切換到寬版
  • 7309閱讀
  • 156回復

真虎上番第1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線schun
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2009-06-03
引用第119樓無敵於2009-06-03 17:02發表的  :
我過來扑你得唔得?

悶就打飛機降下火啦你
殺道行者 殺道行者漫畫 殺道行者線上漫畫 楓林漫畫
http://www.m3721.com/comic/354/
離線軒轅黃帝
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2009-06-03
唔知佢呢可.....
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2009-06-03
引用第120樓schun於2009-06-03 18:27發表的  :
悶就打飛機降下火啦你

佢法號叫無能
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2009-06-03
中point d la中毒魔人佢地擺明性無能,真係唔明為何無能的人可以自稱大俠及叫其他同類打飛機及北上降火....唉真係唔明D人 lor
[ 狙擊兵在2009-06-03 20:27重新編輯此帖 ]
在我的瞄準鏡中,你的生命...還可以在嗎?
離線a布
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2009-06-03
不如我lose左佢好無!?
廢事有罵戰
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2009-06-03
無計我地只有一般見識,唔會扮大俠,所以無所謂的非一般的見識...
[ 狙擊兵在2009-06-03 22:12重新編輯此帖 ]
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2009-06-03
你地討論既內容好似同個題目無咩關係........
賤價放絕猛/超旋/光流裂/天使擁 !!!
(全部面交,回帖後pm or add msn自出)
msn:[email protected]
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2009-06-03
D人剛搞完亂檔,所以係離咗題,唔好意思....
離線7088

發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2009-06-03
引用第76樓中毒魔人於2009-05-31 22:34發表的  :
LFO 明星黎

仲hit過娃娃男
點解咁春多文盲
離線=m=
發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2009-06-03
我認為佢唔係外掛,因為佢個人物都玩左咁多年,唔通真係好想試下比人封ac?
就好似而家咁,咁多人話佢用外掛,升到300lv都唔係幾日內既事,但係點解仲未比人封?
大家接受佢唔係用外掛升lv既事實啦
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2009-06-03
你明唔明ar?條數點計都唔啱,佢2XX的時候玩得唔多,online時間每次一兩個鐘就升幾lv,u1 check唔到,但條數有問題,而且現在外掛還是很多好難說服到人佢無用外掛升lv。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2009-06-04
引用第130樓狙擊兵於2009-06-03 22:59發表的  :
你明唔明ar?條數點計都唔啱,佢2XX的時候玩得唔多,online時間每次一兩個鐘就升幾lv,u1 check唔到,但條數有問題,而且現在外掛還是很多好難說服到人佢無用外掛升lv。

人地玩幾耐你又知,個個玩幾耐你都知,單單你口講,亦都好難說服到人bo
WhatsApp、WeChat:61301310
離線阿路
發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2009-06-04
佢升LV正唔正常我就無留意了

我只記得某年U1賣完奧義集
去左某網友屋企打LFO

見到乖孩子用加速器玩VS而已
音速刀的龍光炮依然深深洛印係我心裡面(呆)
說好的極星天呢?
爆盒中鬼斬+紫炎+光六武(拖
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2009-06-04
引用第108樓狙擊兵於2009-06-02 23:09發表的  :
番屋企la無敵!用多D時間鍛練腦袋先出泥講野,不爽就出泥隻秋!

唔知可以點結識到你呢位勇士呢?自從知你咁勁之後好想識到你
本人網名無敵,玩lfo一年,住在大俠x的隔離,對你威名實在好想深入了解,看來你好勁,隻秋未必是你對手,諗住請你食飯。
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2009-06-04
上咗榜的人當然會特別留意佢online的時間,再計下條數,所以咪睇下覺得佢有問題拿出來講...(加上咁多人懷疑)
隻秋未必是我對手,好勁?視手心情la,請我食飯?我都想結識閣下....但本人有苦仲未能出籍....唉...一言難盡....
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2009-06-04
引用第133樓狙擊兵於2009-06-04 15:45發表的  :
上咗榜的人當然會特別留意佢online的時間,再計下條數,所以咪睇下覺得佢有問題拿出來講...(加上咁多人懷疑)
隻秋未必是我對手,好勁?視手心情la,請我食飯?我都想結識閣下....但本人有苦仲未能出籍....唉...一言難盡....

在下誠意拳拳、善意可感,你又何必拒人於千里呢?
離線狙擊兵
發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2009-06-04
拒人於千里?無千里咁多萬里而然。你請我食飯,我又唔係無飯食,加上大俠X住得咁遠...我唔行開嗰頭gar!為咗餐飯輸咗車費及時間,值得咩???
離線無敵
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2009-06-04
引用第135樓狙擊兵於2009-06-04 15:59發表的  :
拒人於千里?無千里咁多萬里而然。你請我食飯,我又唔係無飯食,加上大俠X住得咁遠...我唔行開嗰頭gar!為咗餐飯輸咗車費及時間,值得咩???

咁你玩咩server?叫咩名?你一定二十四小時上網同不停查看整個server東奔西跑,一定可以任何時間見到你。
你一定長期上網,咁去你度一齊打機得嗎?
離線peter9_13
發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2009-06-04
引用第136樓無敵於2009-06-04 16:07發表的  :
咁你玩咩server?叫咩名?你一定二十四小時上網同不停查看整個server東奔西跑,一定可以任何時間見到你。
你一定長期上網,咁去你度一齊打機得嗎?

人地講乜關你咩事:s
ps:真虎上番第1,有乜出奇呢:o?
e個玩家係gm?
[/URL]
離線屎上
發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2009-06-04
引用第5樓k敬n於2009-05-30 15:35發表的  :
升唔到就要話人bug?

如果我有一日BUG左一隻300 LV的人物出來

之後有一個人問我: 你是不是用bug up LV的?

咁我係唔係可以咁答佢 : 你升唔到就要話人bug ?

請各位答答我 , 我看到"升唔到就要話人bug"呢句笑左
快速回復
限100 字節

上一個 下一個