切換到寬版
  • 69125閱讀
  • 1201回復

[遊戲手繪圖]GM終於100%完成!!!!歡迎各位提供任何IDEA [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 160樓  發表於: 2010-08-26
引用第159樓yee66dicky66於2010-08-26 22:46發表的  :
你諗好哂喇?[表情]咁快??[表情]A___A
0 LIRi%N5*  
*[b22a4H(  
他不用打字嘛- -
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 161樓  發表於: 2010-08-26
引用第160樓我唔係人於2010-08-26 22:50發表的  :
他不用打字嘛- -
0:q R,NW^#  
其實我有另外既意思
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 162樓  發表於: 2010-08-26
黃帝來了! #gSLFM{p  
vk.P| Y-;  
黃帝:軒轅劍氣,君臨天下,落陽拳,帝王降臨彈,瞬移劍,太陽彈,君臨寶劍,OE:古獸合擊,超人類力量.爆發(增強自身攻防能力) N Nw0 G&  
黃帝:異:應龍,第一劍技.突,第一劍技.仞,第一劍技.閃(不斷前後斬擊敵人,連按攻擊鍵能增長攻擊時間,附加效果:電擊),第一劍技.火龍(用刀向前斬出一條火龍,附加效果:焚燒),第二劍技.狅龍沖(用刀向前斬出多條龍,連按攻擊鍵能增長攻擊時間),第二劍技.太陽彈(利用劍揮舞出太陽彈,附加效果:焚燒及加400str),黃帝劍法.第一式(利用劍氣令敵人彈飛,在敵人倒下的位置會有一條龍飛上來,附加效果:焚燒),3000mp技:黃帝劍法.終式(把劍插在地上,然後黃帝身旁邊會有六條龍沖上來,再飛到和黃帝一樣的位置,附加效果:焚燒及電擊及拉近) 8=,-r`oNy  

樓主留言:

黃帝- -將來幾時既事- -?

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 163樓  發表於: 2010-08-27
本人投降了!佛覺的招大家幫幫忙  
離線s200211060
發帖
icash
只看該作者 164樓  發表於: 2010-08-27
好正啊啲人

樓主留言:

終於都有正常既回覆啦,,感謝 (扣頭

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 165樓  發表於: 2010-08-27
波仔,今次你諗果d人,我唔會加入意見+創作招式,希望原諒 yM Xf&$C  
垃圾人物如下(係我本人唔會,唔代表其他人唔會,請注意) JJK-+a6cX  
佛覺, 佛恆,柏高,紅魔鬼,姬絲,托比,呀真,茱迪(原因:樣問題+招式垃圾) Rqr>B(|  
rFaG-R  
仲有係我自己意見+我自己個人唔會幫,其他人物我都會幫(玄武,申武玄2師徙,一定幫,因為其待緊佢地異轉)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
發帖
icash
只看該作者 166樓  發表於: 2010-08-27
引用第165樓火仔於2010-08-27 02:00發表的  : DQ30\b"gU  
波仔,今次你諗果d人,我唔會加入意見+創作招式,希望原諒 XRO(p`OE-  
垃圾人物如下(係我本人唔會,唔代表其他人唔會,請注意) b $yIM   
佛覺, 佛恆,柏高,紅魔鬼,姬絲,托比,呀真,茱迪(原因:樣問題+招式垃圾)
仲有係我自己意見+我自己個人唔會幫,其他人物我都會幫(玄武,申武玄2師徙,一定幫,因為其待緊佢地異轉)
s1h|/7gG  
7F2 RH 8)  
以上人物全部我接收好了
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 167樓  發表於: 2010-08-27
引用第165樓火仔於2010-08-27 02:00發表的  : '?| 1\j  
波仔,今次你諗果d人,我唔會加入意見+創作招式,希望原諒 |=*)a2  
垃圾人物如下(係我本人唔會,唔代表其他人唔會,請注意) v@tEHRadz  
佛覺, 佛恆,柏高,紅魔鬼,姬絲,托比,呀真,茱迪(原因:樣問題+招式垃圾)
gT0yI ;g]  
:;.^r,QAI  
咁歷奇你又幫既 Rx&O}>"E>l  
E r%&y  
點睇佛覺都勁過歷奇- - Y (bB7tR  
cz1+ XpU  
PS" 有性格
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 168樓  發表於: 2010-08-27
引用第167樓波仔xd於2010-08-27 02:03發表的  :
咁歷奇你又幫既 [表情]
點睇佛覺都勁過歷奇- - 4qp|g'uXT  
.......
/uX*FZ  
我第一次比人爆ac,咩都無哂,係無法之下玩歷奇(咁岩得佢齊招),玩左成年,之後係動漫入左域多異信,玩玩下2個都玩哂,我都有玩e2個人物,仲異賣,我諗歷奇同域多過160lv係全ser第一次見,雖然覺得佢地2個,正一笨蛋派,但好重義氣.但故事仲未講佢地,希望快d講 :\P@c(c{^C  
I51]+gEN  
最重要係歷奇vs方面一般,域多都係,但打關佢地唔係差好多 ;W|NG3_y  
有興趣可以pm我,我用e2個人物打一場vs都可以 XDJE]2^52?  
6T'UWh0S  
仲有,我第一次收歷奇異信,收80蚊 神風裂震收70蚊 霸王重鎚z同1551收,所以我都好希望佢地一路咁勁上去,
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 169樓  發表於: 2010-08-27
引用第168樓火仔於2010-08-27 02:09發表的  :
我第一次比人爆ac,咩都無哂,係無法之下玩歷奇(咁岩得佢齊招),玩左成年,之後係動漫入左域多異信,玩玩下2個都玩哂,我都有玩e2個人物,仲異賣,我諗歷奇同域多過160lv係全ser第一次見,雖然覺得佢地2個,正一笨蛋派,但好重義氣.但故事仲未講佢地,希望快d講
最重要係歷奇vs方面一般,域多都係,但打關佢地唔係差好多 }6%XiP|  
有興趣可以pm我,我用e2個人物打一場vs都可以 K< *6E@+i  
.......
aE5-b ub c  
F1stRZ1ZI  
歷奇VS好勁的- -呢家比U1改到重鎚屈到,, "ktuq\a@  
KJ'ID  
域多仲勁,,彈地 + 閃雷超正,, mG\QF0h  
iVn4eLK^v  
兩隻我都有玩,,不過借過個AC比FD之後比佢BUG到220幾- -
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 170樓  發表於: 2010-08-27
引用第169樓波仔xd於2010-08-27 02:13發表的  :
歷奇VS好勁的- -呢家比U1改到重鎚屈到,,
域多仲勁,,彈地 + 閃雷超正,, |ZH(Z}m  
.......
t|>zke!'  
改pw,之後由佢200幾,因為無咩人會玩歷奇域多去到200幾,頂龍152lv ML905n u  
1z8"Gk6  
重鎚感覺唔係太屈,不過起手同收手無防就真係..... <3{MS],<<  
彈地無改到都係難中(e招唔係點用,所以到加下都仲係1lv) ]@Zv94Z(  
閃電快刀(異版仲屈過一轉) 6i[Ts0H%<!  
UA8hYWRP  
之前有人幫爆關 Q 84t=  
歷奇爆到9.0第二關 域多爆到戰士回歸(好似),不過個人無玩
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 171樓  發表於: 2010-08-27
引用第170樓火仔於2010-08-27 02:25發表的  :
改pw,之後由佢200幾,因為無咩人會玩歷奇域多去到200幾,頂龍152lv
重鎚感覺唔係太屈,不過起手同收手無防就真係..... =o##z5j K  
彈地無改到都係難中(e招唔係點用,所以到加下都仲係1lv) &!CVF  
.......
754MQK|g  
WY!\^| ,  
頭三招比U1改到好實用,,歷奇呢隻角色改得好成功 g{yw&q[B=  
TF/NA\0c$  
上次同人隻200幾小丹VS,,重鎚佢一下扣勁多 (雖然吾知佢幾防 U*r54AyP  
}pMVl  
域多VS靠彈地取勝 (如果禁破空) VC88re`  
.kBkYK8*t  
我隻人LAW,,岩吾岩SER?
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 172樓  發表於: 2010-08-27
霸皇重鎚z我笑左:D j9h/`Bn  
我估唔到真係用鎚仔=] +\T8`iCFB  
果然係跟過霍雷學過元力:D
離線happyless
發帖
icash
只看該作者 173樓  發表於: 2010-08-27
波仔GJ A_A'' X hq ss),  
您啲畫風靚到呢A_A真係A_A..
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 174樓  發表於: 2010-08-27
霸王重鎚Z  好Q同好型呀 我笑了(我講先既)
10月19號就係我生日啦  

我想大家PM我講句(生日快樂)^V^
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 175樓  發表於: 2010-08-27
你歷奇招霸王重Xz  如果真係出 一定好痛下
發帖
icash
只看該作者 176樓  發表於: 2010-08-27
波仔不要偷懶啊
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 177樓  發表於: 2010-08-27
引用第176樓yee66dicky66於2010-08-27 22:05發表的  : m54>}  
波仔不要偷懶啊 [表情]
>Hnm.?-AWl  
嗯,我傷了手臂畫不了 B $g\;$G  
你偷懶水又不夠了= = Lng. X8D  
痛到快動不了
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 178樓  發表於: 2010-08-27
引用第177樓dwchan於2010-08-27 22:42發表的  :
嗯,我傷了手臂畫不了 A M[f  
你偷懶水又不夠了= = Z;G*wM"  
痛到快動不了
F- -g?Q^  
ESB^"|9  
邊個要偷懶!? 邊個要偷懶!?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 179樓  發表於: 2010-08-27
引用第178樓波仔xd於2010-08-27 22:47發表的  :
邊個要偷懶!? 邊個要偷懶!? [表情]
pL,XHR@Iv  
DW 00號受到傷害高達90%,無法回答= = ~ L4NK#  
1Of(O!  
心想:(不是你說要停停嗎)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個