切換到寬版
  • 8705閱讀
  • 233回復

主打幫升/瞬移劍/獵剎勾魂/赤道/戰神迴旋劍/開天 收龐士,冰,火招 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2010-09-27
Re:主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 ..
PUSH PUSHPUSH PUSH
一星會員啦!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2010-09-27
Re:主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 ..
樓主用外掛替其他用戶升lv,
據受害人口供指樓主只用了4小時替人由1升到150
沒有加過任何點, 也沒有升過任何招lv.

樓主句
幫升(真係超平,絕對唔係用掛,bug)

已經有欺騙之成份
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2010-09-27
主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 ..
引用第101樓saradomin於2010-09-27 18:54發表的 Re:主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
樓主用外掛替其他用戶升lv,
據受害人口供指樓主只用了4小時替人由1升到150
沒有加過任何點, 也沒有升過任何招lv.
樓主句
.......

你問下被我幫升果個,佢都話我冇用掛,冇bug
一星會員啦!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2010-09-27
引用第102樓ho11hoho於2010-09-27 19:35發表的 主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :

請問樓主如何解釋由1升到150
但無幫過人加任何技能點(攻防是20以下)
只用了4小時
以及招lv1 (少少都無升過)
??

如果樓主堅稱自已沒外掛,為何對方拒絕付款時樓主又密不作聲?
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2010-09-27
主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 ..
引用第103樓saradomin於2010-09-27 20:36發表的 Re:主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
請問樓主如何解釋由1升到150
但無幫過人加任何技能點(攻防是20以下)
只用了4小時
.......

我用自己個ac入佢ac個場幫升
所以d技都係1lv
同埋我味問佢攞返同我交易果招
一星會員啦!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2010-09-27
引用第104樓ho11hoho於2010-09-27 20:51發表的 主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
我用自己個ac入佢ac個場幫升
所以d技都係1lv
同埋我味問佢攞返同我交易果招

請問你人物多小lv?
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2010-09-27
發錯,請版主刪
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2010-09-27
引用第105樓saradomin於2010-09-27 21:09發表的 Re:主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
請問你人物多小lv?

286lv
一星會員啦!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2010-09-27
引用第107樓ho11hoho於2010-09-27 21:34發表的 主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
286lv

http://www.littlefighteronline.com/hk/game_tc.php?content=content/system_6

.在遊戲室內玩家之間等級的差距,也會影響玩家所得EXP的比率。

.當遊戲室中等級最高的玩家與等級最低的玩家的等級差距少於20級時,遊戲室內的所有玩家仍可獲得100%的經驗值。

.當遊戲室中等級最高的玩家與等級最低的玩家的等級差距大於20級時,遊戲室內的所有玩家所獲得的經驗值將會按角色本身等級的差別按比例分配。

計算方法: 玩家獲得經驗值比率(以%計算)= 玩家本身等級 / 所有玩家的等級總和

例子:

假設在一間遊戲室內擊倒1隻怪物會獲得200經驗值,而這遊戲室內有3名玩家,分別是玩家A(等級50)、玩家B(等級30)及玩家C(等級20)

1.由於遊戲室內等級最高的玩家(玩家A)與等級最低的玩家(玩家C)的等級差距大於20級,所以經驗值計算方法將會以按比例分配。

2.將每名玩家的等級資料套入公式內得到以下的結果

.玩家A:50/100=50%
.玩家B:30/100=30%
.玩家C:20/100=20%

因此當擊倒怪物後,玩家A將會獲得50經驗值、玩家B將會獲得30經驗值、玩家C將會獲得20經驗值。

oh,計計埋埋286lv同150lv差,咁150lv咪得番34%exp分配,
只係正常情況下的34%exp分配都可以用4小時升完,
咁如果就咁升咪可以2小時43分鐘升完??
點解可以咁快??可唔可以教我?
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2010-09-27
引用第108樓saradomin於2010-09-27 21:41發表的 Re:主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
http://www.littlefighteronline.com/hk/game_tc.php?content=content/system_6
.在遊戲室內玩家之間等級的差距,也會影響玩家所得EXP的比率。
.......

唔明
一星會員啦!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2010-09-27
引用第109樓ho11hoho於2010-09-27 21:54發表的 主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
唔明

不用問,其他人看得問已經可以
很簡單的PROVE到你用外掛, 再解釋也是徒然
認左佢並話 自已會改過可能對你更有利
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2010-09-27
引用第110樓saradomin於2010-09-27 21:59發表的 Re:主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
不用問,其他人看得問已經可以
很簡單的PROVE到你用外掛, 再解釋也是徒然
認左佢並話 自已會改過可能對你更有利

ok
我認
一星會員啦!
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2010-09-27
引用第102樓ho11hoho於2010-09-27 19:35發表的 主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :

錄demo請.
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2010-09-27
引用第112樓夜叉丸於2010-09-27 23:10發表的 Re:主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
錄demo請.

唔明
一星會員啦!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2010-09-28
已刪,謝謝
[ saradomin在2010-11-07 16:24重新編輯此帖 ]
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2010-09-28
我post 有咩換到你心.燃燒

離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2010-09-28
引用第114樓saradomin於2010-09-28 01:58發表的  :
收炎帝真元,開天辟地,點放?

700U1ok?
一星會員啦!
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2010-09-28
引用第115樓a81028332於2010-09-28 16:39發表的  :
我post 有咩換到你心.燃燒

換你白龍吐焰ok?
一星會員啦!
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2010-09-28
往生烈火 換 昇龍殺 或者 心.燃燒
離線ho11hoho
發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2010-09-28
引用第118樓qqwess於2010-09-28 17:29發表的 Re:主打幫升/炎帝真元/開天/重組/破甲奪命/昇龍殺/心燃 收龐士,冰,火,天尊 .. :
往生烈火 換 昇龍殺 或者 心.燃燒

唔得
一星會員啦!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個