切換到寬版
  • 15224閱讀
  • 486回復

《~~~真係爆平清倉~~~!!平到以為眼花~~》戰迴/虎牙/魄D/實驗品/悟地齊招ac [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線acc售賣人
發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2009-06-30
Re:《明咭店》平到你唔信~賣閻王,終極魔龍噬,五箭 [天魔地尊異轉ac 480蚊 ..
ADD ME MSN :[email protected]
離線tony56
發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2009-06-30
Re:《明咭店》平到你唔信~賣閻王,終極魔龍噬,五箭 [天魔地尊異轉ac 480蚊 ..
夜剎人物 衝爆牛獄
蓮娜人物 鋼鐵護甲 絕地龍捲
黃帝內經 牢動破 幾錢? pm 我
離線s11123
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2009-06-30
唔好意思 我想取消 小丹 真豹影拳 小丹異信  既訂單  但保留 超.EX拳 黑羅剎 黑幕 會加一招牢動破
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2009-06-30
引用第142樓s11123於2009-06-30 14:50發表的 Re:《明咭店》平到你唔信~賣閻王,終極魔龍噬,五箭 [天魔地尊異轉ac 480蚊 .. :
唔好意思 我想取消 小丹 真豹影拳 小丹異信  既訂單  但保留 超.EX拳 黑羅剎 黑幕 會加一招牢動破 [表情]

我想講,留呢家唔可以亂咁取消= =
請你on msn
《明咭店》收絕音,地龍等"放六獸,土流,五箭,赤道 [$350放迪倫異信AC]
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2009-06-30
引用第141樓tony56於2009-06-30 14:42發表的 Re:《明咭店》平到你唔信~賣閻王,終極魔龍噬,五箭 [天魔地尊異轉ac 480蚊 .. :
夜剎人物 衝爆牛獄
蓮娜人物 鋼鐵護甲 絕地龍捲
黃帝內經 牢動破 幾錢? pm 我

已PM
《明咭店》收絕音,地龍等"放六獸,土流,五箭,赤道 [$350放迪倫異信AC]
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2009-06-30
引用第140樓acc售賣人於2009-06-30 14:27發表的 Re:《明咭店》平到你唔信~賣閻王,終極魔龍噬,五箭 [天魔地尊異轉ac 480蚊 .. :
ADD ME MSN :[email protected]

已add
離線s11123
發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2009-06-30
Re:Re:《明咭店》平到你唔信~賣閻王,終極魔龍噬
引用第143樓c_saiming於2009-06-30 14:55發表的 Re:《明咭店》平到你唔信~賣閻王,終極魔龍噬,五箭 [天魔地尊異轉ac 480蚊 .. :
我想講,留呢家唔可以亂咁取消= =
請你on msn

對唔住阿- -因為我唔夠錢 入數比你 所以迫住取消
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2009-06-30
我想講- -EX個招我係MSN個留左個言話易唔到- -因為其實我自用了,
而黑羅剎 黑幕有人出$40收=_=
但我已經比了異信你,你加多招牢動破入數20吧- -
離線s11123
發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2009-06-30
下你比左異信我架啦- -? 我係佢阿哥 ex果招拳 你唔係有2招咩= =
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2009-06-30
洗唔洗比紀錄你睇,
尋日你個MSN問我要,叫我比住先
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2009-06-30
成魔之路收幾錢?
有技術1lv無裝星仔能打贏無技術200lv有裝迪倫嗎?
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2009-06-30
你出~
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2009-06-30
R
引用第151樓c_saiming於2009-06-30 18:42發表的 Re:《明咭店》平到你
你出~

- -我都唔知值幾$
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2009-06-30
其實我都唔清楚-_-
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2009-06-30
Re:R
引用第152樓sasalree於2009-06-30 18:45發表的 R :
- -我都唔知值幾$

重賣唔賣- -
離線我愛羅ken
發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2009-06-30
立地成佛$5???
你住where
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2009-06-30
Re:Re:R
引用第154樓c_saiming於2009-06-30 20:38發表的 Re:R :
重賣唔賣- -

離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 157樓  發表於: 2009-06-30
Re:《明咭店》平到你唔信~賣閻王,終極魔龍噬,五箭 [天魔地尊異轉ac 500蚊 ..
咁幾銀-_-
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 158樓  發表於: 2009-06-30
Re:《明咭店》平到你唔信~賣閻王,終極魔龍噬,五箭 [天魔地尊異轉ac 500蚊 ..
回Ken:我send唔到短訊息:

不了=0=太遠
離線c_saiming
發帖
icash
只看該作者 159樓  發表於: 2009-07-01
PUSH~~~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個