切換到寬版
  • 11346閱讀
  • 292回復

s023241正昆9 又昆多左我一次= =我忍左好耐 唔爆唔得 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 160樓  發表於: 2007-09-03
發現

67.我用柏高人物+五百萬匹引擎換取vip2110pk的牢動破
交易成功(ibbs網交)(佢比先)(大家不連卡)(我遲d先比五百萬匹引擎佢)

wow

以上

然後爬文發現俾個柏高你算好

早知唔俾

then上面我遲d先俾

wow

邊句真邊句假

兩大神獸宿命之對決
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 161樓  發表於: 2007-09-03
引用第160樓bbqonqq於2007-09-03 22:28發表的  :
發現
67.我用柏高人物+五百萬匹引擎換取vip2110pk的牢動破
交易成功(ibbs網交)(佢比先)(大家不連卡)(我遲d先比五百萬匹引擎佢)
.......

寫得出黎就係真
因為好多人都睇到~
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 162樓  發表於: 2007-09-04
引用第157樓s023241於2007-09-03 22:20發表的  :
我覺得你是唔岩
講野既態度真係....
又係咁講白痴..你好黑人憎

老子就是這樣,你能拿我什麼?

你錯了給俺隨便罵你兩句還不懂錯

你說俺不錯,好,給你改過自新機會

那你說俺什麼不對?

你錯了俺看不過眼罵你

有什麼不對?

你是活該地

俺現在只是光在說

沒玩弄你,你應該慶幸

拜訪,別再這樣了

俺不想再打擊你自信心

俺很現實,你沒道理就快溜

別再這兒粗聲大聲

要是給幾個壇地版主隨便調查和合作一下

你認為你能讓別人相信你?<雖然現在已沒什麼人相信
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 163樓  發表於: 2007-09-04
引用第162樓kim哥於2007-09-04 13:23發表的  :
老子就是這樣,你能拿我什麼?
你錯了給俺隨便罵你兩句還不懂錯
.......

我冇錯
你冇資格罵我
只是你粗聲大聲
最後個句有針對性的說。
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 164樓  發表於: 2007-09-05
引用第163樓s023241於2007-09-04 17:06發表的  :
我冇錯
你冇資格罵我
只是你粗聲大聲
最後個句有針對性的說。

你沒錯,就要解釋你為什麼沒錯

連這個也解釋不到就太令人懷疑了

咱一開始就提出你錯在那,你沒認錯,可以,但沒解決只會狂胡扯就太無理取鬧了

咱粗聲大氣是因為看不過眼

拜訪,你一向都只是在說自己對,人家什麼什麼

人家罵你這樣,你沒作解釋就一口說回別人這樣

這樣跟小孩子胡扯沒分別

別再低智了,是清白就出來說清楚

在胡扯沒用地

你這傢伙明明錯了,又不會解釋,真是很低智哩

對,低智跟白痴地意思一樣

是清白地就說出理由,針對咱罵你地錯作出合理解釋

那我自然會閉咀
離線≧影≦
發帖
icash
只看該作者 165樓  發表於: 2007-09-05
支拎樓主一定!!!!!!
首先:
(1)交易前講明:卓信+核爆換樓主的牢動破,大家ok先進行交易
(2)雙方必定要準備好該貨品先有權交易(當然)但係係樓主比牢動比s023241果陣,佢竟然話:張核爆比fd昆左,咁就姐係冇貨啦,咁點交易呢,佢一早知道e一點,明知冇核爆都同樓主換,仲叫樓主比先(好明顯一個陷阱)
(3)就算冇左張核爆,卓信換牢動(雖然唔抵)竟然話唔想擦卡!?,就算比人呃了(唔知佢作定點),唔擦卡係理由唔比樓主咩!?(好明顯態度問題)
(4)接著樓主只需要那個比堤2信,佢又話自用,e一點,更加知道一樣野,就係樓主不成功交易,連賠償都唔肯!?
(5)果個s023241用柏高人物代替核爆!?冇可能
總結:我懷疑(當然懷疑)s023241係用e種手法呃人:例如:
佢用核爆+卓信換樓主牢動
佢叫樓主比先,但比完後,就話:核爆比人呃左(無左)
如果樓主因為e一點而終止交易的話他可能會話:係你終止交易,唔關我事
如果樓主想繼續交易的話,就only卓信換牢動(唔抵好明顯)
咁佢就得手了
當佢已入牢動破時
佢既真面目黎了
用一d無理既理由(唔想擦卡,果d卡要自用)果d唔作出賠償
之後佢為保自己名聲,就話:你選擇番一樣廢野(留意個廢字)作賠償
之後話:如果我呃你,就連廢卡都唔賠番比你啦
應該咁樣,我諗嫁姐
支持樓主!!!!!!!

離線s023241

發帖
icash
只看該作者 166樓  發表於: 2007-09-05
引用第165樓≧影≦於2007-09-05 22:34發表的  :
支拎樓主一定!!!!!!
首先:
(1)交易前講明:卓信+核爆換樓主的牢動破,大家ok先進行交易
(2)雙方必定要準備好該貨品先有權交易(當然)但係係樓主比牢動比s023241果陣,佢竟然話:張核爆比fd昆左,咁就姐係冇貨啦,咁點交易呢,佢一早知道e一點,明知冇核爆都同樓主換,仲叫樓主比先(好明顯一個陷阱)
(3)就算冇左張核爆,卓信換牢動(雖然唔抵)竟然話唔想擦卡!?,就算比人呃了(唔知佢作定點),唔擦卡係理由唔比樓主咩!?(好明顯態度問題)
.......

咁唔通比個迪倫佢咩- -?
我心目中既廢唔一定係好廢個d ==
離線≧影≦
發帖
icash
只看該作者 167樓  發表於: 2007-09-05
回 166樓(s023241) 的帖子
咁你係唔係應該知道柏高=核爆冇可能呀

離線s023241

發帖
icash
只看該作者 168樓  發表於: 2007-09-05
Re:回 166樓(s023241) 的帖子
引用第167樓≧影≦於2007-09-05 23:02發表的 回 166樓(s023241) 的帖子 :
咁你係唔係應該知道柏高=核爆冇可能呀

知道
但係我問佢要乜
佢話一開始答終極魔心臟 一早話左我唔會放- -(交易好耐前講)
之後話要魄力支- -" 我自己入都唔比佢啦
之後話卓男信物 柏高人物
之後我話卓男信物唔得
之後佢話:咁我要柏高人物啦!!
之後咪比左佢囉
離線≧影≦
發帖
icash
只看該作者 169樓  發表於: 2007-09-06
回 168樓(s023241) 的帖子
咁點解卓男信物你話唔想擦卡

離線真天
發帖
icash
只看該作者 170樓  發表於: 2007-09-06
你唔係話卓男信唔得
你係話你唔想擦卡呀低b
咁你宜家比反卓男信樓主未呀
定比反呀
以後交易都要佢先呀大家記住!!
離線真天
發帖
icash
只看該作者 171樓  發表於: 2007-09-06
引用第166樓s023241於2007-09-05 22:44發表的  :
咁唔通比個迪倫佢咩- -?
我心目中既廢唔一定係好廢個d ==

你心目中既廢?
廢話!
咩叫你心目中?
你心目中既廢就係牢動破?牢動好廢?
可以用拍高代替核爆加卓信?
你咁講姐係柏高 = 牢動
你kai嫁?
唔粗佬d都唔得
真係睇唔順眼
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 172樓  發表於: 2007-09-06
引用第171樓真天於2007-09-06 17:13發表的  :
你心目中既廢?
廢話!
咩叫你心目中?
你心目中既廢就係牢動破?牢動好廢?
.......

牢動破係我心目中真係廢 因為用都用唔到。
點解我咁講就係柏高=牢動破?
我kai?點解話我kai?
點解我話我心目中既廢呢句 就係講緊廢話?
我心目中簡單黎講即是我的心覺得。
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 173樓  發表於: 2007-09-06
引用第170樓真天於2007-09-06 17:04發表的  :
你唔係話卓男信唔得
你係話你唔想擦卡呀低b
咁你宜家比反卓男信樓主未呀
定比反呀
以後交易都要佢先呀大家記住!! [表情]

我唔係話卓男信物唔得- -?
我好似係2樣都有講啵 你又唔係樓主 你點會知道= =?
""你係話你唔想擦卡呀低b""
你做乜講低b?
我係有講過呢句 我認 但係點解講呢句就低b?
完全冇關係
離線第一快刀
發帖
icash
只看該作者 174樓  發表於: 2007-09-06
但係你換之前就講好左係卓男信物+核爆
咁做咩又唔比桌男信比樓主?
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 175樓  發表於: 2007-09-06
引用第174樓第一快刀於2007-09-06 18:57發表的  :
但係你換之前就講好左係卓男信物+核爆
咁做咩又唔比桌男信比樓主?

你錯了~
是還未說好的~
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 176樓  發表於: 2007-09-07
引用第172樓s023241於2007-09-06 17:37發表的  :
牢動破係我心目中真係廢 因為用都用唔到。
點解我咁講就係柏高=牢動破?
我kai?點解話我kai?
點解我話我心目中既廢呢句 就係講緊廢話?
.......

我心目中簡單黎講即是我的心覺得。
你個心 可以覺得lo  <<唔係kai呀? 咁係咩?
樓主我都想串佢 不過呢件事 擺明你衰啦
柏高=牢動破?
咁我覺得你諗野好廢 我係咪 拎堆草換你個腦呀
其實你諗野唔係好成熟 你係咪仲飲緊人奶?
如果係,咁你肯定係資優兒童la
你起呢度答d野 每層樓都比人話你ge
我都倣唔都呢樣野?
賣遊戲王 召喚王 龍珠 。收龍珠 [email protected]
離線殺他死
發帖
icash
只看該作者 177樓  發表於: 2007-09-08
同埋  佢之前唔知個樣係咩  一知係勁野就入左去 (ps:佢話知道後唔入的)
仲要吹到你答唔想唔想擦卡
咁你唔好抽卡啦
抽yahoo你又要上網先得
抽x card-3又唔想擦卡
咁唔通你個shop全部野都係作的@0@??
離線炎仔仔
發帖
icash
只看該作者 178樓  發表於: 2007-09-08
好彩我無同佢交易姐....我睇完好次s023241係昆狗咁- -人地抽左張正野你又話用核爆加卓信換地尊個招...之後用拍高人物<---e個一d都唔值...你比你個fd 呃左60網用姐但佢係無左張勁野重要比你入左
之後你比得d廢野佢咁好次唔合理囉
好好彩無同你換拍力支姐
<--唔該真龍在天
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 179樓  發表於: 2007-09-08
引用第178樓炎仔仔於2007-09-08 13:34發表的  :
好彩我無同佢交易姐....我睇完好次s023241係昆狗咁- -人地抽左張正野你又話用核爆加卓信換地尊個招...之後用拍高人物<---e個一d都唔值...你比你個fd 呃左60網用姐但佢係無左張勁野重要比你入左
之後你比得d廢野佢咁好次唔合理囉
好好彩無同你換拍力支姐 [表情]

28.我用忍法.控影術同s023241換安雅(我先)交易成功
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算