟地係玩預位打法同斜攻為主,完全係技術型玩家既恩物,改真狂高攻已經好勁,超虎翔先係殺傷力最大既招,你練熟悟地虎翔>拳>虎翔,已經屈死人。異轉方便起手格招冇左,同樂雲一轉一樣,但悟地異轉都唔係打埋身,有真虎無影已經明白點解,不過以前悟地異轉雖屈但好低攻,遇著高攻高血高格招力既角色就好吃力,同Lv計,車成8野先車死對手,之前超虎斬要近身先有好dd既殺傷力,咁你不如望佢遠攻得黎又高攻d啦,起碼可以等對手撞你呢招。

出真虎唔等於技術差..車真虎都要車得好先得架..依加仲點樣預位打法同斜攻?超虎雖然高攻..但靈活度唔高,車唔車得中先係問題..虎翔->拳->虎翔呢招連招我老早玩悟地就識
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-09-19
引用第90樓訓教三世於2009-09-19 15:12發表的  :
出真虎唔等於技術差..車真虎都要車得好先得架..依加仲點樣預位打法同斜攻?超虎雖然高攻..但靈活度唔高,車唔車得中先係問題..虎翔->拳->虎翔呢招連招我老早玩悟地就識

真虎唔差不過就算個虎頭直線出,上下攻擊判定範圍大個個虎頭,呢個問題導致真虎被改成今日咁囉!不過聽女GM講話會再改過D弱招,兒家只係試改形式,未落實!當其餘角色被改至平衡後,就會改番冇儲氣時間咁耐。180Lv既虎翔->拳->虎翔爆關幾好玩你都知呢,好多新手唔識玩,就話悟地冇真虎就廢,其實舊版悟地最殺食就係虎翔超虎翔同真狂爆關,其他招打得痛人先講啦,以前話收齊悟地招係最搵笨,1轉8招得4招叫有用,異轉為左就EX就將悟地放入雪櫃雪藏,所以U1應該註明新手應選擇玩D格招力好D既角色。
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-09-19
引用第91樓tsunate於2009-09-19 15:50發表的  :
真虎唔差不過就算個虎頭直線出,上下攻擊判定範圍大個個虎頭,呢個問題導致真虎被改成今日咁囉!不過聽女GM講話會再改過D弱招,兒家只係試改形式,未落實!當其餘角色被改至平衡後,就會改番冇儲氣時間咁耐。180Lv既虎翔->拳->虎翔爆關幾好玩你都知呢,好多新手唔識玩,就話悟地冇真虎就廢,其實舊版悟地最殺食就係虎翔超虎翔同真狂爆關,其他招打得痛人先講啦,以前話收齊悟地招係最搵笨,1轉8招得4招叫有用,異轉為左就EX就將悟地放入雪櫃雪藏,所以U1應該註明新手應選擇玩D格招力好D既角色。

邊個話低攻招唔好玩?以高攻判斷個招實唔實用,這樣太武斷,下下秒殺邊好玩?高攻=/=勁,請不要再以高攻=勁這個方程式來誤人子弟
離線格特
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-09-19
悟地vs單方面黎講其實出 鬼車 狂虎 音速 呢3招都夠你玩
PEAK招人VS
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-09-19
總結:話勁果d人係技術型
         話廢果d人係屈技型
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-09-19
引用第94樓litkamwa2於2009-09-19 16:12發表的  :
總結:話勁果d人係技術型
         話廢果d人係屈技型

我話佢廢的
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-09-19
引用第95樓訓教三世於2009-09-19 16:14發表的  :
我話佢廢的

屈技型 咁你都應該花左好多時間係連技方面= =
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-09-19
引用第96樓litkamwa2於2009-09-19 16:15發表的  :
屈技型 咁你都應該花左好多時間係連技方面= =

悟地連招基本上好多元化
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-09-19
悟地出完虎翔之後果下改到冇得look
就因為依一點悟地廢左好多
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-09-19
引用第92樓訓教三世於2009-09-19 15:53發表的  :
邊個話低攻招唔好玩?以高攻判斷個招實唔實用,這樣太武斷,下下秒殺邊好玩?高攻=/=勁,請不要再以高攻=勁這個方程式來誤人子弟

唔該聽下書啦,悟地以前雖然攻低但格招力強呢個係呃唔到人既,啊路未玩EX前就係玩悟地先,所以悟地改到D格招力超強,可以話專剋邪鬼黎改,之後佢做左話得事既GM後就改到EX變左冇人性,你真係要了解下U1之前既黑暗時代。悟地兒家下下秒人咩?好似你係度誤人子弟多D喎!真虎唔改就下下秒人啦!重有你有冇睇遊戲既故事,5大主角色都係不斷成長先開始勁,唔係一轉開始就超勁。
快速回復
限100 字節

上一個 下一個