切換到寬版
  • 7315閱讀
  • 156回復

真虎上番第1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線混沌黑影
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2009-06-02
引用第98樓無敵於2009-06-02 17:45發表的  :
無人話你,只不過日日見中毒的人,今日不是話呢個有問題,第二日就話那個有問題,全個lfo得你地無問題嫁啦,確是無聊。
咁得閒,不如整埋片由一lv開始播好唔好,係要整到個討論區不知所謂先安樂。

點解我又唔見中毒d人日日講人是非o既?
乜你日日都見到咩?
人地講緊真虎o既事
你係都要拖埋中毒d人一齊講,製造d不良話題
到人地post相出黎比你睇個陣你又咁多聲氣
呢樣又唔得,個樣又唔得
我反而覺得係你想搞到個討論區不知所謂
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2009-06-02
引用第100樓混沌黑影於2009-06-02 18:06發表的  :
點解我又唔見中毒d人日日講人是非o既?
乜你日日都見到咩?
人地講緊真虎o既事
你係都要拖埋中毒d人一齊講,製造d不良話題
.......

咁你應該先爬文,搜尋下先講了,看過後都比人感覺無禮貌、寸等等
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2009-06-02
引用第101樓無敵於2009-06-02 18:12發表的  :
咁你應該先爬文,搜尋下先講了,看過後都比人感覺無禮貌、寸等等

寸同唔寸係你個人覺得既姐...

見到你前言不對後語就知你講野唔經大腦
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2009-06-02
引用第101樓無敵於2009-06-02 18:12發表的  :

咁你應該先爬文同睇錶提人地係講真虎定腦人呀!!
真係有夠無聊囉..唔夠人講要出到爬文e招好笑!!
引用第102樓中毒魔人於2009-06-02 18:18發表的  :

寸同唔寸係你個人覺得既姐...

見到你前言不對後語就知你講野唔經大腦

唔好同d腦殘ge人講!!有失我地身分!!
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2009-06-02
引用第103樓無神論乂於2009-06-02 18:19發表的 :
咁你應該先爬文同睇錶提人地係講真虎定腦人呀!!
真係有夠無聊囉..唔夠人講要出到爬文e招好笑!!

佢又要驚又要剷青...

同佢講野又jer jer 吹喇叭 ctrl+a
曬9氣
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2009-06-02
引用第103樓無神論乂於2009-06-02 18:19發表的  :
唔好同d腦殘ge人講!!有失我地身分!!

咁你自己幾個慢慢討論啦^_^
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2009-06-02
引用第105樓無敵於2009-06-02 18:34發表的  :
咁你自己幾個慢慢討論啦^_^

唔夠人講一句(慢慢討論)就拍囉友走人
無言....
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2009-06-02
引用第106樓無神論乂於2009-06-02 18:42發表的  :
唔夠人講一句(慢慢討論)就拍囉友走人[表情]
無言....

呢啲奄春`

出到黎乜都唔敢
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2009-06-02
番屋企la無敵!用多D時間鍛練腦袋先出泥講野,不爽就出泥隻秋!
在我的瞄準鏡中,你的生命...還可以在嗎?
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2009-06-02
引用第108樓狙擊兵於2009-06-02 23:09發表的  :
番屋企la無敵!用多D時間鍛練腦袋先出泥講野,不爽就出泥隻秋!

到時真係小朋友齊打交哈哈
放天火結晶體,寒極,穿天一set放
平放AC
ac2:250 lv卓男
ac3:241享利
ac5:201lv冰人+兩個200幾lv龐士)
ac6:225 冰火人)
ac7:250奧龍
信得過我先好買
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2009-06-03
引用第109樓小男孩於2009-06-02 23:31發表的  :
到時真係小朋友齊打交哈哈[表情]

當然只有小朋友在網上先會叫我出來隻秋,我只能說一句好威猛。
單看表面還以為佢有葉繼歡咁勇猛、大富豪咁足智多謀。
出到來大社會你就會知咩是權力勝過一切,武力只有廢人先講,到時你就知咩是一句說話勝過一雙拳頭了。
學習成熟、長大,已經不是遠古時代了,打得機太多了。
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2009-06-03
葉繼歡的勇我夠膽信la,佢搞到半身不遂。佢勇.我唔否認,佢就一定唔猛lor。我的猛不容忽視,喂!仲猛過猛龍過江wor
靠着你嗰D自稱勝過一雙拳頭說話...唉!你又話腦人有問題,人地拿出証據你就話人得閒。你勝D咩,你勝不過係俾人lor!我話隻秋就係1打1咩權力都無用la拖馬?1打1ar!而且武力只有廢人先講,我就唔講,因講不出聲,但本人會做。而且隻秋一定要拳頭?我雖然叫狙擊兵無狙擊槍,但我有1把二十幾磅力的反曲弓,加上我射術30metres之內可以把閣下射瓜要一睹地獄一次嗎?
再說武力係六四巳反映出其能力?還是廢?當時中國廢?你連你聲稱廢的人都串唔過找葉繼歡一個n年前的人想胸令你,可惜本人是葉繼歡年代已出世....
[ 狙擊兵在2009-06-03 14:31重新編輯此帖 ]
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2009-06-03
引用第111樓狙擊兵於2009-06-03 14:23發表的  :
葉繼歡的勇我夠膽信la,佢搞到半身不遂。佢勇.我唔否認,佢就一定唔猛lor。我的猛不容忽視,喂!仲猛過猛龍過江wor
靠着你嗰D自稱勝過一雙拳頭說話...唉!你又話腦人有問題,人地拿出証據你就話人得閒。你勝D咩?我話隻秋就係1打1咩權力都無用la拖馬?1打1ar!而且武力只有廢人先講,我就唔講,因講不出聲,但本人會做。而且隻秋一定要拳頭?我雖然叫狙擊兵無狙擊槍,但我有1把二十幾磅力的反曲弓,加上我射術30metres之內可以把閣下射瓜要一睹地獄一次嗎?
再說武力係 6 4 巳反映出其能力?還是廢?

ad..00上腦金句(武力界入)唔係又黎玩e味呀-0-
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2009-06-03
無力介入,只係嗰D無品又自稱大俠的人的所為!
離線schun
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2009-06-03
引用第110樓無敵於2009-06-03 00:01發表的  :
當然只有小朋友在網上先會叫我出來隻秋,我只能說一句好威猛。
單看表面還以為佢有葉繼歡咁勇猛、大富豪咁足智多謀。
出到來大社會你就會知咩是權力勝過一切,武力只有廢人先講,到時你就知咩是一句說話勝過一雙拳頭了。
學習成熟、長大,已經不是遠古時代了,打得機太多了。

你錯了  一雙拳頭是可以令人講都講唔出野0__0
殺道行者 殺道行者漫畫 殺道行者線上漫畫 楓林漫畫
http://www.m3721.com/comic/354/
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2009-06-03
引用第114樓schun於2009-06-03 14:42發表的  :
你錯了  一雙拳頭是可以令人講都講唔出野0__0
.......

咁你就要試下向李生同何生試下了,看看一拳打到佢講唔到野,定佢一句就令你求生不得、求死不能?

64,好快又到,小平大人都只是說了一句話,都無同d學生隻秋。
[ 無敵在2009-06-03 15:52重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2009-06-03
引用第115樓無敵於2009-06-03 15:41發表的  :
咁你就要試下向李生同何生試下了,看看一拳打到佢講唔到野,定佢一句就令你求生不得、求死不能?
64,好快又到,小平大人都只是說了一句話,都無同d學生隻秋。

好心你得閒就去看下股票、打下機啦,係個論壇度,你一句、我一句,討論埋d無結果的野,咁大個人就唔好同人在論壇一般見識啦,明知是無謂嫁啦,看下d股票到價未,有咩好野好過啦,都唔化嫁。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2009-06-03
引用第116樓大俠陳於2009-06-03 16:51發表的  :
好心你得閒就去看下股票、打下機啦,係個論壇度,你一句、我一句,討論埋d無結果的野,咁大個人就唔好同人在論壇一般見識啦,明知是無謂嫁啦,看下d股票到價未,有咩好野好過啦,都唔化嫁。

收了市啦,無好野,好難決擇,好苦悶嘛。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2009-06-03
引用第117樓無敵於2009-06-03 16:52發表的  :
收了市啦,無好野,好難決擇,好苦悶嘛。

苦悶咩苦悶先,果d苦悶就北上啦你,一定可以幫你下一下火^^,唔好意思過於三級。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2009-06-03
引用第118樓大俠陳於2009-06-03 16:58發表的  :
苦悶咩苦悶先,果d苦悶就北上啦你,一定可以幫你下一下火^^,唔好意思過於三級。

我過來扑你得唔得?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個