切換到寬版
  • 127753閱讀
  • 1336回復

[集中討論]新假面騎士系列/仮面ライダーシリーズ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 1120樓  發表於: 2011-02-07
引用第1118樓zsdfghjkl於2011-02-07 09:14發表的  :
我既意思係話1112 樓話係比細路玩,但係圖中的男人又玩緊-___-''

你真係一副懶醒的樣子
個男人係呢套假面騎士OOO,比隻手附上身.
之後.呢個手套玩具係推出,係比D細路帶黎玩下
係兩樣野黎ok?
無睇呢套野好心你就唔好9up
you should use your brain to think it
[ tonytonytony在2011-02-07 18:53重新編輯此帖 ]
SABER~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1121樓  發表於: 2011-02-07
引用第1120樓tonytonytony於2011-02-07 18:42發表的  :
你真係一副懶醒的樣子
個男人係呢套假面騎士OOO,比隻手附上身.
之後.呢個手套玩具係推出,係比D細路帶黎玩下
係兩樣野黎ok?
.......

未睇過000一定唔會知,果個男原本係人類,係女主角阿哥,之後比隻手附身(隻手原本同d敵人一樣有自己身體,但佢無齊核心金幣,所以800年之後出番泥就得番隻手,e隻咁手套玩具,比人d細路玩,我諗日本會有大少少既人買泥收藏
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
發帖
icash
只看該作者 1122樓  發表於: 2011-02-08
引用第1121樓火仔於2011-02-07 23:56發表的  :
未睇過000一定唔會知,果個男原本係人類,係女主角阿哥,之後比隻手附身(隻手原本同d敵人一樣有自己身體,但佢無齊核心金幣,所以800年之後出番泥就得番隻手,e隻咁手套玩具,比人d細路玩,我諗日本會有大少少既人買泥收藏

你睇返20集先好講野啦,唔該
仲有我都已經講左,你就唔好懶醒講多次啦
[ tonytonytony在2011-02-08 13:16重新編輯此帖 ]
SABER~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1123樓  發表於: 2011-02-08
引用第1122樓tonytonytony於2011-02-08 00:55發表的  :
你睇返19集先好講野啦,唔該[表情]
仲有我都已經講左,你就唔好懶醒講多次啦[表情]

睇左啦,20集先講佢齊哂變唔番原本個樣仲要用果個身體,21集都仲用緊果個身體
發帖
icash
只看該作者 1124樓  發表於: 2011-02-08
引用第1123樓火仔於2011-02-08 01:24發表的  :
睇左啦,20集先講佢齊哂變唔番原本個樣仲要用果個身體,21集都仲用緊果個身體 [表情]

又要講廢話,變唔返原本梗係繼續用返個身體架啦
SABER~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1125樓  發表於: 2011-02-08
引用第1124樓tonytonytony於2011-02-08 02:21發表的  :
根本19集已經知啦,又要講廢話,變唔返原本梗係繼續用返個身體架啦[表情]
你個第21集係點黎[表情]

pps,無哂成隻手,用番原本身體,不過21集係講有一個人既內心係想有正義,其他果d自己睇
發帖
icash
只看該作者 1126樓  發表於: 2011-02-08
引用第1125樓火仔於2011-02-08 02:25發表的  :
pps,無哂成隻手,用番原本身體,不過21集係講有一個人既內心係想有正義,其他果d自己睇

鬼唔知,唔好懶醒啦唔該
SABER~
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 1127樓  發表於: 2011-02-08

Trail!!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1128樓  發表於: 2011-02-08
引用第1126樓tonytonytony於2011-02-08 02:29發表的  :
鬼唔知,唔好懶醒啦唔該

咁你又問,問我21集點泥,答左係pps,之後又叫人唔好懶醒,都唔知你想點
離線game999king
發帖
icash
只看該作者 1129樓  發表於: 2011-02-08
引用第1128樓火仔於2011-02-08 13:00發表的  :
咁你又問,問我21集點泥,答左係pps,之後又叫人唔好懶醒,都唔知你想點

引用第1125樓火仔於2011-02-08 02:25發表的  :

佢應該話緊你紅字個度
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1130樓  發表於: 2011-02-08
引用第1129樓game999king於2011-02-08 13:05發表的  :
佢應該話緊你紅字個度

我點鬼知佢講咩!
開頭段,得番隻手果條友(加下用緊女主角阿哥身體果個),齊哂自己既核心金幣,之後放入自己到,爆出一隻翼,之後消失,變唔番原本個樣
今集怪物的宿主:希望可以維持正義
發帖
icash
只看該作者 1131樓  發表於: 2011-02-08
引用第1130樓火仔於2011-02-08 13:18發表的  :
我點鬼知佢講咩!
開頭段,得番隻手果條友(加下用緊女主角阿哥身體果個),齊哂自己既核心金幣,之後放入自己到,爆出一隻翼,之後消失,變唔番原本個樣

咁咩野無晒成隻手?_?
SABER~
發帖
icash
只看該作者 1132樓  發表於: 2011-02-08
引用第1131樓tonytonytony於2011-02-08 13:25發表的  :
咁咩野無晒成隻手?_?

我都想知 >.<
copy佢講既野個陣都覺得怪怪地咁 =3=
發帖
icash
只看該作者 1133樓  發表於: 2011-02-08
引用第1132樓game999king於2011-02-08 13:33發表的  :
我都想知 >.<
copy佢講既野個陣都覺得怪怪地咁 =3=

睇佢講既野就知佢個腦成熟到去咩程度
SABER~
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 1134樓  發表於: 2011-02-08
引用第1130樓火仔於2011-02-08 13:18發表的  :
我點鬼知佢講咩!

我想講唔係得番隻手而係以手既形態
更加未齊核心硬幣
一色九粒
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1135樓  發表於: 2011-02-08
引用第1134樓davis555於2011-02-08 14:48發表的  :
我想講唔係得番隻手而係以手既形態
更加未齊核心硬幣
一色九粒

我以為佢同其他唔同,齊3個就回復原本面目
發帖
icash
只看該作者 1136樓  發表於: 2011-02-08
我點鬼知佢講咩!

你所謂既齊晒係要總共有9枚
基本上有3枚係可以回復原本面目,但唔知咩原因

引用第1135樓火仔於2011-02-08 16:16發表的  :

我以為佢同其他唔同,齊3個就回復原本面目

你真係低能定假係低能?
以乜Q野為啊你
你家陣講錯啊
你自己話得返隻手個條友齊晒自己既核心金幣,
但佢明明係得各種部位既其中一枚

好心你柒左就認燃左佢啦
扮晒野又話知,點知你講野一舊舊仲要講錯,
人地糾正你又好似扮撚明解人地講咩咁
人人都可以知錯能改,你呢,唔死都無用,知錯都不能改,仲要死撐
[ tonytonytony在2011-02-08 17:29重新編輯此帖 ]
1條評分
SABER~
發帖
icash
只看該作者 1137樓  發表於: 2011-02-08
引用第1136樓tonytonytony於2011-02-08 17:21發表的  :
你真係低能定假係低能?
以乜Q野為啊你
你家陣講錯啊
.......

佢頭個part有兩個既
如果唔係佢就比唔到出黎啦....
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1138樓  發表於: 2011-02-08
引用第1136樓tonytonytony於2011-02-08 17:21發表的  :
你真係低能定假係低能?
以乜Q野為啊你
你家陣講錯啊
.......

咁佢都拿齊3個,我唔係話完全齊,我話佢齊哂自己果3個,仲有邊有人會知道自己錯就走去同人講係我錯係我唔岩呀,我唔會囉,比人話我我都係咁講,如果你仲係唔撚鋸既味當我無撚知,我自問我岩岩開始研究假面騎士+shf就算有錯,我都唔會企定定比你轟炸
1條評分
發帖
icash
只看該作者 1139樓  發表於: 2011-02-08
我點鬼知佢講咩!

引用第1138樓火仔於2011-02-08 19:12發表的  :

咁佢都拿齊3個,我唔係話完全齊,我話佢齊哂自己果3個,仲有邊有人會知道自己錯就走去同人講係我錯係我唔岩呀,我唔會囉,比人話我我都係咁講,如果你仲係唔撚鋸既味當我無撚知,我自問我岩岩開始研究假面騎士+shf就算有錯,我都唔會企定定比你轟炸

你up乜撚?
原來完全齊晒同齊晒有分別?_?
老師問你做晒功課未,你會話完全做晒?_?
你做錯唔洗同我講,但就比人一個印象就係你錯左唔認同死撐姐
[ tonytonytony在2011-02-08 20:11重新編輯此帖 ]
1條評分
SABER~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個