切換到寬版
  • 11348閱讀
  • 292回復

s023241正昆9 又昆多左我一次= =我忍左好耐 唔爆唔得 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線真天
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2007-08-30
但係佢咁既手法都諗得出
真係誇佢唔勁
冇計
宜家d昆人手法日新月異
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2007-08-30
引用第116樓飛童於2007-08-30 15:15發表的  :
你收D咩?XD
我都未見過D昆狗昆完人之後仲要唔自動消失!
s023241應該就係昆狗族族長XD
.......

如果我消失的話就證明我是呃人,
我不會臨陣退縮的說。
我再重新說明一次,
我沒有呃過樓主。
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線飛童
發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2007-08-30
引用第121樓s023241於2007-08-30 17:16發表的  :
如果我消失的話就證明我是呃人,
我不會臨陣退縮的說。
我再重新說明一次,
我沒有呃過樓主。

1)你同樓主交易內容係卓男異信+核爆換牢動破,
    樓主比左牢動破你,
    但係最後兩張都冇比到樓主,而換左張柏高
    中國人稱呢種行為叫"偷龍轉鳳"**
    係昆/呃既一種
    你既行為正是上文所題的昆/呃

2)你有冇昆/呃人呢個問題,
    你不需要自行判斷,
    更加沒有資格判斷!**
    可以判斷呢件事既人係其他人
    (其實樓主可以告一法庭,我相信你會罪名成立)

3)而家我就用局外人既身份同你講
    你呢D唔係叫"不會臨陣退縮"
    而係叫"厚顏無恥"!*
※昆狗※外掛狗※小白※拉登※
              ※全部刀要死※
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2007-08-30
引用第122樓飛童於2007-08-30 18:36發表的  :
1)你同樓主交易內容係卓男異信+核爆換牢動破,
    樓主比左牢動破你,
    但係最後兩張都冇比到樓主,而換左張柏高
.......

1)我同樓主交易內容唔係核爆+卓信換牢動破

2) **更加沒有資格判斷!**???
    點解?我自己既野自己點解唔可以判斷呢??
3)厚顏無恥?
  點解咁樣講?無恥??你知唔知你咁樣講係人身攻擊?我會唔開心的。
離線小聰_r
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2007-08-30
樓主都同我交易過兩三次
佢絕對似俾人昆個隻
唔係昆人同屈人個隻
離線hk132845
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2007-08-30
我同過s023241交易,佢好好人,雖然個雷尊異信入5到= =(佢比佢個fd昆),之前佢話比我選一樣野,我話比星仔異信我得5得,佢就即刻比我,冇昆我
離線hellosin
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2007-08-30
唉,,咁我個風女異信呢??係唔又係你個fd 昆me? s023241= =
離線hk132845
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2007-08-30
我個fd?= =你同緊我講野呀?
離線第一快刀
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2007-08-30
@@雷豬異信變左星仔異信@@
比我係s023241都仔啦-.-
同埋....樓主話交易內容係牢動破換核爆+卓信
唔通佢老作??
但係我覺得佢唔係老作囉
同埋牢動破都唔算係件屎野,做咩只可以選d屎野?
你就咁比柏高佢@@再一次讚你昆人手法高明!
加上..樓主係話比佢桌男異信+柏高佢先得
但係你e+只係比左個柏高@@(ps:佢係話桌男異信+柏高先得)
咁係咪姐係你話60網錢+棋棋換人地d野
係咪只係比棋棋就得架啦@@??
同埋你的確沒有資格判斷
E加係你昆左人 <---我覺得
你一定話自己無架..唔通你會認@@?(心想:你認的話真係奇蹟wo,因為你要咁多心機先唸到咁多的"直"口)
[ 第一快刀在2007-08-30 22:36重新編輯此帖 ]
離線零少
發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2007-08-31
s023241
佢成日都係用d咁既手法去交易的
像是這個
我的那個呢
我的那個是↓
先用比堤換真天鏡
之後用天尊換ex人物
我見佢高分過我 所以我先
點知換完之後 ...  講左個pm先
pm1(我sd比佢):真天鏡  1234567890  1234567890(當然唔係咁啦)
pm2(佢sd比我):得左  比堤1234567890 1234567890(↑)
pm3(我sd比佢):ya 得左  天尊1234567890 1234567890(↑)
pm4(佢sd比我):x你 我都未話交易天尊 (我諗:岩岩你先話換完真天鏡之後換ex既 反口?) 有另一個人話用天怒+天尊換我比堤異信 我諗緊換邊個好呀
pm5(我sd比佢):下... 你自己講之後架
pm6:(佢sd比我):我話之後 姐係遲d先呀
pm7(我sd):超...你冇講清楚咋喎  唔關我事

我廢事打啦 之後總之佢冇比ex我啦= =(上面我只寫了重要的)
後尾佢問我要唔要勢狼 點知昆番黎既
姐係乜都冇賠過
(就連柏高都冇 囧)
樓主屈人/昆人 定係s023241係昆人 相信大家都清楚啦

(回hk132845 :
星仔異信當雷尊異信 你係第一個咁既人 囧= = 星仔異信你同我易都得啦= =)
碎ける願い
離線hk132845
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2007-08-31
引用第129樓零少於2007-08-31 15:16發表的  :
s023241
佢成日都係用d咁既手法去交易的
像是這個
我的那個呢
我的那個是↓
.......

咁佢個雷尊異信入5到,有星仔異信好過乜都冇呀,仲有我5係把星仔異信當雷尊異信,請你5好睇錯= =THANK
離線飛童
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2007-09-01
引用第130樓hk132845於2007-08-31 17:12發表的  :
咁佢個雷尊異信入5到,有星仔異信好過乜都冇呀,仲有我5係把星仔異信當雷尊異信,請你5好睇錯= =THANK

咁佢個雷尊異信入5到,有星仔異信好過乜都冇呀
呢D咪叫昆囉= =
你太好人啦,
仁慈只會令昆狗變得更加賤
              ※全部刀要死※
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2007-09-01
引用第131樓飛童於2007-09-01 13:14發表的  :
咁佢個雷尊異信入5到,有星仔異信好過乜都冇呀
呢D咪叫昆囉= =
你太好人啦,
.......

我呃佢就連星仔信物都唔比佢...一走了之啦...!!!!!
離線第一快刀
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2007-09-01
我覺得佢不嬲都係無雷尊異信@@
之後人地比左d野自己之後就比個錯的pw佢@@
之後就再問佢有無d野想要@@
勁的野...就話有人"流"左 or等等的直口....
屎的野...就好快咁比左佢
↑上面只係我估的  唔知係唔係
不過我認為雷尊異信變左星仔異信就唔係幾好囉...
ps:雷豬異信都幾值錢下
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2007-09-01
引用第133樓第一快刀於2007-09-01 15:45發表的  :
我覺得佢不嬲都係無雷尊異信@@
之後人地比左d野自己之後就比個錯的pw佢@@
之後就再問佢有無d野想要@@
勁的野...就話有人"流"左 or等等的直口....
屎的野...就好快咁比左佢
.......

你同緊邊個講野?
你=?  人地=? 自己=?
離線第一快刀
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2007-09-01
同緊本來有雷尊異,但係變左星仔異信個個人講@@
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2007-09-01
你話我冇霍雷異信?
你黎我個到
我成張卡拎比你睇!!!
離線飛童
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2007-09-01
你地一早講左話要用雷信換啦,
你零用錢有100蚊但係你啊媽只係比你O.1蚊你制5制
              ※全部刀要死※
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2007-09-01
引用第137樓飛童於2007-09-01 17:45發表的  :
你地一早講左話要用雷信換啦,
你零用錢有100蚊但係你啊媽只係比你O.1蚊你制5制

我都想要呀!!
我呀媽係唔會比零用錢我的sorry
雖然我現在中二的說。
離線第一快刀
發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2007-09-01
佢都答唔到你問佢d野 佢只係答左你
"你零用錢有100蚊但係你啊媽只係比你O.1蚊你制5制" e個問題
佢基本唸唔到d "直"口係話做咩雷異變左做星仔異