切換到寬版
  • 6693閱讀
  • 145回復

美日將解放軍作假想敵 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線forceteam
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2010-10-10
引用第80樓a1994109於2010-10-06 18:50發表的  :
美國同日本梗係好野啦
你睇戲都睇美國架啦 睇av就梗係睇日本架啦
買電視都買日本架啦 唔通買中國咩 中國既會爆炸架

jackychan之前都咁話,中國的野吾一定差,安全ok,只系易壞.haha
點解人咁鍾意對號入座,我知你系,吾使話比人知LA,公認嫁.
離線forceteam
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2010-10-10
引用第20樓dwchan於2010-10-04 01:04發表的  :
這次釣魚台事件
我支持中國的

我支持japan的
[ forceteam在2010-10-10 19:14重新編輯此帖 ]
1條評分
點解人咁鍾意對號入座,我知你系,吾使話比人知LA,公認嫁.
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2010-10-10
引用第101樓forceteam於2010-10-10 17:27發表的  :
jackychan之前都咁話,中國的野吾一定差,安全ok,只系易壞.haha

你知唔知點解成龍會咁講?
同埋,中國野差都唔關呢件事啦。
支持日本反自己國家,但中國點衰都好都不至咁呀。
同埋,你係米分身黎架..
[ ip84650在2010-10-10 19:27重新編輯此帖 ]
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2010-10-10
引用第99樓手殘於2010-10-10 16:58發表的  :
我賜酒俾你
咩名

不推不是人
離線nightwing
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2010-10-10
traitor
引用第102樓forceteam於2010-10-10 17:30發表的  :
我支持japan的

traitor
你仲住在HK?
HK都係中國一部份
你移民到日本啦
離線victor0529
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2010-10-10
你也未免太過遍激了 作多度分析吧
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2010-10-11
引用第101樓forceteam於2010-10-10 17:30發表的  :
我支持japan的

你有無民族意識架
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2010-10-11
引用第106樓ming6339於2010-10-11 18:31發表的  :
你有無民族意識架

佢一定冇。
離線sam976
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2010-10-11
其實好難怪後生果D.....佢地未打過杖,唔知打杖有幾慘,佢地一定唔知佢地曾祖母日日都比日本仔強姦......
仲話支持日本....唉....
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2010-10-11
引用第108樓sam976於2010-10-11 21:17發表的  :
其實好難怪後生果D.....佢地未打過杖,唔知打杖有幾慘,佢地一定唔知佢地曾祖母日日都比日本仔強姦......

中國萬歲,日寇滾蛋!!!
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2010-10-12
引用第108樓sam976於2010-10-11 21:17發表的  :

佢地睇動漫睇得咁high
咪以為日本好正lo
我唔敢話中國是第1強國
但起碼小日本唔係lo!
[ ming6339在2010-10-12 19:17重新編輯此帖 ]
離線子衿
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2010-10-13
引用第66樓ip84650於2010-10-05 20:08發表的  :
咁你不如實際講出你想講既野啦。
你想講你支持高登假西人,支持美利堅攻打我國?
侵唔侵犯,有意無意,講黎都晒時間,唔需要多講呢種說話,有咩想批評米講囉。

是你要求的

打起人黎,邊個會救你? 傻既都知係解放軍
你唔會連1998年印尼發生咩事都唔知呀?定你比人洗腦洗得太嚴重?

例子多的是,所以我先叫你唔該睇多d書,咪係度懶有自信咁
我好廢,所以我一定唔會同勁過我既人咁講野,但係估唔到你連呢件咁簡單既常識都唔知
通常港孩會勉強作d point黎駁,唔知樓主係唔係
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2010-10-13
引用第111樓子衿於2010-10-13 00:52發表的  :
是你要求的
你唔會連1998年印尼發生咩事都唔知呀?定你比人洗腦洗得太嚴重?
.......

你用港孩呢個字,已經話緊全香港所有小朋友,再者我既年齡唔叫得上係小孩,我自認老。
如果你話港孩話人地唔識自理,我仲可以理解到,但係佢地勉唔勉強作d point黎駁,我就唔知,但你呢位神人先知,真係好能有說服力。
如果你係想講,中國點解唔派人幫佢地,我可以答你,而唔係你咁冇重點既表達方式。二者不同既地方,係本身住係果到既人比人打,如果中國出手,就會比人話出師無名,果到既government會話佢地已經幫到最多,但幫唔晒都冇法。
但係如果美國打到黎,解放軍就出師有名,防守自己地方就一定,仲可以反攻番。
美國打到黎,已經過左中國既底線,用個屎眼唸下都知冇可能唔防守啦,即係全面侵華,你真係講野唔用腦架喎。
不過我估你比人插左咁耐都唔差在果幾頁啦。
[ ip84650在2010-10-13 17:10重新編輯此帖 ]
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2010-10-13
其實講咁多做咩
既然你唔中意中國既,你可以走^^

樓主留言:

[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
離線a001022
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2010-10-13
引用第95樓tung於2010-10-10 16:14發表的  :
開ac出黎睇下囉咁:)

有無高登仔係出面會開個ac比你睇
佢叫咩名呀??
-
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2010-10-13
NO ID NO TALK
離線子衿
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2010-10-14
引用第112樓ip84650於2010-10-13 16:40發表的  :
你用港孩呢個字,已經話緊全香港所有小朋友,再者我既年齡唔叫得上係小孩,我自認老。
如果你話港孩話人地唔識自理,我仲可以理解到,但係佢地勉唔勉強作d point黎駁,我就唔知,但你呢位神人先知,真係好能有說服力。
如果你係想講,中國點解唔派人幫佢地,我可以答你,而唔係你咁冇重點既表達方式。二者不同既地方,係本身住係果到既人比人打,如果中國出手,就會比人話出師無名,果到既government會話佢地已經幫到最多,但幫唔晒都冇法。
但係如果美國打到黎,解放軍就出師有名,防守自己地方就一定,仲可以反攻番。
.......

忍唔住唔應,幫到最多,但幫唔晒都冇法
你唔係去搵下當時點回應都賴呀?
咁簡單一句招呼到你走,等同有人去你屋企偷野,之後警察話捉唔到賊,都冇法

你咪睇下有冇例子美國人係外國被殺,人地政府敢話盡左力,幫唔哂都冇法囉,自己人係出面比人蝦,自己政府可以當睇唔到果下真係令人幾驚訝

如果美國打到黎,解放軍就出師有名,防守自己地方就一定,仲可以反攻番。
真係笑出聲..你睇得大陸軍事電影太多,我睇都只係睇佢地場面...估唔到你信埋果d優化效果
最簡單,一打就打核子戰爭,唔同你想像既小米加步槍

我唔知你係咪博上位定真係比人洗腦洗到殘,先忍唔住黎插你
不過初中就唔好賴串咁質d point出黎啦,第日讀上去發現自己柒左先認錯就好樣衰
[ 子衿在2010-10-14 01:21重新編輯此帖 ]
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2010-10-14
引用第116樓子衿於2010-10-14 01:15發表的 :
忍唔住唔應,幫到最多,但幫唔晒都冇法
你唔係去搵下當時點回應都賴呀?
咁簡單一句招呼到你走,等同有人去你屋企偷野,之後警察話捉唔到賊,都冇法
.......

嘈左咁耐,我已經好能好能好聲氣同你講野,你係要串我既,你估我真係次次同你講道理?
我忍你都有個限度,你下下講既野同一般小學生離題方式大同小異,我同你講多二句真係晒狗我氣。
你咪睇下有冇例子美國人係外國被殺,人地政府敢話盡左力,幫唔哂都冇法囉,自己人係出面比人蝦
你真係冇腦,由頭到尾用屎眼唸野,你有冇唸過中國同美國既地位?
你能唔能知美國成為超級大國幾春耐?
做左霸主幾能耐?
中國又起步幾耐?
唔好再用屎眼唸野啦,用第二到啦,唔該自己真係用個腦唸清唸楚。
小學雞最鐘意核戰,咩春野都話核戰打7你,唔洗周圍搵,前面有個。
你要笑,你應該笑下自己,點解咁岸狗,唸野咁單純。
場面關防唔防守咩能事?
點解你係都要講廢話黎唔應我既問題。
唔通你認為比人打到上心口都仲可以唔出名聲?
真係唔知你咩高能思想,竟然作野作到離晒譜。
最簡單,一打就打核子戰爭
簡單?用屎眼唸米簡單囉,用屎眼唸真係好簡單,講真。
解釋我已經講過好能多次,前後反應,國際地位,我唸你唸都冇唸過,所以先講咁能廢既廢話。
博上位定真係比人洗腦洗到殘,先忍唔住黎插你
典型既無理話人後又唔想比人話番既可悲說話,講左又唔夠膽認,認完又驚?
博唔博上位,係你一條友自己吹歌仔,我反而笑番你轉頭。
腦殘就見人見智,我都睇得出你係既。
不過小學雞就唔好作垃圾出黎啦,第日比高登仔串番自己又唔認錯就好樣衰好柒。
真係膠都廢能事比你。
一日到黑成日講埋美化左既垃圾,晒狗我時間。
[ ip84650在2010-10-14 20:36重新編輯此帖 ]
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2010-10-14
各位冷靜點…
要是再那麼激
我鎖帖的說
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2010-10-14
引用第111樓子衿於2010-10-13 00:52發表的  :
是你要求的
.......

發生咩事,我1999出生的