切換到寬版
  • 1897閱讀
  • 18回復

蓮娜的分析(70%)準備用自己圖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線╓v仔╛

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-09
小弟第一次做分析,有所不便,敬請完諒!! #AQV(;r7@  
-nV9:opD  
{_v#~595  
蓮娜 * 0=j?~&  
o?\?@H  
神秘組織『上帝之手』的組員,性格冷靜,善長分析敵人能力,而且擁有極快的速度。 / %io+94  
角色起初能力 C;^X[x%h7$  
能力 能力值 每加1點的效果 ~Z' ?LV<t  
HP  900  5.5 c{w2Gt!  
MP  850  6 qlPT Ll  
SP  1400  7 <wD-qTW  
STR  17  1.7 [/8%3  
DEF  10  1 S30%)<W  
AGI    20  2 {"KMs[M  
7-fb.V9  
招式: }@d@3  
}k.Z~1y  
施子肘擊 L ~N460  
學習點數:40 h <<v^+m  
消耗能力:100mp ?4T-@~~*`=  
優點:起手快,用很少mp, ysY*k`5  
缺點:在攻擊時,很易被人反擊 j?4qO]_Wx+  
*可以用來做假動作 5`p.#  
uoh7Sz5!^  
旋昇刀 ]:J$w]\  
學習點數:80 s!$a \k  
消耗能力:150mp :Zw2'IV  
優點:起手快,用很少mp AH~E)S  
缺點:攻擊太低,出的時候,後沒有防 R.<g3"Lm>  
*同上(用來做假動作) {E|$8)58i  
(TT} 6j  
雙血煉爪 \ @2R9,9E  
學習點數:150 iDqoa\  
消耗能力:350mp ;Q`lNFa  
優點:攻擊力高到嚇死人,起手尚算快 a0H+.W+]  
缺點:容易被人破招 67FWa   
*可以連跑攻做 7WzxA=*#  
)zDCu`  
四翼魔蝶 4;2uW#dG"  
學習點數:280 FGBbO\< /  
消耗能力:400mp Yrq~5)%  
優點:冇咩優點 PLB r P  
缺點:用好多mp,低攻  O*P.]d  
*用來擾亂對手 5*u+q2\F  
kb!%-k  
異獸角 5wU]!bxr  
學習點數:180 SNk=b6 `9  
消耗能力:350mp ysnx3(+|  
優點:起手超快,攻擊ok U- k`s[dv  
缺點:一拳破擋 vKAN@HSYr  
*可以用來做突擊 'i|YlMFIg  
>Y@H4LF;1x  
虐殺毒爪  M x" \5i  
學習點數:200 2&J)dtqz  
消耗能力:400mp 5146kp|1  
優點:用來擋(如狂龍斬)的招 mgU<htMr1  
缺點:低攻 ]\HvKCN}  
*可以用來做擋招 /&J T~M  
"qy,*{~  
+k R4E23:  
連招:施子肘擊=旋昇刀=雙血煉爪 qwAT>4  
   雙血煉爪=異獸角 &m;*<}X  
   施子肘擊(左)=施子肘擊(右)=雙血煉爪 Bdpy:'fJn  
l,aay-E  
學招次序: V0a3<6@4  
雙血煉爪=施子肘擊=異獸角=虐殺毒爪=旋昇刀=四翼魔蝶 aw&,S"A@  
'8kP .l  
總結: ~6md !o%i  
蓮娜是一個高速and高攻的人物,只要被她一攻擊,你就差唔多入得急証室(XD),用依個人你須要好高速,避開對手的攻擊,一有機會就反擊,你必須一擊即中,先可以致對手於死地 )NT*bLRPQ  
加能力: (A.C ]hD  
一開始可以先著左d eq,就先加爆攻,加速到大約100,你加mp到2500,加下hp,之後就你想加咩就加咩
[ ╓v仔╛在2007-05-18 12:29重新編輯此貼 ]
離線
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-09
咁都叫50%= =
離線clarence2424
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-10
用官網圖- - .jK4?}]  
點解唔整gif?
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-05-10
引用第2樓clarence2424於2007-05-10 00:06發表的  : Y\hBd$lQ~  
用官網圖- - ;O #>Y  
點解唔整gif? [表情]
q0 \6F^;M  
我想用but我冇個程式
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-05-12
其實算唔算係分析....
vs vs
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-05-12
缺點:容易被人爆攻? @"H >niG  
唔明bo hP&B t  
咩比人爆攻 q'MZ R'<@  
爆防就聽過姐 ;gr9/Vl  
爆攻只有自己加點先有wo II x#2r  
唔多明
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-05-12
o咀... bA->{OPkT  
呢個吾系分析 [ !OxZ!  
系說明
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-05-12
引用第5樓糯米滋於2007-05-12 00:15發表的  : @;RXL q/8  
缺點:容易被人爆攻? M/K5#8Arj  
唔明bo JaGtsi9%.  
咩比人爆攻 E?0%Z&1h  
爆防就聽過姐 | %Vh`HT  
爆攻只有自己加點先有wo XOS[No~  
.......
kZ3ThIk%  
我諗佢話破招掛...
vs vs
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-05-12
引用第5樓糯米滋於2007-05-12 00:15發表的  : ,DkNLE  
缺點:容易被人爆攻? W:L AP R  
唔明bo WI-1)1t  
咩比人爆攻 '1s0D]  
爆防就聽過姐 6V01F8&w  
爆攻只有自己加點先有wo YcpoL@ab  
.......
;;N9>M?b  
sor....打錯!!
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-05-12
引用第8樓╓v仔╛於2007-05-12 19:42發表的  :
sor....打錯!!
XYOC_.f1  
加上你加多d野啦 68C%B9.b'  
唔算分析...
vs vs
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-05-12
又一個角色簡介 總結所講的好似有D錯WO~俾人打都有一日會無敵狀態的~唔會就咁俾佢屈死的
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-05-12
你唔比個蓮娜1lv WwBOM~/`2  
咩招無學 p{ Yv3dNl  
點打    
vs vs
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-05-12
引用第10樓至尊於2007-05-12 22:21發表的 : 0U(@= 7V  
又一個角色簡介 [表情] 總結所講的好似有D錯WO~俾人打都有一日會無敵狀態的~唔會就咁俾佢屈死的
G\/zkrxmv  
1日無敵狀態真係屈死  Zw 26  
IXMop7~  
回.太短,好多POINTS都無講
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-05-12
引用第12樓~瘋人~於2007-05-12 22:24發表的  :
1日無敵狀態真係屈死[表情] 
sN bxI|B  
洗唔洗玩捉字呀係會有幾秒無敵時間呀~得未呀=_=
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-05-13
引用第12樓~瘋人~於2007-05-12 22:24發表的  :
1日無敵狀態真係屈死[表情] 
*[Imn\hu  
can u give me some point
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-05-13
引用第14樓╓v仔╛於2007-05-13 13:04發表的  :
can u give me some point
"-M p_O]  
捉至尊字失咋啵... ;_XFo&@  
關你鬼事=_=
vs vs
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-01
死晒圖- -
1條評分
^_^徐子珊^_^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-09-01
引用第16樓cfalan2001於2008-09-01 21:50發表的  : ^ "E^zHM(  
死晒圖- -
Q;Ak4 [  
點唔死圖 $Ph|e)p  
你回千年仲好意思話死圖
離線yahootony
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-16
加點圖
快速回復
限100 字節

上一個 下一個