切換到寬版
  • 69151閱讀
  • 1201回復

[遊戲手繪圖]GM終於100%完成!!!!歡迎各位提供任何IDEA [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2010-08-26
引用第139樓波仔xd於2010-08-26 21:52發表的  :
太....長....了,,我一幅圖代表吾哂咁多個動作 [表情]
D 0f]$  
WpvhTX  
不用全都畫出來的吧- -... 3bI9Zt#J%&  
抽你認為最精彩的個動作吧
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2010-08-26
你們慢慢加油吧 [$ UI8tV  
做得越多,加精機會越大 qHsA1<wg  
因為多人支持了
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2010-08-26
引用第141樓dwchan於2010-08-26 21:59發表的  : *{{89E>wC  
你們慢慢加油吧 ~Cjn7  
做得越多,加精機會越大 e>7i_4(C  
因為多人支持了
4KrL{Z+}  
dgePPhj  
我來支持波仔
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2010-08-26
引用第141樓dwchan於2010-08-26 21:59發表的  : " 2Dngw  
你們慢慢加油吧 X\ F|Tk3_  
做得越多,加精機會越大 5/z/>D;  
因為多人支持了
~e.L.,4QZ8  
gPc=2  
支持傻波既post加精
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2010-08-26
引用第143樓yee66dicky66於2010-08-26 22:03發表的  :
支持傻波既post加精
.w ,q0<}  
http://ibbs.hk/read.php?tid=99545 /|&*QLy  
他要得到9成的票
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2010-08-26
OH MY GOD!..我只得二星....
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2010-08-26
引用第145樓我唔係人於2010-08-26 22:06發表的  : '(jG[ry&T  
OH MY GOD!..我只得二星....
R .2wqkY  
你是在說笑嗎, Ef13Q]9|  
3星的
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2010-08-26
引用第146樓dwchan於2010-08-26 22:07發表的  :
你是在說笑嗎, J`1rJ  
3星的
D*|Bb ?  
! #2{hQRu  
是嗎- -? 07=mj%yV  
我可能失常了...
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2010-08-26
引用第141樓dwchan於2010-08-26 21:59發表的  : y9}>:pj4  
你們慢慢加油吧 yY&I dE  
做得越多,加精機會越大 #$qT FN  
因為多人支持了
_b;{_g  
-4_$ln w$  
呢家先第8張- -呢家LFO 79個人物,,減去吾畫既要66個- -  ,7K`[  
wz ~d(a#  
PS" 我吾畫神母號,陸島橋之助,炎冰魔使陡,烈追風,虎鯊皇,哈邦,索特 + 全黑暗人物 PBkt~=j  
LTx,cP  
我吾承認LFO有呢D人物
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2010-08-26
我再收下白帝,蓮娜,安雅吧!
[ 我唔係人在2010-08-26 22:41重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2010-08-26
引用第148樓波仔xd於2010-08-26 22:17發表的  :
呢家先第8張- -呢家LFO 79個人物,,減去吾畫既要66個- -
PS" 我吾畫神母號,陸島橋之助,炎冰魔使陡,烈追風,虎鯊皇,哈邦,索特 + 全黑暗人物 A#'8X w|  
.......
oc0G |  
+1 "y/?WQ>,3  
我也不知他們是啥米來的
發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2010-08-26
引用第148樓波仔xd於2010-08-26 22:17發表的  :
呢家先第8張- -呢家LFO 79個人物,,減去吾畫既要66個- -
PS" 我吾畫神母號,陸島橋之助,炎冰魔使陡,烈追風,虎鯊皇,哈邦,索特 + 全黑暗人物 G5aieD.#  
.......
8hJ%JEzga  
RA'M8:$  
忍吾住要讚下66個- -兩年都未得= =
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2010-08-26
如果萬一加了精就不畫我會殺了你的= =
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2010-08-26
引用第152樓dwchan於2010-08-26 22:28發表的  : ,p2s:&"  
如果萬一加了精就不畫我會殺了你的= =
y 4I6  
Q$1bWUS&  
加精為一難事,,而且將來都要睇有冇人支持先得架- -` w2Jf^pR  
sRx63{  
詢問下意見:佛覺異轉咪係基督教咁既招既?我想問畫定係將D招全部畫哂少林?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2010-08-26
引用第153樓波仔xd於2010-08-26 22:33發表的  :
加精為一難事,,而且將來都要睇有冇人支持先得架- -`
9S7 kUl{  
不怕,我先說我投贊成票
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2010-08-26
到冰尊 e 8]\U/  
異:冰封世界,冰寒穿心戟,絕對零度,連環冷凍錐,冰天雪地(冰彈從天而降,身邊同位放出冰柱),寒極風暴(鑽石風暴異轉版),雙重合擊(強化菲沙同卡比,以一左一右進行攻擊,收手後成一字形,附加效果凍結) O-cbX/d  
寒極冰刃(分為2種模式,一種是召喚冰柱攻擊,另一種以元力製成刀刃進行攻擊,附加效果凍結)寒極冰封 L%K\C  
(強化菲沙身邊有四條冰柱) 寒極冰封-殺(冰劍從天以降) 寒極冰封-合(強化菲沙身邊出現冰柱同事有冰劍從天以降(寒極冰封-殺同寒極冰封-合為衍生技)寒極冰封附加效果為凍結 Xr2ou5zAn  
. DR<Te  
3000mp技:冰極封咒(強化菲沙身邊出現4個龍捲風,冰劍,冰彈從天以降,地上出現冰塔和冰柱仲有冰川 'wI"Bo6e  
,附加效果為凍結) .ir<s>YM  
3k# /{Z  
}YMy6eW4  
唔好收霍雷唔該,因為我都收左

樓主留言:

採用招式:寒極暴風,冰極封咒 J(%0z:exs  
(吾係幾鍾意XXXX。X)呢種形式

sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2010-08-26
佛覺由我來想吧 3a 1u  
>sjhA|gXk  
佛覺:橫掃千軍,佛光普照,普渡眾生,立地成佛,佛我同在,達摩禪震,形意拳,佛都有火(佛覺身邊出現六團火,然後放出去攻擊敵人 附加效果:焚燒),OE:如來神掌(普通跳起然後使出一掌,其掌之力能令地面有掌印) 0}FOV`n  
佛覺:異:大海無量,聖光鴿子,聖蛇杖擊,天父的愛(附加效果:+2000HP,+1000mp+1200DEF),十字射擊(佛覺用杖發出十字的光,附加效果:+500hp),耶蘇愛人(附加效果:+1000HP),抗魔沖擊(佛覺射用杖出一個十字架攻擊敵人),天災降世:出現十多個龍捲風(附加效果:-2000hp-1000mp),3000mp技,耶蘇的寶血(在死後10s內發動能使自己方所有人令其復活+回復100%hp) Fxqp-}:  
這個佛覺異不能打vs了- -....
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 157樓  發表於: 2010-08-26
引用第156樓我唔係人於2010-08-26 22:40發表的  : q@~L&{  
佛覺由我來想吧 [表情]
佛覺:橫掃千軍,佛光普照,普渡眾生,立地成佛,佛我同在,達摩禪震,形意拳,佛都有火(佛覺身邊出現六團火,然後放出去攻擊敵人 附加效果:焚燒),OE:如來神掌(普通跳起然後使出一掌,其掌之力能令地面有掌印) |*X*n*oI  
佛覺:異:大海無量,聖光鴿子,聖蛇杖擊,天父的愛(附加效果:+2000HP,+1000mp+1200DEF),十字射擊(佛覺用杖發出十字的光,附加效果:+500hp),耶蘇愛人(附加效果:+1000HP),抗魔沖擊(佛覺射用杖出一個十字架攻擊敵人),天災降世:出現十多個龍捲風(附加效果:-2000hp-1000mp),3000mp技,耶蘇的寶血(在死後10s內發動能使自己方所有人令其復活+回復100%hp) OxtOd\0$  
這個佛覺異不能打vs了- -....
<zy,5IlD  
G633Lm`ri  
;HBC Ue<_  
佛覺佛恆我諗好哂啦其實- -所以先叫人諗茱迪 R@yyur~'_(  
TtDg *kZ  
PS" 佛都有火呢下笑到我.... ai^4'{#zi  
l  Js <  
詢問下意見:佛覺異轉咪係基督教咁既招既?我想問畫定係將D招全部畫哂少林?
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 158樓  發表於: 2010-08-26
引用第157樓波仔xd於2010-08-26 22:43發表的  :
佛覺佛恆我諗好哂啦其實- -所以先叫人諗茱迪
.......
E}Xka1 Bn  
x q- $\#O  
咁等我諗茱迪啦- -... =]Hs|{  
洗唔洗諗佢異- -.... }98>5%Uv  
格鬥技
發帖
icash
只看該作者 159樓  發表於: 2010-08-26
引用第157樓波仔xd於2010-08-26 22:43發表的  :
佛覺佛恆我諗好哂啦其實- -所以先叫人諗茱迪
.......
BxX$5u  
你諗好哂喇?咁快??A___A
快速回復
限100 字節

上一個 下一個