切換到寬版
  • 6761閱讀
  • 165回復

LFO 12.5.5更新檔現已公開 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2010-06-03
引用第136樓kelvinpokemo於2010-06-03 20:41發表的  :
禁左都冇用,1個分身搞掂....

這樣的話
只能夠強制禁言

又或者壇主
把某些有能力的版主升級
以抵制一下

離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2010-06-03
引用第138樓tommywu於2010-06-03 20:42發表的  :
無聊

雙管齊下最好
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2010-06-03
引用第139樓saizen於2010-06-03 20:43發表的  :
這區已有兩個還不夠?

見到咁的情況就見到唔夠la....
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2010-06-03
引用第142樓tommywu於2010-06-03 20:44發表的  :

問題不是數量便能解決.
敗者無一死 將來富如山
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2010-06-03
引用第142樓tommywu於2010-06-03 20:44發表的  :

相信加多個版主都冇咩用- -

離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2010-06-03
引用第138樓tommywu於2010-06-03 20:42發表的  :
無聊

版主的確是缺的
我也不是常常有空

相信加多個版主都冇咩用- -

最重要的都是自律

離線k-man
發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2010-06-03
引用第3樓魔法使命於2010-06-03 10:45發表的  :

就是這個+_+

其實我想知後面個野係咩@@''
離線555888
發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2010-06-03
引用第146樓k-man於2010-06-03 21:18發表的  :

收埋左隻野係後面- -
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2010-06-03
引用第146樓k-man於2010-06-03 21:18發表的  :

棺材吧?

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2010-06-03
ibbs能成為lfo最大討論區,因為一向能夠容納大多數會員,不論外掛玩家……都容許討論,但今時今日外掛明目張膽搶去,正常玩家抽卡的第一手,就算post出來,外掛玩家只會說一句,我都有啦,玩了好耐啦old news,就算vs唔夠打咪出20e囉,bug點好你小小都夠啦。外掛人仕更不滿時就出動不停彈game戰術,決要趕絕正常玩家。
現在已經去到無法共存時期,根本是無法忍受,所有野已被外掛搶去一切。
不論你有幾多錢抽卡,也無法比人高一級,快一步有招,做第一手,就算post都比唔到人新鮮感。
不論你排了幾多日通消,得到張超珍貴的卡,有幾珍貴vs成日見人出。
不論你是拳皇獨得世上唯一的一招,你也無法高人一等,真係得你有咩?

從正常途徑已無法高人一等,成為獨家擁有者,珍貴招式收藏家。

不公平時代來臨啦,對不起你多年來辛苦得來的都被搶去,不論你是李嘉誠定何鴻燊,都要面對一個豪無公平同秩序的社會。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2010-06-03
引用第149樓大俠陳於2010-06-03 21:27發表的  :
ibbs能成為lfo最大討論區,因為一向能夠容納大多數會員,不論外掛玩家……都容許討論,但今時今日外掛明目張膽搶去,正常玩家抽卡的第一手,就算post出來,外掛玩家只會說一句,我都有啦,玩了好耐啦old news,就算vs唔夠打咪出20e囉,bug點好你小小都夠啦。外掛人仕更不滿時就出動不停彈game戰術,決要趕絕正常玩家。
現在已經去到無法共存時期,根本是無法忍受,所有野已被外掛搶去一切。
不論你有幾多錢抽卡,也無法比人高一級,快一步有招,做第一手,就算post都比唔到人新鮮感。
不論你排了幾多日通消,得到張超珍貴的卡,有幾珍貴vs成日見人出。
不論你是拳皇獨得世上唯一的一招,你也無法高人一等,真係得你有咩?
.......

係時候同lfo講再見
當龍虎亂舞k1 onlime正式推出我就轉玩了 T T
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2010-06-03
引用第150樓無神論乂於2010-06-03 21:32發表的  :
係時候同lfo講再見[表情]

咁你要多謝朱總的政策。

論壇兩方面人馬無法共存,也代表遊戲內兩方面,無法共存,朱總的政策,容許外掛玩家同正常玩家共存,已經証實是切底失敗,必要簡其一。
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2010-06-03
引用第151樓大俠陳於2010-06-03 21:33發表的  :
咁你要多謝朱總的政策。

連我忠實玩家都頂唔到,腦人都話冇眼睇...朱總果然(英明)
離線555888
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2010-06-03
引用第149樓大俠陳於2010-06-03 21:27發表的  :
.......

如果u1能做好
1.set定拳皇的那招全lfo只限一個ac擁有
如有多個ac有,系統即生效「封ac」

2.u1新推出的招式,如能set好未推出所有ac不能擁有
有的又是系統生效「封ac」

那還會有敢bug招嗎?
正常玩家也會有回那種積極心去掙取第一手
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2010-06-03
引用第150樓無神論乂於2010-06-03 21:32發表的  :
係時候同lfo講再見[表情]

龍虎亂舞K1 係由gameone同csoft制作的  
csoft自己都未搞好
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2010-06-03
引用第153樓555888於2010-06-03 21:37發表的  :
如果u1能做好
1.set定拳皇的那招全lfo只限一個ac擁有
如有多個ac有,系統即生效「封ac」
.......

答案:
論壇兩方面人馬無法共存,也代表遊戲內兩方面,無法共存,朱總的政策,容許外掛玩家同正常玩家共存,已經証實是切底失敗,必要簡其一。

繼續落去,正常玩家一定跑走晒,只會旺丁不旺財。

不停封外掛,外掛玩家就會大量減小,無外掛後希望吸入好玩家,但需要付出大量資源,也是長線投資,朱生未必會投資。
[ 大俠陳在2010-06-03 21:44重新編輯此帖 ]
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2010-06-03
引用第149樓大俠陳於2010-06-03 21:27發表的 :
.......

我發誓我VS除非遇到主動21億嘅玩家,我絕對唔會用21億攻防,用21億攻防VS的亦只會被冠上「外掛狗」嘅名號

我自問玩系統唔玩人

其實21億我都小用左,而家升lv唔用21億攻防

講到「第一手」嘅感受,呢個就只怪您地唔好彩,版主們有明確證據就Del POZ啦,最好就唔好同我講話「一睇就知」
離線555888
發帖
icash
只看該作者 157樓  發表於: 2010-06-03
引用第155樓大俠陳於2010-06-03 21:38發表的  :
答案:
繼續落去,正常玩家一定跑走晒,只會旺丁不旺財。
.......

其實lfo到現在的地步已經沒法返轉頭
唯一做的就係「有得佢」
u1有咁多game刪了lfo其實也沒咩所謂
現在lfo所賺的錢不多,可能只有你們生意人
正常玩家都向你地買,
不過,正常玩家覺得愈來愈哂錢,就會傾向外掛
始終都是末完末了
離線wrey2003
發帖
icash
只看該作者 158樓  發表於: 2010-06-03
玩bug既自己開個論壇放圖啦
我相信唔玩bug既都會去睇lo

"可能"仲多人睇過係度放圖
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 159樓  發表於: 2010-06-03
引用第156樓最強鬥者於2010-06-03 21:51發表的  :
我發誓我VS除非遇到主動21億嘅玩家,我絕對唔會用21億攻防,用21億攻防VS的亦只會被冠上「外掛狗」嘅名號
我自問玩系統唔玩人
.......

卡都未有得抽,你們已經玩過晒,抽中卡後的第一手還有咩意思?唔怪外掛,怪u1無能咁怪邊個?

vs出現不公平,不是技術問題,咁唔怪外掛,又怪邊個?

你覺得真係無關系咩?

取消了你個第一手post都無用啦,人人都看過晒,有咩新鮮感?

我見你以前個簽名,改經、定怪,學校一車手升1lv,何須用上21e

引用第157樓555888於2010-06-03 21:52發表的  :

其實lfo到現在的地步已經沒法返轉頭
唯一做的就係「有得佢」
u1有咁多game刪了lfo其實也沒咩所謂
現在lfo所賺的錢不多,可能只有你們生意人
.......

讓外掛趕走所有正常玩家,lfo米飯班主,然後lfo無收入,好自然地消失就是最好做法?
[ 大俠陳在2010-06-03 22:17重新編輯此帖 ]