切換到寬版
  • 13821閱讀
  • 343回復

給朱仲豪的一封信-拯救LFO 已更新+左個人希望LFO有的改變 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線francis
發帖
icash
只看該作者 160樓  發表於: 2010-01-19
引用第157樓七星會員於2010-01-19 14:30發表的  :
點解呀?check 唔到咩?
講得岩, 就係唔想重升嘛.. 唔係使乜send俾佢叫佢整

個acc好耐冇玩(雷尊),1開番就所有招變未學,你都知佢電話唔會聽,所以send信,等左個幾月覆番我,話整番好,但d招要自己由1lv升番

引用第156樓死神cy於2010-01-19 14:28發表的  :

咩水係羚羊?
1lv升番= =

羚羊=老朱
引用第158樓無神論乂於2010-01-19 14:36發表的  :
u1最唔掂鎖bug,改game方面一d都唔完善!!係冇錯呀!!
但我成日都講:有BUG又點玩家們真係要用嗎??
唔好完全怪洛一隻遊戲身上.
牛唔飲水唔咁得牛頭低.玩家們可有節制呀??
所以話玩家們唔做咩兩方面捻?
.......

隻game有幾好.......心照喇

放迪倫acc
離線影‵
發帖
icash
只看該作者 161樓  發表於: 2010-01-19
睇黎又有一個活動:o
叫咩咩慶祝LFO 5歲生日快樂...
唔知又送埋D咩唔等洗既野....
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 162樓  發表於: 2010-01-19
引用第159樓francis於2010-01-19 14:43發表的  :

之前出game岩岩玩時又話幾好幾好..
到有新game出,,又話lfo幾唔好..
人類本性 ..........心照喇 =]
似足我幾個朋友...e家話lfo好昆錢...又話唔買..到頭黎又係用果400蚊買sd  d點數!!!
離線francis
發帖
icash
只看該作者 163樓  發表於: 2010-01-19
引用第161樓無神論乂於2010-01-19 15:12發表的  :
之前出game岩岩玩時又話幾好幾好..
到有新game出,,又話lfo幾唔好..
人類本性 ..........心照喇 =]
似足我幾個朋友...e家話lfo好昆錢...又話唔買..到頭黎又係用果400蚊買sd  d點數!!!

隻game keep唔到水準,自然就引發玩家流失
PS:你d fd情願用錢買sd都唔買lfo...........................明喇=]

放迪倫acc
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 164樓  發表於: 2010-01-19
引用第158樓無神論乂於2010-01-19 14:36發表的 :
u1最唔掂鎖bug,改game方面一d都唔完善!!係冇錯呀!!
但我成日都講:有BUG又點玩家們真係要用嗎??
唔好完全怪洛一隻遊戲身上.
牛唔飲水唔咁得牛頭低.玩家們可有節制呀??
所以話玩家們唔做咩兩方面捻?
捻又點?戰鬥吧...果咋10之89都係用完BUG比人鎖果D
鎖完叫人唔好玩..到頭來又話BUG外掛攪到隻GAME咁
可以話佢白痴都唔知用咩型容佢地!!
覺得唔好玩OK你可以走我唔樓你..但玩完就數你覺得佢係岩咩?
光明仔事件一樣..正正常常升lv唔好嗎?
係要攪咁多野?唔係為一個快字佢會攪到今時今日咁嗎??
各位小朋友你地開始係大人黎啦..
睇野要兩面睇..所有野先捻自己係唔係自己錯先捻人地..

adam6hau係玩bug俾人封咩? 資料來源?

光明仔升快無問題喎..升得快俾人當用外掛係u1請返黎d programmer寫個系統唔掂先咁咋喎..
咁真虎乖孩子夠快啦, 又無人質疑佢?
引用第159樓francis於2010-01-19 14:43發表的 :

依家食水深, 但無做好水準姐
所以我從來都無自己既ac..我玩fd既..
唔使買卡, upgrade自己個ac
引用第162樓francis於2010-01-19 15:36發表的 :

PS:你d fd情願用錢買sd都唔買lfo...........................明喇=]

自然流失實有, 隻隻game 都有, 到左呢個時候仲要諗住拯救都比較困難, 機會好低
[ 七星會員在2010-01-19 22:53重新編輯此帖 ]
離線markfung
發帖
icash
只看該作者 165樓  發表於: 2010-01-19
其寅LFO最差唔係系統,人物...
係佢出d野係限量,又貴,又要去到灣仔先買到,一d都唔方便玩家
唔好話昆狗混帳,因為「受騙的那個比騙從更混帳」(張智霖-妳太善良)
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 166樓  發表於: 2010-01-19
引用第162樓francis於2010-01-19 15:36發表的  :

到頭來未又係話sd曬錢轉洛其他遊戲囉.. 人就係咁

引用第163樓七星會員於2010-01-19 16:34發表的  :

光明仔升快無問題喎..升得快俾人當用外掛係u1請返黎d programmer寫個系統唔掂先咁咋喎..

我所知支持adam6hau果咋大多數都係用bug之後比人鎖...
鎖左話冇用有邊個知有冇用?我唔理adam6hau有冇用bug
但一開始就發post話u1汁得??咁ge行為就係叫人唔好玩?
用下腦都知好有問題!!
自於光明仔.佢係戰回卡boss升的...咁就當然有問題..
唔洗多講...
u1鎖bug外掛我支持..鎖左得唔到玩家認同又點睇?
系統唔掂就一時要玩bug&用外掛好明顯玩家開始變質....
引用第164樓markfung於2010-01-19 17:51發表的  :
係佢出d野係限量,又貴,又要去到灣仔先買到,一d都唔方便玩家

sd都係一樣  ...人地過一排會出...lfo限量招又係一樣....

我唔係支持lfo做人要係多方面睇.人地話唔好就唔好?
係有腦ge自己捻...
[ 無神論乂在2010-01-19 18:01重新編輯此帖 ]
離線mom
發帖
icash
只看該作者 167樓  發表於: 2010-01-19
引用第160樓影‵於2010-01-19 14:48發表的  :
睇黎又有一個活動:o
叫咩咩慶祝LFO 5歲生日快樂...
唔知又送埋D咩唔等洗既野....

佢有得搞活動??  

我同真子會係佢搞活動既日子狂掃街 睇佢點搞

原因:無啦啦封鬼佐我既ac 冇bug的唷  成本係有6000幾元  而家無原因就封 我地就搞事
這就是所謂的規矩
離線schun
發帖
icash
只看該作者 168樓  發表於: 2010-01-19
惡魔的力量我記得之前用米兒輕易勝左 :x
(當然係味改女下時)
殺道行者 殺道行者漫畫 殺道行者線上漫畫 楓林漫畫
http://www.m3721.com/comic/354/
離線johnsctsui
發帖
icash
只看該作者 169樓  發表於: 2010-01-19
引用第164樓markfung於2010-01-19 17:51發表的  :

[認同=]出d野冇用咁制
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 170樓  發表於: 2010-01-19
一句講曬LFO未來狀況啦.
收山.無得救
就係咁簡單.
K49
離線milkpowder
發帖
icash
只看該作者 171樓  發表於: 2010-01-19
算吧,lfo已死
(雖然我仲玩緊@v@)
離線hohopok123
發帖
icash
只看該作者 172樓  發表於: 2010-01-19
我諗LFO汁個陣.....走左個d人大部份唔會再留戀......佢有機會汁既最大原因係隻game食錢...
就拎heat project做比較,佢d點槍係唔便宜(對某部份人),但係佢仲有一d用虛擬既錢買既槍,
即係唔會食你錢食得太多(比你揀買唔買,唔買都唔會玩唔到)
hp汁個陣係因為同日本簽左合約(差不多是這樣),而呢件事令好多玩家都好唔捨得,
但係點解LFO冇呢種能力,就算d人走左都唔會留戀?(就算走左都會好唔捨得hp)
因為佢冇諗過玩家既feeling,錢字行頭,令到走既人不斷增加....
離線♣曉♂輝
發帖
icash
只看該作者 173樓  發表於: 2010-01-19
我係小五開始玩lfo,以家中三都五年啦.
我記得我第一隻玩既人物係冰佬,個陣我當佢係第二個老死,
個陣時用冰鑽d怪想唔死都幾難.
以家個冰佬得個樣,廢到我要同佢say good bay
唔該啊朱生,你唔想lfo係咁先就搞一搞佢好唔好.
希望我的眼可以看見無限的未來..........
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 174樓  發表於: 2010-01-19
回覆就可以改變LFO????
好強啊^^^^^
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 175樓  發表於: 2010-01-19
引用第173樓12345678901於2010-01-19 20:55發表的  :
回覆就可以改變LFO????
好強啊^^^^^

好過唔做
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 176樓  發表於: 2010-01-19
u1無能這是不可否認的是
Level 0點做都冇可能變Level 5
[詳情請看十月新番其中一個卡通囧]
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 177樓  發表於: 2010-01-19
引用第165樓無神論乂於2010-01-19 17:55發表的  :
sd都係一樣  ...人地過一排會出...lfo限量招又係一樣....
.......

咁即係唔係adam6hau玩啦..
係跟佢既班小白先係姐..
話u1拾得我無意見啦..
但係叫人唔好玩係勸, 提醒無問題喎..
係煩d姐~
再講返光明仔, 人地都解釋左卡boss唔係用外掛卡, 係用場地本身d旮旯位
而打波波係用綠魔劍
離線邪神乂鬼
發帖
icash
只看該作者 178樓  發表於: 2010-01-19
支持!!!!x10000000000000
正~
離線francis
發帖
icash
只看該作者 179樓  發表於: 2010-01-19
引用第176樓七星會員於2010-01-19 21:24發表的  :
咁即係唔係adam6hau玩啦..
係跟佢既班小白先係姐..
話u1拾得我無意見啦..
但係叫人唔好玩係勸, 提醒無問題喎..
.......

係!應該還光明仔1個公道,係隻game本人既漏洞,人地搵到係佢本事,關用bug個屁事。
唔通人地搵到儲1 up方法又話人用bug?

Quote:引用第158樓無神論乂於2010-01-19 14:36發表的 :
..........

唔信戰鬥吧玩bug...................如果有玩就唔會搵人幫佢爆關或儲成10個1 up先爆關
[ francis在2010-01-19 21:57重新編輯此帖 ]

放迪倫acc
快速回復
限100 字節

上一個 下一個