切換到寬版
  • 6776閱讀
  • 165回復

你還算是LFO的玩家嗎? 該站出來了 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2010-07-21
引用第99樓夜叉丸於2010-07-21 22:13發表的  :
你唔好話比我聽你連little fighter 2都未聽過.....

係未小熊第二隻game,有d似lf2,但多左好多野(可上網玩,有坐騎,坐騎式攻擊)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2010-07-21
引用第99樓夜叉丸於2010-07-21 22:13發表的  :
你唔好話比我聽你連little fighter 2都未聽過.....

聽過..不過..........hero fighter就...

引用第98樓火仔於2010-07-21 22:13發表的  :

5倍經打決戰日呀,魔王,夠哂升,可惜u1永遠唔會似台服,有假期就出3倍,有野錯搞到玩家唔方便又有3倍,比多d玩家升高dlv,不過我諗台灣d技能無平衡過,平衡左仲有人玩既(台灣u1永遠都係最有腦,u1永遠做唔到)

突然對台服有好感
按下圖有好東西~
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2010-07-21
引用第100樓火仔於2010-07-21 22:15發表的  :
係未小熊第二隻game,有d似lf2,但多左好多野(可上網玩,有坐騎,坐騎式攻擊)

我知.

不過最慘就係冇ac系統.....(成日比人抄名.....)
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2010-07-21
引用第97樓tszkin於2010-07-21 22:11發表的  :
hero fighter?咩黎?~?

lf2作者小熊新作
官網: http://herofighter.com/
同lf2唔同hero fighter 有坐騎

我入過去玩hero fighter, server內太多小白...
d player 一係set到勁多電腦磨我血..
等我就死先打我...
一係狂跑, 無技術
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2010-07-21
引用第102樓夜叉丸於2010-07-21 22:16發表的  :
我知.
不過最慘就係冇ac系統.....(成日比人抄名.....)

唔知加下會唔會加多d人物,之前見到出左個呀伯,但d技好廢
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2010-07-21
引用第99樓夜叉丸於2010-07-21 22:13發表的 :
你唔好話比我聽你連hero fighter都未聽過.....

佢問hero fighter姐唔係lf2   玩lfo唔知咩係lf2去死都得啦
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2010-07-21
引用第103樓七星會員於2010-07-21 22:18發表的  :
lf2作者小熊新作
官網: http://herofighter.com/
同lf2唔同hero fighter 有坐騎
.......

http://www.youtube.com/watch?v=sl5Qx5Fjcj0
條片好屈 @@
按下圖有好東西~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2010-07-21
引用第101樓tszkin於2010-07-21 22:16發表的  :
突然對台服有好感

台服個老板無朱生咁昆錢,下下都要錢,咁味無玩家囉,出得去台灣既game(無論代理定台灣方面制作)都要搞好多活動,網吧啦,線上gm搞活動,但香港係無咩,要3倍經就要元力多,台灣元力多仲送賣技,都係1xx台灣錢(自己計吧!),香港下下都要錢 98 108 128 138 220 300 350 400 500 600 800,差左未去到1000蚊(去左都唔會有人買,太貴)
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2010-07-21
引用第104樓火仔於2010-07-21 22:18發表的  :
唔知加下會唔會加多d人物,之前見到出左個呀伯,但d技好廢

戰爭和屈場大好!!

還有好像lf2等人會成為hf裏的敵人.....

官圖來的.

My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2010-07-21
引用第107樓火仔於2010-07-21 22:23發表的  :
台服個老板無朱生咁昆錢,下下都要錢,咁味無玩家囉,出得去台灣既game(無論代理定台灣方面制作)都要搞好多活動,網吧啦,線上gm搞活動,但香港係無咩,要3倍經就要元力多,台灣元力多仲送賣技,都係1xx台灣錢(自己計吧!),香港下下都要錢 98 108 128 138 220 300 350 400 500 600 800,差左未去到1000蚊(去左都唔會有人買,太貴)

ya...之前玩mhfo都係..最食錢都係月費($98/月)...
D活動hk i-one都有 :D
佢地仲要做到港台都有唔少野玩先正(兼顧到2面)
按下圖有好東西~
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2010-07-21
引用第108樓夜叉丸於2010-07-21 22:23發表的  :
戰爭和屈場大好!!
還有好像lf2等人會成為hf裏的敵人.....
.......

總覺得忍者那張對錯人..
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2010-07-21
引用第109樓tszkin於2010-07-21 22:26發表的  :
ya...之前玩mhfo都係..最食錢都係月費($98/月)...
D活動hk i-one都有 :D
佢地仲要做到港台都有唔少野玩先正(兼顧到2面)

香港唔係呢,其實想玩台版,但佢d野要去台灣先買到,坐飛機又唔係平
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2010-07-21
引用第111樓火仔於2010-07-21 22:29發表的  :
香港唔係呢,其實想玩台版,但佢d野要去台灣先買到,坐飛機又唔係平

又凸然了 - -"
突然想u1同台服個面做D一齊出的東東..
按下圖有好東西~
離線黑羅剎k2
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2010-07-21
LFO竟然有私服這回事 -___-V
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2010-07-21
引用第111樓火仔於2010-07-21 22:29發表的 :

冇計啦 想玩就唔會理佢要唔要錢 但係bug就唔同
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2010-07-21
引用第112樓tszkin於2010-07-21 22:32發表的  :
又凸然了 - -"
突然想u1同台服個面做D一齊出的東東..

算吧!,唔好有希望比朱總,佢個頭上面得個錢字,錢就最重要,玩家彈開
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2010-07-21
引用第113樓黑羅剎k2於2010-07-21 22:35發表的  :
LFO竟然有私服這回事 -___-V

分身 @@?

引用第115樓火仔於2010-07-21 22:36發表的  :

算吧!,唔好有希望比朱總,佢個頭上面得個錢字,錢就最重要,玩家彈開

精警的一句 :D
按下圖有好東西~
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2010-07-21
引用第115樓火仔於2010-07-21 22:36發表的 :

d肥仔都係得一個宇就係(死)
離線tszkin
發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2010-07-21
引用第117樓harryx123於2010-07-21 22:39發表的  :
d肥仔都係得一個就係(死)

歧視嗎 =[?
打錯字
按下圖有好東西~
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2010-07-21
引用第118樓tszkin於2010-07-21 22:42發表的 :
歧視嗎 =[?
打錯字

一值都歧視緊呀朱生 佢個名都出賣左佢
快速回復
限100 字節

上一個 下一個