切換到寬版
  • 18125閱讀
  • 710回復

急放2個勁平ac,冇入u1+大量招式,全部野現金$200 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2009-07-15
雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 ..
引用第139樓暴走疾風於2009-07-15 19:02發表的 Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 .. :
回天斬and真狂虎斬可以怎換?

本人放棄lfo,只用錢換
你得嗎?
得的話msn到叫我
我msn叫
。○ 絕 對*|!` 平凡 ◆,,` _▂ CHING×°Hey  BoY ★新;;
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2009-07-15
Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 ..
你之前都話放棄
怎知又玩返= =

不行了

離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2009-07-15
雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 ..
引用第141樓暴走疾風於2009-07-15 19:19發表的 Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 .. :
你之前都話放棄
怎知又玩返= =
不行了

之前係因為洗好多錢先唔玩
但係個時fd好鐘玩
我先陪佢玩
我係fd叫我唔係玩我先唔玩
你唔好錢收?
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2009-07-15
Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 ..
我意收你狂虎斬
專心工作
離線【小楓】
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2009-07-15
后羿的眼睛換你狂虎斬ok?
啲人真係白痴..認錯人都可以咁串
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2009-07-15
引用第143樓kenneth6tsac於2009-07-15 19:39發表的 Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 .. :
我意收你狂虎斬

msn傾
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2009-07-15
引用第144樓【小楓】於2009-07-15 19:55發表的 Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 .. :
后羿的眼睛換你狂虎斬ok?

不了
有冇其他野換?
pm我啦
離線牙文
發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2009-07-15
e家你收d咩= =?
離線davidfox
發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2009-07-16
我收真狂虎斬 ? $
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2009-07-16
引用第147樓牙文於2009-07-15 22:46發表的 Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 .. :
e家你收d咩= =?

本人現在放棄lfo,收現金,跑點都得
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2009-07-16
宇冰點換?
http://ibbs.hk/read.php?tid=57111
睇睇有冇野啱
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2009-07-16
引用第150樓龍翼87於2009-07-16 08:29發表的 Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 .. :
宇冰點換?
http://ibbs.hk/read.php?tid=57111
睇睇有冇野啱

天籟,冰火飛馳都得
再唔係你就用錢換
跑點
300點=$98
150點=$53
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2009-07-16
引用第148樓davidfox於2009-07-16 03:11發表的 Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/宇宙冰河/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 .. :
我收真狂虎斬 ? $

+我msn出價
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2009-07-16
7月16日
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
推     推推推  推推  推推推    推推推  推推  推
推  推推  推推  推推  推推  推推  推推  推推  推
推  推推  推推  推推  推推  推推推推推推  推推  推
推  推推  推推  推推  推推推  推推推推推  推推  推
推     推推推  推推  推推推推  推推推推      推
推  推推推推推推  推推  推推推推推  推推推  推推  推
推  推推推推推推  推推  推推推推推推  推推  推推  推
推  推推推推推推  推推  推推  推推  推推  推推  推
推  推推推推推推推    推推推推    推推推  推推  推
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
免責聲明:此區只是會員之間的交易,如有損失本站並不負責
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2009-07-17
Re:雀仔店*主打:綬速箭/戰之道/冰火飛馳/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 ..
7月17日
推     推推推  推推  推推推    推推推  推推  推
推  推推  推推  推推  推推  推推  推推  推推  推
推  推推  推推  推推  推推  推推推推推推  推推  推
推  推推  推推  推推  推推推  推推推推推  推推  推
推     推推推  推推  推推推推  推推推推      推
推  推推推推推推  推推  推推推推推  推推推  推推  推
推  推推推推推推  推推  推推推推推推  推推  推推  推
推  推推推推推推  推推  推推  推推  推推  推推  推
推  推推推推推推推    推推推推    推推推  推推  推
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2009-07-17
Re:放棄lfo,大平賣! 主打:戰之道/冰火飛馳/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 ..
收爆極破
放天火結晶體,寒極,穿天一set放
平放AC
ac2:250 lv卓男
ac3:241享利
ac5:201lv冰人+兩個200幾lv龐士)
ac6:225 冰火人)
ac7:250奧龍
信得過我先好買
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2009-07-17
放棄lfo,大平賣! 主打:戰之道/冰火飛馳/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 ..
引用第155樓小男孩於2009-07-17 13:29發表的 Re:放棄lfo,大平賣! 主打:戰之道/冰火飛馳/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 .. :
收爆極破

+左我msn
再msn到搵我
離線超級迪倫
發帖
icash
只看該作者 157樓  發表於: 2009-07-17
Re:放棄lfo,大平賣! 主打:戰之道/冰火飛馳/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 ..
你放的招放幾多錢
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 158樓  發表於: 2009-07-18
放棄lfo,大平賣! 主打:戰之道/冰火飛馳/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 ..
引用第157樓超級迪倫於2009-07-17 18:17發表的 Re:放棄lfo,大平賣! 主打:戰之道/冰火飛馳/真狂虎斬/蝙蝠來襲/回天斬/慘絕 .. :
你放的招放幾多錢

你想要咩招先
+我msn傾傾啦
你出價呀
離線和仁山智
發帖
icash
只看該作者 159樓  發表於: 2009-07-18
Re:濺放黃帝ac$150*主打:戰之道/冰火飛馳/真狂虎斬/蝙蝠來襲/慘絕人寰/宇宙 ..
7月18日
快速回復
限100 字節

上一個 下一個