切換到寬版
  • 8747閱讀
  • 145回復

[遊戲影片]天尊好廢,囧 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線99636
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2008-06-24
不是不是.佢開POST係想比人知.咩叫廢.咩叫自大.打WIN人地一場就臭串.可能佢之後個D係佢自己LOSE哂@_@怕比人知就POST一場上來.仲有.咁勁POST戰績上來呀,我唔怕你個個風尊(強者).你POST戰績我都POST>看看怎樣好嗎?
離線bruce_ice
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2008-06-24
佢LOSE , 唔post 上來 ga
http://ibbs.hk/?u=16692
↑↑↑↑送迪倫1set  
╭╮
│└╮
└─╯
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2008-06-24
樓主,我想問你一條問題 uPhL?s{  
你同某風尊打 uE'O}Y95  
你嬴左 _ZMAlC*$G  
咁你開個貼既名係咪叫風尊好廢,囧
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2008-06-24
一 唔知人地同你的lv }w_r(g?\  
BG&XCn5g|  
我搵個30lv的迪倫同150lv的迪雲打 VY1&YR}Y  
](@HPAG]  
無咩技術都勝啦 7$ze RYD+  
#Ch*a.tI@  
再者 '( ( pW  
{3LAK[ C  
打勝一場就串77 mxPzB#t4  
>))f;$D=  
好唔掂喎你
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2008-06-24
引用第103樓鋼鍊於2008-06-24 17:27發表的  : eHl)/='  
一 唔知人地同你的lv
我搵個30lv的迪倫同150lv的迪雲打
無咩技術都勝啦 EA``G8Vn>  
.......
xO_u  
150以上 Fm#`}K_  
T0e- X  
不過都唔方高
離線divct
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2008-06-24
引用第102樓慘絕人寰於2008-06-24 17:24發表的  :  SH6+'7  
樓主,我想問你一條問題 G0Y]-*1  
你同某風尊打 q|ZzGEj:OV  
你嬴左 V\nj7Gr:sF  
)}$]~ f4R  
係wo樓主不如你同1個不 g who的風尊打 你打win個風尊然後post 1個貼叫風尊好廢 a -.-
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2008-06-24
引用第105樓divct於2008-06-24 18:12發表的  :
係wo樓主不如你同1個不 g who的風尊打 你打win個風尊然後post 1個貼叫風尊好廢 a -.-
5t,X;  
但係佢好有可能會狂輸 l:+$Ks  
我諗佢都應該成日輸 <Rfx`mn  
但係輸個d又唔post上黎 jG`,k*eUrJ  
離線202202
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2008-06-24
你一定沒有同我的天尊打過 eD|"?@cE  
天尊好廢??? M5:j)o W  
得你講得出
http://ibbs.hk/?a=202202
咩来的???
離線divct
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2008-06-24
引用第106樓廁所為上於2008-06-24 18:14發表的  :
但係佢好有可能會狂輸 @RZbo@{~  
我諗佢都應該成日輸 j;I( w [@P  
但係輸個d成日又唔post上黎 fohZ&f|>  
DzIV5FG  
55... 可能佢打vs成日都輸的 win個d又post係到 樓主你不如把你輸個d都post上黎 la- -
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2008-06-24
p|em_!H"SH  
個天尊技術垃圾姐 -p"}K~lt:  
玩天尊 NiMsAI@j  
要用技術 kQp*+ras  
玩近攻個d )NK#}c~5  
對天尊 輸更
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2008-06-24
引用第102樓慘絕人寰於2008-06-24 17:24發表的  : O`I}Lg]~q  
樓主,我想問你一條問題 ac6@E4 _  
你同某風尊打 f\r"7j  
你嬴左 ("YWJJ'H  
1<cx!=w'  
咁我首先要同佢講..  :YPi>L5  
1!yd(p=cL  
我比個風尊屈十級屈死左呀T^T  (講笑...- -".. 5A^8?,F@  
)3O#T$h  
1]Cd fj6@  
PS:十級對普通電腦黎講....出既人唔LAG...食既人LAG死..唔應該話LAG...應該話做咩野都慢哂...例如連唔到技之類...

離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2008-06-24
引用第108樓divct於2008-06-24 18:27發表的  :
55... 可能佢打vs成日都輸的 win個d又post係到 樓主你不如把你輸個d都post上黎 la- -
p&#ju*i6z  
我怕到時成個區都係 Anqt:(  
我好廢 我好廢既貼
離線ngchunlam
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2008-06-24
引用第111樓廁所為上於2008-06-24 19:25發表的  :
我怕到時成個區都係 .3jijc j  
我好廢 我好廢既貼
[z"oi'"fQ  
你咪成日在我的post狗吠,ok?又唔同我p
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2008-06-24
引用第112樓ngchunlam於2008-06-24 19:34發表的  :
U>00B|<GJ  
閣下請回答我102樓的問題
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2008-06-24
引用第112樓ngchunlam於2008-06-24 19:34發表的  :
MtgY `p  
我係bank呀 4~ &X]/_'  
你要跨既咪跨囉 ;j[gE  
我係狗吠 R?,v:S&i7;  
咁你係咩? <0m^b#hdG  
豬食完之後訓覺既聲?
離線ngchunlam
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2008-06-24
引用第113樓慘絕人寰於2008-06-24 19:44發表的  :
閣下請回答我102樓的問題
0"N4WH O  
我冇可能同風尊vs,so 答不到你
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2008-06-24
引用第115樓ngchunlam於2008-06-24 19:48發表的  :
我冇可能同風尊vs,so 答不到你
,6f6r  
那麼我就用風尊跟你vs
離線ngchunlam
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2008-06-24
引用第114樓廁所為上於2008-06-24 19:46發表的  :
我係bank呀 jH;L7  
你要跨既咪跨囉 Y[m*  
我係狗吠 4 'vjU6gW  
咁你係咩?  j~cG#t]  
.......
%+;amRb  
你係bank就咪鬼煩啦, 8Bxb~*   
你跨關我咩事= =? `d x.<R#,  
我怕到時成個區都係  Y9%zo~]-W'  
我好廢 我好廢既貼? c"Q9ob  
我怕到時成個區都係廁所為上, (9] =;)  
你講得對,唔係狗吠,係豬吠!
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2008-06-24
引用第117樓ngchunlam於2008-06-24 19:56發表的  :
你係bank就咪鬼煩啦, ;H]]H!  
你跨關我咩事= =? 5fp&!HnG  
我怕到時成個區都係   =#%Vs>G  
我好廢 我好廢既貼? =jU#0FAO  
.......
2e({%P@2?  
你又話我唔p aLQ]2m  
我話你聽我係bank ! ;Ctz'wz  
又話唔關你事 F)S?>P&  
你真係傻到青山都救你唔到 T\7t#Z k  
你既貼唔廢? K2tOt7M!  
唔廢會比一堆人話? lXnv(3j3*s  
豬會吠架 V r T0S  
你常識勁到呀 Dk g-y9  
成個區廁所為上又點? Z[\nyj  
起碼唔係廢貼呀 ),-MrL8c%  
成堆人話你 C3K")BO!  
e d咪抵q死囉 7|)K!  
鬼叫你成日開廢貼 nfE4rIE4  
成日話咩過時 <*ME&c gh4  
e家話廢 DM(c :+K-  
最廢個個咪係你 ^X:g C9  
狂用十級屈招 sHSg _/|  
幾鬼勁呀 5hlS2fn  
屈招勁呀
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2008-06-24
引用第117樓ngchunlam於2008-06-24 19:56發表的  :
你係bank就咪鬼煩啦, 5VE9DTE  
你跨關我咩事= =? f;,^ ]mw  
我怕到時成個區都係   oJ0ZZu?{D  
我好廢 我好廢既貼? 6" GHVFB  
.......
9Pdo l!  
相嗌唔好口 2P?|'U  
有種就隻秋 Q::_i"?c  
你講咁勁咪打過囉 _Xfn  
鬥嘴贏又點 h09fU5l  
代表你好勁? S&Sa~Oq<o  
好威? XchVsA