切換到寬版
  • 5497閱讀
  • 158回復

諗吾到咩標題,,UM,,叫做"有感而發的文章"啦 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2009-05-11
引用第128樓kokoon88於2009-05-11 17:41發表的  :
算吧啦樓主 百烈拳用黎vs? 咁對面如果出d高攻過百烈拳 勁過百烈拳既招 樓主你打唔入又話人屈招架啦 咁對手係咪要搵招同百烈拳差唔多等級既招頂返你先唔叫屈? 樓主知唔知對戰 姐係vs 係要打死對方架 咁人地緊係想扣你多d血快d死啦 唔通要就住你小心打 出d廢招慢慢磨磨天光 不如搵電腦打好過

我隻迪雲只係用拳頭就做低過一隻一百六十幾lv屈真虎既悟地: )
唔用bug裝信唔信!?
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2009-05-11
小丹招真豹打達爾真係易到爆-.-"
好似係3.0果陣味限著裝-.-仲有夏手果d-.-"
88lv小丹已經可以靠屈真豹打贏180lv既達爾-.-
唔只一個人好多達爾都打得贏-.-"
達爾一用狂龍斬小丹轉到佢背彼用真豹食到正一正-.-!"

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線623
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2009-05-12
引用第136樓波仔xd於2009-05-11 19:04發表的  :
講真- -係幾下冇哂- -汗
.......

最重要要能夠擊中對手,
而不是亂出。
當擊中對手時,他便繼而倒地,
這就是你回 mp 的大好機會了   -茶
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2009-05-14
引用第141樓愛你哈哈於2009-05-11 23:12發表的  :
小丹招真豹打達爾真係易到爆-.-"
好似係3.0果陣味限著裝-.-仲有夏手果d-.-"
88lv小丹已經可以靠屈真豹打贏180lv既達爾-.-
唔只一個人好多達爾都打得贏-.-"
達爾一用狂龍斬小丹轉到佢背彼用真豹食到正一正-.-!"

後面都格到囉我想講-______-|||

引用第140樓阿勁於2009-05-11 22:53發表的  :

我隻迪雲只係用拳頭就做低過一隻一百六十幾lv屈真虎既悟地: )
唔用bug裝信唔信!?

迪雲好多招都係拳頭

昇龍霸,,百烈拳,,超昇真昇,,OE
離線623
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2009-05-14
引用第140樓阿勁於2009-05-11 22:53發表的  :
唔用bug裝信唔信!?

招式的一種
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2009-05-14
回覆呢個 波仔xd 大白人兄
"後面都格到囉我想講"

你唔好亂吹啦!格唔到招Lv高真豹同鬼哭呢類具爆炸性既飛行道具,2個會長都鍾意玩小丹同達爾,你請教下人地隻小丹有幾勁啦,重有狂龍斬後方連中國怪D氣功炮都破到,你玩過達爾未嫁?破唔到你就連中國怪D技術都不如。重有屈狂龍係碎料啦,我識D有技術既達爾玩家,由一開始到尾都剩識用破天斬打贏對手,唔通咁樣都話佢靠屈冇技術咩?你想打贏達爾就玩熟小丹招真旋啦,你會發覺重屈過狂龍斬。
[ tsunate在2009-05-14 15:25重新編輯此帖 ]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2009-05-14
唔用bug裝信唔信!?

個次我好似係你場到睇
離線信長
發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2009-05-14
LFO多細路...
打輸唔順...
就話LAG...
唔係就爆粗  FXXK YOU
唔洗同呢D小朋友一般見識...
離線markkei
發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2009-05-14
我都好憎d屈招9!!
離線+_+
發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2009-05-14
引用第145樓tsunate於2009-05-14 15:10發表的 :
"後面都格到囉我想講"
你唔好亂吹啦!格唔到招Lv高真豹同鬼哭呢類具爆炸性既飛行道具,2個會長都鍾意玩小丹同達爾,你請教下人地隻小丹有幾勁啦,重有狂龍斬後方連中國怪D氣功炮都破到,你玩過達爾未嫁?破唔到你就連中國怪D技術都不如。重有屈狂龍係碎料啦,我識D有技術既達爾玩家,由一開始到尾都剩識用破天斬打贏對手,唔通咁樣都話佢靠屈冇技術咩?你想打贏達爾就玩熟小丹招真旋啦,你會發覺重屈過狂龍斬。

生存騎士=.=''
佢真係超勁

狂龍斬背後係易破
...
離線623
發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2009-05-15
引用第145樓tsunate於2009-05-14 15:10發表的  :
"後面都格到囉我想講"

波仔咬死你丫 -_-
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2009-05-15
引用第145樓tsunate於2009-05-14 15:10發表的  :
"後面都格到囉我想講"

OK,,當我開頭講錯,,

你話破吾到人地招連技術都不如?

你表達有阻礙定,,,,,,?

屈狂龍碎料啦,,"屈" <-- 主要詞語

"由一開始到尾都剩識用破天斬打贏對手"

冇善用其他招式,,而且破天斬我吾覺得廢囉

跑跑跳向後斬都OK囉,, ( 我覺得 )

"你想打贏達爾就玩熟小丹招真旋啦"

哈,,對吾住啦,,要我打嬴達爾,,

我氣功波就夠啦,,呢為大白人兄竟然叫我"屈"真旋

唉,,你想打VS打得更開心玩技術啦

你會發覺用技術VS會好玩過屈招VS

引用第150樓623於2009-05-15 01:43發表的  :

波仔咬死你丫 -_-

最多碌者-______-|||

要咬搵招財貓- -汗
離線623
發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2009-05-15
引用第151樓波仔xd於2009-05-15 01:50發表的  :
最多碌者-______-|||
.......

係咪想講係vs入面招招都用
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2009-05-15
引用第152樓623於2009-05-15 01:52發表的  :
係咪想講係vs入面招招都用

當然吾係招招都用,,

即係真豹真旋牙戈D吾用

百烈腳又玩下,,旋風氣功昇天跑攻沖天豹影又玩下咁
離線623
發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2009-05-15
引用第153樓波仔xd於2009-05-15 01:55發表的  :
當然吾係招招都用,,
.......

點解唔用真旋?
即係你認為要出多個一招?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2009-05-15
引用第154樓623於2009-05-15 01:56發表的  :
點解唔用真旋?
即係你認為要出多個一招?

當然啦- -汗

淨用一招邊好玩
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2009-05-15
回覆波仔xd,唔係!應該叫波神兄。

1 講真識用真旋有幾多個,你學下點樣係對手後面出啦!唔係叫你前面同人鬥屈。
2 意思係連任務既中國怪技術都不如!你話小丹招唔夠狂龍斬打,點解你後期又打贏呢?
3 生存騎士係我認識中最識玩達爾,連破天斬都可以用極窄距離砍中對手後腦,命中率高達90%,真係防不聲防。
4 你用氣功波打嬴達爾未冇技術囉,大家都知小丹招氣功波起手又快、飛速又快又易出兼易中,
   你咁講同用箭佬穿心箭屈死對手一樣咁有技術囉!似足你個大名,真係要叫你一聲"波神兄"。
5 如果你用迪雲招氣功彈打死佢就話你叻姐,大白兄。

唔好再開呢D呃Post係呢區啦,唔該!問下疾風兄,邊度叫LFO技術交流區啦,太多屈Post既問題。
你不如問下U1之前點解出咁多屈招啦,U1兒家都開始改番好啦,記住用家無罪,問題在於生產商呀!
重有達爾係腦人會長最愛用既角色,琴日見佢已經283Lv,人地升得幾辛苦,你係會長個網搞破壞,唔好玩啦!
講真達爾應該重要改強番,你知5知以前達爾係贏拳皇賽送出既珍貴角色,又係小熊臨尾時既最後心血作品,以前強過邪鬼十倍!
[ tsunate在2009-05-15 08:47重新編輯此帖 ]
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 157樓  發表於: 2009-05-15
引用第156樓tsunate於2009-05-15 08:25發表的  :
回覆波仔xd,唔係!應該叫波神兄。
1 講真識用真旋有幾多個,你學下點樣係對手後面出啦!唔係叫你前面同人鬥屈。
2 意思係連任務既中國怪技術都不如!你話小丹招唔夠狂龍斬打,點解你後期又打贏呢?
3 生存騎士係我認識中最識玩達爾,連破天斬都可以用極窄距離砍中對手後腦,命中率高達90%,真係防不聲防。
.......

似是故人來:o
離線影影乂
發帖
icash
只看該作者 158樓  發表於: 2009-05-15
好多牙刷刷既人串你,之後輸左既話都好多借口嫁啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個