切換到寬版
  • 10559閱讀
  • 187回復

徵詢各有係拳皇睇比賽睇到最後既人既睇法 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kokoon88

發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2011-07-24
好心你地啦 ONLINE GAME炸 搞到又禁招又咩咁 老老實實 你幾百蚊買個迪倫都係貪佢勁姐 買完返黎唔比用勁招打 笑死人咩 我都未聽過其他ONLINEGAME有D咁既低能野 禁招WO
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2011-07-24
— (saizen) 請勿挑釁別人 (2011-07-24 13:16) —
引用第110樓bk的卓男於2011-07-24 10:19發表的  :
再者
係咪一定要用d大多數人都認為係廢角既存在 (例如五主) 去打拳皇
果d先叫真正既勁?
.......

現代拳王好叻ar,不過冇品呢!重開個post高調講其他選手不對,有料怕乜被人講,都係咪講咁多野,阿武你都唔好回啦。

我以前風尊老手,不嬲都弱過小武,更加唔識用天魔厘d咁弱既角色蝦迪雲厘類強角!咁講小武一定鍾意聽,
小武風尊vs某君EX…某君話我隻EX唔太屈,不過高攻左dd,起手防高左dd,範圍偽左dd,技術大家平手…
想問點解某君唔用風尊打風尊呢!?為何同你對打個個對手唔係用天魔呢!?本來上泥同人交易唔多想回帖,
不過見你講拳王賽結果,就入泥睇睇,睇完你頭段我已經覺得你係唔係傻,角色實力差咁遠,好心你咪鬼提啦!

不過聽你個小氣拳王一提,下屆你都會用天魔打拳賽!?祝定你連任成功!我都係時候入SD同友人9斬。
斬到悶先約埋小武研究下改版LFO,費事被人睇小啦,小武你都老啦!聽被人淘汰吧啦!
下屆准你同阿西用特迪參賽先得啦,可能到時會有9招頂天魔…今屆U1改d唔改d,晒9氣比賽!禁晒d屈角先再搞啦!
[ 吉野家在2011-07-24 13:17重新編輯此帖 ]
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2011-07-24
角色剋角色實有
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2011-07-24
引用第120樓吉野家於2011-07-24 12:57發表的  :
現代拳王好叻ar,不過冇品呢!重開個post高調講其他選手不對,有料怕乜被人講,都係咪講咁多野,阿武你都唔好回啦。
我以前風尊老手,不嬲都弱過小武,更加唔識用天魔厘d咁弱既角色蝦迪雲厘類強角!咁講小武一定鍾意聽,
.......

重開個post高調講其他選手不對
我題前話已經講明左開post目的

本來冇任何講其他選手唔岩既意願

但係你地係咁話我用隻屈角去打比賽既
咁我咪借其他參賽者黎同你講
其他人(基本上我除左見到dw用璇瓏之外) 同樣都係用屈角打比賽

我用隻屈角嬴左就要俾人話我屈波
咁我而家咪開post睇下當日有份睇比賽既人到底佢地既意見係乜囉

有料怕乜被人講
你講就講得好易
吹我夠識啦
吹到幾大我都識添
做你又係咪真係完完全全地做到呀?得個講、又冇行動、根本就係純粹冇料到
唔夠人講就話唔好講咁多

個個都會有壓力
而家我擺明就係唔妥有一排人話我正係屈波
所以咪開post睇下大家意見

注意波、大家係真係有份睇比賽見到真實既人
佢地發表意見、我當然希望佢地係認同我

邊個都希望企硬
而家佢地發表完意見有任何係同我對立既
我梗係希望說服佢地
如果你認為你係真係能夠說服到我
令我認同我自己當日真係正係屈波既
我唔介意順服

但係事實係點?
咪就係有好似你呢種人咁
我解釋完你就無視我d論點
又冇任何好既論點黎說服我

自大d講句
我認為我自己比起好似你呢d人
台下就得個講
台上又做唔到
既人所用既天魔
我認為我比起你地更加有技術
起碼我有真係做到唔係全場拉冰火波、有進行近戰、仲運用左你呢d人到時雞手鴨腳都淆晒底唔會出既冰渾

得個講既人
有乜技術可言?做出黎俾大家睇啦
做唔到既話
就唔好係到口出狂言
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2011-07-24
引用第122樓bk的卓男於2011-07-24 13:12發表的  :
重開個post高調講其他選手不對
我題前話已經講明左開post目的
.......

真不是開玩笑的囂張
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2011-07-24
引用第123樓tommywu於2011-07-24 13:25發表的  :
真不是開玩笑的囂張

絕對不是開玩笑的囂張
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2011-07-24
引用第120樓吉野家於2011-07-24 12:57發表的  :
.......

你知唔知game入面發生咩事啊
唔知唔好嘈喇
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2011-07-24
引用第123樓tommywu於2011-07-24 13:25發表的  :
真不是開玩笑的囂張

你可以話我囂張

但係事實的確就係咁
一班冇去睇比賽既人

佢地發出既任何意見
點樣可以成立?
佢地都冇真正了解事件

一個純粹係電視知道一單案件發生既人
可唔可以去差館講返自己睇到d乜?
唔可以
因為佢地都唔知事情既真相

以前既拳皇佢地冇開post
係咪代表每一年既拳皇都唔應該開post?

以前既中國人佢地都冇著西式衣服
咁點解你而家又會著便服、大個結婚又要著西裝?
[ bk的卓男在2011-07-24 13:48重新編輯此帖 ]
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2011-07-24
真不是開玩笑的囂張

引用第124樓std的917於2011-07-24 13:38發表的  :

絕對不是開玩笑的囂張

奧~~對唔住我收番我上面講果句者小子係比極限武神更差~~
一時朥出換來囂狂~~
等日後佢自己理解
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2011-07-24
引用第127樓無神論乂於2011-07-24 13:49發表的  :
一時朥出換來囂狂~~
等日後佢自己理解

我係話緊tommywu:o
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2011-07-24
引用第128樓std的917於2011-07-24 13:53發表的  :
我係話緊tommywu:o

話我什麼?
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2011-07-24
引用第127樓無神論乂於2011-07-24 13:49發表的  :
一時朥出換來囂狂~~
等日後佢自己理解

冇去現場睇比賽既人佢地所講既一切都唔係事實

呢樣野
有冇改變?

成班冇去睇比賽既人正係係到得個講、吹
講就講到好易
自己到時係咪真係做到都唔肯定

唔俾人話離題算偷笑啦

囂狂?
我認為果班得個吹既人仲囂狂
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2011-07-24
引用第129樓tommywu於2011-07-24 13:55發表的  :
話我什麼?

你話人咩我咪話你咩
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2011-07-24
引用第131樓std的917於2011-07-24 13:57發表的  :
你話人咩我咪話你咩

我冇實力囂張:)
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2011-07-24
明白了此post我冇話可說
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2011-07-24
引用第132樓tommywu於2011-07-24 13:59發表的  :
我冇實力囂張:)

我都知你係路人
離線acz

發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2011-07-24
要我說一句就是,連這帖的主旨都還沒搞清就有一條傻仔亂入了。
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2011-07-24
引用第108樓吉野家於2011-07-24 07:10發表的  :
重有我唔係話你技術差,只不過有品既人係會讓弱角色招,咁先有王者風範!厘個就係你贏左冠軍都比人數既原因。個個第3邊個會理佢呢!?你用迪雲贏左,別人就對你刮目相看!!!
你問下真武個死仔包有邊幾個同佢差唔多技術先再講啦,我當年用邪鬼頭4招近戰佢特迪頭3招啦,大家都有讓招。冇信心先驚近戰!真武技術ar!真武順便幫我問候埋阿西,你戰紀剎帝利套片對白很搞笑!得閒深夜開場,重返LFO就第一個PK你地。真武對手ar!
bk男男你同我講用天魔魚蛋波有技術?咁我用吞天撞猛虎拳EX都算有技術啦,大招壓細招都講技術?老朱禁左天魔佢啦!禁埋奧龍佢啦!X你#母!真武道理ar!
老老實實你知唔知天魔點解lag?好多人都知天魔動圖有問題,同老朱講左幾年佢到家陣都未得閒整,真武道理ar!
講講下SD既MCA 12轉武都係借Server既延誤令對手斬空檔,當冇左MCA既漏洞,大家就變得公平啦,大家都唔洗嘈啦!真武時間ar!
風尊邊個改弱大家心照啦,唔係幾時到你隻下下起手有防既天魔橫行ar
沙漠奈亞拳王賽個個年代,佢兩兄弟搵我打後備,都未很驚隻天魔啦
我個ibbs ac一星你咪當我係新手先得嫁,bk仔仔拳王,我cz同小武一輩嫁。
本人覺得應該搞翻個風尊拳王賽,冠軍贏取12吋風尊可動Figure,最好每季選1個角色厘搞。

對於上面藍字既個行我個人絕不同意
何解? 因為風尊改極都係咁勁囉
風尊佢本身就係一隻斷人技既特色角
你話風女打唔羸天魔 呢點其實我仲更加唔同意
自問用風女打天魔唔小 十隻有九隻都係屈波 有D仲衰出埋極地
但係我唔係輸多過羸 反而羸多過輸啵

點解呀? 講個例子一隻天魔如果佢200LV 正常點
任佢屈波到佢冇哂MP的話佢最多可以出21個冰/火波
對一般既天魔黎講屈波你點都係得3個方位
見過咁多人打天魔  好多人都衰一樣野 衰衝動
咪就係自己行埋去食波囉

有時候打屈波既天魔 係真係要忍
忍到佢冇哂MP個陣就會發現天魔佢屈波出既時間
係畀岩先佢屈波連出既時間慢左小小
好老實講真係唔好睇小個小小時間 個雞屎咁多時間足夠你碌過去之後十級

好喇唔講屈波講冰五
冰五呢招係就係高防
但你用風女打過冰五就知
風女求其放個風出黎佢招技就斷左
咁你即時飛過去連多招中風都唔係問題姐
再唔係係佢衝埋黎即開中風 成招冰五斷哂喇

炎冰重炮就簡單捉到佢個影子位中風就係咁易破

佢本身上年動漫個陣招十級原地出已經算好
而家可以移動個十級 你敢行埋去咩?

PS. 以上只對一般屈狗天魔有用
離線acz

發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2011-07-24
引用第136樓pk9627於2011-07-24 16:16發表的  :
對於上面藍字既個行我個人絕不同意
何解? 因為風尊改極都係咁勁囉
風尊佢本身就係一隻斷人技既特色角
.......

跟本就係有人馬後炮~~~
羸嘅就羸左
輸嘅就輸左
依加風尊輸左緊係搵佢黎馬後炮喇~~~
--------------------------------------------------------
還有,訂正。
要我說一句就是,連這帖的主旨都還沒搞清就有一群傻仔亂入了。
[ acz在2011-07-24 16:30重新編輯此帖 ]
神のご加護を貴方に…

離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2011-07-24
引用第137樓acz於2011-07-24 16:23發表的  :
跟本就係有人馬後炮~~~
羸嘅就羸左
輸嘅就輸左
依加風尊輸左緊係搵佢黎馬後炮喇~~~

我唔理佢馬唔馬後炮

但冇喇喇話風女弱左我真係打死都反對

如果唔係我上年做咩用風女
快速回復
限100 字節

上一個 下一個