切換到寬版
  • 11895閱讀
  • 288回復

全post招,ac可換錢//點 放地尊有滿月斬ac,蚩尤異轉 ac~~平放快~~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2009-08-18

離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2009-08-19
離線lop39
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2009-08-19
極光刺擊and十級暴風   可以點換??
這是我的post : http://ibbs.hk/read.php?tid=82395&page=1&toread=1

(dicky232323 這個人有時會轉新msn,再昆返昆過ge人,你要小心)
[ lop39在2009-08-19 12:21重新編輯此帖 ]
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2009-08-19

1條評分
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2009-08-20

離線002520456
發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2009-08-20
引用樓主chun9540於2007-08-30 21:36發表的 放大量招..........諗唔到店名 :
放招,人,異信 交易方法 見2樓
5主角:
迪雲:
真龍波  招式 YE700305175779280621真龍怒嚎  招式 YE642993607245516089
迪氏全家幅  召喚書 YF192331186284566217
.......
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2009-08-20
放 天籟,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛兵X2,琪琪,猛毒掌,霸王流星擊X3,金鐘罩X3,出擊! 機械邪鬼,虎威腿,姬絲X2,璇瓏X2,鬥志激昂X5,禿鷹腳刀,馬龍,伏虎勢X2,托比,鬼神震怒,荊棘纏身X2,地龍追命箭,璇瓏的手帕,魔骨鐮刀,米兒X2,臀臀旋風炮,甲賀三分斬,烈火焚身,毒霧攻擊,衝爆牛獄,如來神掌X2,佛我同在,雷鳥電殛震,璇瓏的手帕,衝爆牛獄,撒卡,金龍斬,邪鬼,甲賀三分斬,馬龍X2,獄之探戈X2,亨利X3,吸精大法,米兒,彗星閃刀,詛咒迷霧,絕地龍捲,怒虎彈,真虎翔霸(泰加),霍雷,狂獸狙擊,黑羅剎,粉身碎骨,穿梭破空閃,黃龍咆哮,獵殺之后,宇宙核能彈,超璇瓏拳

add my msn talk la

[email protected]
我返嚟啦,好懷念LFO呀!!
想搞番個LFO group,搞啲聚會同比賽玩下,亦收LFO卡
WhatsApp:55927276
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2009-08-20
引用第146樓hangken於2009-08-20 14:25發表的  :
放 天籟,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛兵X2,琪琪,猛毒掌,霸王流星擊X3,金鐘罩X3,出擊! 機械邪鬼,虎威腿,姬絲X2,璇瓏X2,鬥志激昂X5,禿鷹腳刀,馬龍,伏虎勢X2,托比,鬼神震怒,荊棘纏身X2,地龍追命箭,璇瓏的手帕,魔骨鐮刀,米兒X2,臀臀旋風炮,甲賀三分斬,烈火焚身,毒霧攻擊,衝爆牛獄,如來神掌X2,佛我同在,雷鳥電殛震,璇瓏的手帕,衝爆牛獄,撒卡,金龍斬,邪鬼,甲賀三分斬,馬龍X2,獄之探戈X2,亨利X3,吸精大法,米兒,彗星閃刀,詛咒迷霧,絕地龍捲,怒虎彈,真虎翔霸(泰加),霍雷,狂獸狙擊,黑羅剎,粉身碎骨,穿梭破空閃,黃龍咆哮,獵殺之后,宇宙核能彈,超璇瓏拳
add my msn talk la

已add你msn 收咩?
離線65767548
發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2009-08-20
我收霸王轟山拳
我post有冇野岩你
http://ibbs.hk/read.php?tid=69907
+我msn
收元力淨化器...放多個ac呀!!
我個post係
http://ibbs.hk/read.php?tid=69907
離線ho01082006
發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2009-08-20
豹影拳,音速射球,真旋風腿可唔可以換  入去睇下有冇野岩吧
http://ibbs.hk/read.php?tid=27715&fpage=0&toread=&page=1
如果可以換的話請pm我
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2009-08-20
引用第149樓ho01082006於2009-08-20 22:11發表的  :
豹影拳,音速射球,真旋風腿可唔可以換  入去睇下有冇野岩吧
http://ibbs.hk/read.php?tid=27715&fpage=0&toread=&page=1
如果可以換的話請pm我

無野岩sor
離線飛魚
發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2009-08-20
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2009-08-21
離線aaronlam
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2009-08-21
絕對零度ch me 火葬ok?
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2009-08-22
引用第153樓aaronlam於2009-08-21 19:20發表的  :
絕對零度ch me 火葬ok?

pm我 詳談
離線davidfox
發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2009-08-22
我可幫升
離線davidfox
發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2009-08-22
淩霄舞空 荊棘纏身換 幫你升得5得 3天

離線dickychung26