切換到寬版
  • 1971閱讀
  • 29回復

[自創小說]決戰上帝之手-尊者vs黑暗尊者(新憎古仔:菲雲篇,最後的唯言) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-05-15
引用第19樓火仔於2007-05-15 19:19發表的  :
第一: 一開次都有人問我講咩,我味講黑暗尊者 D:E9!l'  
第二:呀奇都問我d人物會唔會變好 ycX{NDGs  
第三:我會e一個個入e個post既人意見來搞(你另計) ngyY  
仲有你識唔識咩叫尊重呀,你老師冇教你,你唔指一次2次話我d野差,你好好咩,野都唔識諗.我中文80幾90幾你話我唔得,你咩新鮮羅白皮,番香下食狗屎啦
%l$W*.j|;  
你中文係好好 !ALZBB.r(  
因為你讀特殊學校 `|Fp^gM  
係易d嫁la Ceg!w#8Z,  
我知咩叫尊重 =2 jhII  
如果唔係唔只話你差 J?Iq9f  
你係好好就話我唔識尊重姐 +jV_Wz  
宜家你好差bo $f-hUOuyo  
仲有 li/aN  
好多口語,你改番d書面語先la
1條評分
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-05-15
引用第20樓糯米滋於2007-05-15 19:45發表的  :
你中文係好好 '%7 Bxof  
因為你讀特殊學校 Ai kf|)D[  
係易d嫁la wda';@y5(  
我知咩叫尊重 -dRFA2 Y  
.......
M-MKk:o  
你有咩q野証明呀,冇証冇x唔好講,你好唔尊重我 (tCib 4  
第一:我係比人強制入,我原本入文理 ;j'Daupt;=  
第二:我根本唔想入果間野,你信我想間 M_1;$fWq  
第三:你好唔尊重人,人地講咩你信咩,咁如果人地話叫你去拿番板碟,你係咪拿呀 e7k%6'@  
你好唔尊重人+係到屈我,我唔係讀你講果間野,你咁勁讀皇仁比我see啦,我小學果事都80-90,我比人強制炸
[ 皇道使者在2007-05-15 20:02重新編輯此貼 ]
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-05-15
本人在這嚴重要警告糯米滋 ,火仔這兩位會員,本人已經扣左你地分,那這場吵戰好已經平息了,不可以將作出吵戰的字句,再犯即禁言。

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-05-16
新憎古仔:菲雲vs瑪莉烈,菲雲的最後唯言
離線自己

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-05-16
作得一般,但你究竟幾時先轉番書面語+唔好打同音字+唔好打英文

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-05-17
引用第24樓自己於2007-05-16 23:54發表的  : !@L=;1,   
作得一般,但你究竟幾時先轉番書面語+唔好打同音字+唔好打英文
R: Z_g !h  
你估咁易間咩,咁我都要諗到點打,仲有我冇打英文,但你可以提供d書面語,當然可以成篇copy再pm比我都得啦
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-05-21
不如改改啦~ mOBACTY^  
風尊者.蓋莉牙 TkRP3_b  
上帝之手蓮娜手下,蓋亞既親生妹妹,係肺勞軍入侵蓋亞條村,同佢親妹妹走佬,幸得蓮娜相助先可以不比肺勞軍抓,對蓮娜十分忠心 lxb zHlX  
D故仔幾好 v/QUjXBr  
70分
離線自己

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-05-21
引用第25樓火仔於2007-05-17 16:17發表的  :
你估咁易間咩,咁我都要諗到點打,仲有我冇打英文,但你可以提供d書面語,當然可以成篇copy再pm比我都得啦
E5GJi  
易的話就唔會咁少人係度作文吧 On_@HQ/FI  
冇人迫你作,而且你的題目抄佐我少少,請更改

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線fung32650
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-05-22
菲雲vs瑪莉烈,菲雲的最後唯言 _=f=fcl  
|F$BvCg  
菲雲:呀,可惡呀 ,_v|#g@{  
瑪莉烈:最後一擊 ^q[gxuL_  
係瑪莉烈出最後一擊之前,菲雲比人help走在 2a=sm1?  
瑪麗烈:可惡,比佢走在 Rd&9E  
強化菲雲:e到係邊到來,你係邊個,你做咩要幫我 kyYLP"oB=  
神秘人:你唔好理我係邊個,總知唔好同果個瑪莉烈打 8G^<[`.@j  
菲雲:點街(同音字)  7{kP}?  
神經人:果個瑪麗烈有好強既邪氣 s}5+3f$f  
.8gl< vX  
有個神經人...
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-05-22
修正神秘人,係神秘人
快速回復
限100 字節

上一個 下一個