切換到寬版
  • 9036閱讀
  • 234回復

LFO 1.0.240更新檔及維護公告 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2009-08-20
引用第99樓牙笨於2009-08-20 23:15發表的  :
【修正】元力淨化器 / 合體角色 / 空間轉移 入咭後沒有顯示訊息問題。
佢仲係食左我果 7粒念源體........
e家仲係得隻悟地

他話更新之後....之是聽日更新之後 , 你重新輸入就得
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2009-08-20
引用第100樓光之使者於2009-08-20 23:16發表的  :
他話更新之後....之是聽日更新之後 , 你重新輸入就得

睇漏眼
原來係聽日更新= =
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線黑夜膠男
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2009-08-20
我樂雲差oe齊招啦,希望佢唔好改廢啦...
我同人vs用驚天次次都要用左'驚激'先,因為起手無防
希望驚天佢改好d啦!!
離線leungyl8
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2009-08-20
引用第102樓黑夜膠男於2009-08-20 23:28發表的  :
我樂雲差oe齊招啦,希望佢唔好改廢啦...
我同人vs用驚天次次都要用左'驚激'先,因為起手無防
希望驚天佢改好d啦!!

我仲驚過你,我人尊齊招...
vs個陣你暈左人先出驚天咪得囉
【雞翼小店】收9you點,i go點 主打:代升服務,烈追風,真狂,連錐,聖女,天怒
http://ibbs.hk/read.php?tid=80490
離線.軒〞︽
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2009-08-20
好野- -重點整返好啦- -
[img]http://img18.imageshack.us/gal.php?g=09060818584631.jpg[/img]
離線kaka7657
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2009-08-21
回 10樓(川流不息) 的帖子
悟地?而家佢唔值錢了......只是他的招值錢!
離線emu365

發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2009-08-21
我也有玩樂雲,冇驚天+樹靈,冇練凌舞,今次到樂雲要改招,希望唔好改廢
食夢者瑪莉
離線乂雷龍乂
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2009-08-21
我想佢改滅絕人性咋....  
e家廢到比迪下車手打一野就破左

收真昇呀
離線├無奈┤
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2009-08-21
好想人尊改到vs易用d ar
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2009-08-21
始中最屈果幾個人都未改...冰尊,火尊,天魔,雷尊,亨利,黑羅,終魔等等...
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2009-08-21
冰尊好難改,得一招升到lv
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2009-08-21
引用第110樓omegah4400於2009-08-21 00:50發表的  :
冰尊好難改,得一招升到lv

有幾難!只要改一改冰封效果就可以!!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2009-08-21
引用第109樓無神論乂於2009-08-21 00:40發表的  :
始中最屈果幾個人都未改...冰尊,火尊,天魔,雷尊,亨利,黑羅,終魔等等...

如無記錯,黑仔(黑羅殺)係改過,但冰火雷天尊亨利,終魔就未
現改既尊者暫時得風尊,明天就人尊
菲沙改咩,最多味又係鑽風由絕對無敵變絕對無防,冰河由絕對有防變絕對無防,無外技術人士,不過屈鑽風果d就慘,又話廢
菲雲招大轟都無野改,有防變無防,菲雲無得再低攻(好多人都認為)

小丹都要改都唔知改咩,慘囉!
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線§恨§
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2009-08-21
引用第112樓火仔於2009-08-21 00:58發表的  :
菲沙改咩,最多味又係鑽風由絕對無敵變絕對無防,冰河由絕對有防變絕對無防,無外技術人士,不過屈鑽風果d就慘,又話廢
菲雲招大轟都無野改,有防變無防,菲雲無得再低攻(好多人都認為)
.......

我諗dennis一轉會改勁
異轉改廢
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2009-08-21
引用第113樓§恨§於2009-08-21 01:03發表的  :
我諗dennis一轉會改勁
異轉改廢

異轉都改,異攻擊力都勁唔過迪雲悟地,仲要改,u1無野嗎
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2009-08-21
引用第114樓火仔於2009-08-21 01:06發表的  :
異轉都改,異攻擊力都勁唔過迪雲悟地,仲要改,u1無野嗎

勁唔過就唔改,你冇野啊嘛......
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2009-08-21
引用第112樓火仔於2009-08-21 00:58發表的  :
.......

黑羅殺屈係d咩呢!煉獄破無敵,破防,高攻,後有防攻,唔好話破頂都冇可能,
仲耍打唔中出波波鎖位,中左波波有時間比你出到煉獄破,真係話係又中唔係又中

可以話比你知菲沙最屈係咩?唔係鑽風同冰河係冰川,鑽風屈錯,冰川無敵中左冰封,鎖位鎖到爆,
自於鑽風係d傻傻仔走過去先中姐,,成個人物屈你冰封效果!!

菲雲要改大轟炸,最小要破招,人物有小小格招力已可格到大轟炸,所以敵人有d技巧,你vs出大轟炸都可以係自殺
自於菲雲低攻?邊個話!連續烈焰狂奔中左d血800-800咁減(往生都好高攻的),菲雲低攻冇可能,往生難中要改,一下火就夠!
當然煉獄困室太屈成招轉左佢最好,菲雲版唯我獨尊都唔錯,,,

天魔要最好改到佢冇咁lag..次次同天魔打都係lag埸,冰飛我唔覺太屈只不過lag埸技,
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2009-08-21
其實天魔唔使改,因為2個尊者合體係應該屈
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2009-08-21
.......

冰河d冰劍有防=/=本體有防
離線§恨§
發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2009-08-21
引用第118樓中毒魔人於2009-08-21 01:42發表的  :
冰河d冰劍有防=/=本體有防

條友可能打錯字