切換到寬版
  • 13807閱讀
  • 343回復

給朱仲豪的一封信-拯救LFO 已更新+左個人希望LFO有的改變 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2010-01-18
你個POST名睇到好似好緊要咁= =
離線windy3499
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2010-01-18
你講得真係好 我都明白你嘅感受
我ex因被改廢要del 同埋e家 lfo出野勁慢
等左成5個月啦 都唔出新野 我諗lfo都好快汁粒
量子型00
離線戰龍迪雲
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2010-01-18
我都係3年級-中1超愛LFO=.=
不過中二開始 唔想玩.
原因同你一樣~

條大街細到乜咁唔好叫大街啦~!
離線睇唔順眼
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2010-01-18
我一d同認同你啦

我只怕外掛bug等令lfo玩完

一封哂lfo就更快玩完

同埋我研究緊外掛

唔好封
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2010-01-18
如果佢真係肯睇你呢封信
由2年前開始就唔洗搞到e家呢個地步
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2010-01-18
你打左幾耐...........
ps.佢唔會理你 佢都知lfo搵唔到$$所以佢加左好多game~~
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2010-01-18
諗起以前,一到暑假就爆滿,幾正,得閒同fd吹下水...
依家?有乜,老手走晒,得個屁
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2010-01-18
引用第81樓戰龍迪雲於2010-01-18 16:42發表的  :
我都係3年級-中1超愛LFO=.=
不過中二開始 唔想玩.
原因同你一樣~
條大街細到乜咁唔好叫大街啦~!

之前果條先大
離線天魔2010
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2010-01-18

懷念下好啦
你sd左封信比佢
佢會比咩回覆你?!

多謝你的意見
我們會交給創作部跟進

離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2010-01-18
樓主個名令我諗起一個人....
離線戰龍迪雲
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2010-01-18
who@@
我講緊e家個條大街細=.=
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2010-01-18
我小二開始玩,但係我已離開了LFO差不多二年了
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2010-01-18
人人都會有貪念,so mr 朱都係會有~

離線天魔2010
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2010-01-18
引用第91樓狂虎龍翼於2010-01-18 18:16發表的  :
人人都會有貪念,so mr 朱都係會有~

冇錯人人都有貪念
但係都要為我地諗下
引用第89樓戰龍迪雲於2010-01-18 18:10發表的  :
who@@
我講緊e家個條大街細=.=

認同
之前條大街大到可以拎黎玩捉E因

離線戰龍迪雲
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2010-01-18
唉..大家覺唔覺u1好似想遊戲橘子Gamania 咁.開好多隻game. 之後......
不過...咁短時間 d game 唔會做得好去邊

想收招真龍百烈拳同爆烈真龍波都難=.="
離線hohopok123
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2010-01-18
我完全收到樓主對LFO既熱情(真的),我以前都係玩LFO(當然冇樓主咁長,小四到中一)
個陣我都係睇到d fd玩先玩,雖然入面d角色d樣好容易比我某部份同學話低b,但係我都冇所謂,
因為1個game既角色既樣唔係最重要,最重要係佢地有冇心整隻game出黎比玩家充滿歡樂!
但係隨著時代既變遷,U1將錢放得太重(如有搞錯請多見諒- -),
不斷整d勁裝出黎吸引玩家去買(正常生意手法),但係佢唔知因為咁而衍生出整bug裝,做外掛既人,
而且更改動招式,令到d招式變得好廢,咁樣唔單止令到個角色失去佢既獨特性,
更令部份人離開LFO(我係其中之一), 我都唔想咁輕易放棄呢隻好game,所以曾經再次玩番,
但係佢改到d人物招式...好似迪倫咁,招野明明好地地,冇啦啦比佢搞到勁廢,但係我唔會咁易放棄,
但係我知道左1件事之後,我對佢完全死心......之前有魄力枝C(增加人物格)既數量既野,
我用左我辛苦蓄番黎既錢買左6個(分開買),當我一個禮拜入一個個陣,仲係好地地,
d人物格不斷多1格,十分正常;但係,我回到LFO既時候,7個人物格只係得番4個
(我玩開band,7個過晒150lv),我辛苦打番黎既邪鬼,冰尊,達爾,陸道,天尊,龍翼EX消失晒,
只係淨低4個角色...我曾經問過佢地,佢地話淨係可以入一個,但係本身都冇講清楚,個時仲好正常
點解會變成咁?將玩家辛辛苦苦打番黎既江山一次過清走晒,係那個時候,
我已經對LFO死左心,當然我都會有時黎睇下有冇變好(唔多覺有),嘗試接受多一次
不過.....我而家真係好失望,樓主所講既野我睇晒,深被打動,雖然我唔想睇咁多人回覆,
但係我衷心希望LFO重見光明,為我地真心愛LFO既玩家改變........
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2010-01-18
對唔住...我唔小心禁錯制(引用鍵)- -請多見諒(真係唔小心- -唔好扣我分 ),
不過,我仲想加多d野....就係,U1對玩家過份嚴格,用一用bug裝就del你ac(我有個fd試過),
其實佢又冇一樣野可以比bug同外掛更吸引,令玩家唔理bug同外掛,
但係LFO處理玩家既意見/投訴就十分馬虎,隨隨便便覆一覆個郵件就隨手del左,當玩家再搵佢既時候又係咁
最後就不了了之,呢種工作態度都係令我放棄既其中一個原因
[ hohopok123在2010-01-18 19:04重新編輯此帖 ]
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2010-01-18
去到呢個地步LFO都好難可以挽回番以前果d有技術又肯用錢玩既老手
我所話既''肯用錢玩''係因為當時覺得呢隻game抵用錢玩
但係依家就.....
LFO無得救嫁喇-________-'
所以大家玩LFO既人都要快d平放左d野佢啦-v-''
K49
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2010-01-18
我諗連放都冇咩人要啦...我以前放x-card....每個月都有20宗生意,每個月都有$500-$2000進帳,
但係而家連黎睇下d x-card既人都冇晒啦
離線désiré
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2010-01-18
lfo真係愈來愈食錢
快速回復
限100 字節

上一個 下一個