切換到寬版
  • 1138閱讀
  • 19回復

[自創小說]重出江湖的第一部作品-永不忘記的教導 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-06-04
(元武會裡) P{rJG '  
^'v6 ,*:4  
達爾心想:過幾天便要與上帝之手對抗了,可...可是我的實力卻沒有增強!師父,我白費了你的       49Ht I9@  
     教導 Q.M3rRh  
8m-jU 5u  
達爾想起以前他的師父教導他的情景... ruF+X)  
fs>0{  
達爾師父:達爾你的劍法有進步,為了獎勵你,這本【天刀秘笈】便送給你吧,只要你好好運用它, lKH"PH7*_w  
u+th?KO`  
     你便能成以一個出色的劍士 <fs2;  
j!: U*}f  
達爾心想:天刀秘笈...啊!要增強力量便要運用它 #@lr$^M  
-v>BeVF  
達爾看看天刀秘笈的內容... E62VuX  
p*NC nD*  
天刀秘笈的內容: *.voN[$~  
q`9~F4\  
欲得此秘笈者必為有緣之人 k= nfo-h  
{TE0  
只要把天刀與秘笈放在一起,便能召喚劍神 .yg"!X  
J6NQ5S\  
打敗他之後,便能令你成為新一代的劍神 > i@gR  
)bw>)&)b`  
而天刀便在天刀派掌門處 Fk=_Q LI  
sy/J+==  
達爾:天刀派掌門...,那豈不是在師父處,啊!師父臨終前給了我的那把劍豈不是【天刀】? ][wS}~):  
nGX~G^mZ  
達爾:天刀,天刀秘笈,召喚出劍神吧! |]r# IpVf  
 $@8\9Y {  
劍神:小子,你便是天刀派的弟子吧,你打敗我便能成為新一代的劍神了! `acorfpi  
:M|bw{P*  
達爾:好!【大地斬】 6TPcG dZ  
,FS iE\  
劍神:【迥旋斬】! ,<pql!B-  
 Q+dBSKSK  
達爾:呀! UkXc7D^jwm  
><`.(Z5c  
劍神:這樣便受傷?太脆弱了! gt jgC0   
EsA^P2?_+  
達爾:可惡!【絕龍劍】 hO{@!H$l  
)@SIFE  
劍神:【火龍斬】  jCKRoao  
v`beql  
達爾:很強的力量!!! gY*Cl1 Iz  
ecf<(Vl}  
劍神:可別想休息啊!【火龍破壞彈】 >[ 72]<6  
Z4h P  
達爾:【狂龍斬】! HzH_5kVW  
Mt@K01MI%  
劍神:想不到...你的力量還不弱呢...,那我們分個勝負吧!【天.下.第.一.劍】 &sx/qS#,VL  
WMh'<'w N_  
達爾:【必殺一斬】! 0Xk;X1Xl  
>+,1 @R  
劍神:嘿,想不到天刀派會有你這種好弟子...,現在我的靈魂會存於天刀之中,給予你力量 R&PQ[Xc  
ufEt"P-X.  
達爾:這種新能量... D8[& }D4  
?ADk`ts~,}  
新生達爾:我終於進步了,我要打敗上帝之手! GXJ3E"_.  
,ISq7*%F  
達爾領悟到【劍】的真正能量,成為劍神,誓要與上帝之手決一死戰! B;1wnKdj  
>KGQ#hnH  
@$+l ^"#-]  
#)cRD#0  
hn!$?Vo.  
5:n&G[Md  
1條評分

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-06-04
達爾唔係跟佐玄武去修行咩= =
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-06-04
引用第1樓牙痴於2007-06-04 16:25發表的  : kN>d5q9b%X  
達爾唔係跟佐玄武去修行咩= =
rt~X (S  
修行之後佢仲覺得自己太廢...

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-06-04
引用第2樓自己於2007-06-04 16:28發表的  :
修行之後佢仲覺得自己太廢...
(G$m}ng  
= = 咁都比你諗到100分吧
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-06-04
100分 作得好好

離線自己

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-06-04
回上面全部人:當然啦,我係呢個壇度除佐牙凌同牙奇之外作得最好的人XDD b0KorUr  
回:點解咁少人回的=〕

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-06-04
引用第5樓自己於2007-06-04 18:44發表的  : ec]ksw6T+  
回上面全部人:當然啦,我係呢個壇度除佐牙凌同牙奇之外作得最好的人XDD  |u$AzI  
回:點解咁少人回的=〕
-k<.Q=]<t  
幾好...但係打鬥太簡單...今次作得較小... % [p[F~Z^Z  
ps:你升得lv未= =?我問問,..
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-06-04
我係到玩出出入入 一定 好多xdxd D#k>.)g  
回:你幾時再作?

離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-06-04
引用第6樓牙凌於2007-06-04 18:48發表的  :
幾好...但係打鬥太簡單...今次作得較小... /Fv 1Z=:r  
ps:你升得lv未= =?我問問,..
cAiIbh>c  
今次好趕 ]XP[tLY Y  
另:升得,但...升得好慢 n" MFC  
因為... ;N/c5+  
1:我唔係好多時間... YobIb po  
2:你個元力拳套+122mp=],做咩放落銀行...

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-06-04
引用第8樓自己於2007-06-04 18:51發表的  :
今次好趕 W"2\vo)  
另:升得,但...升得好慢 D &oC1  
因為... .<j8>1  
1:我唔係好多時間... I5bi^!i  
.......
0CDTj,eK  
哦...下次再作哦..= =" 95H`-A  
gZPJZN/cpz  
另:你做咩用個bug的元手= ="我叫你加到150敏就夠了= =" f?{Y<M~]  
我幫你轉返個元手..你要著到龍戰鞋...加返d野..唔留點都得...總之要著到龍戰鞋
離線自己

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-06-04
引用第9樓牙凌於2007-06-04 18:53發表的  :
哦...下次再作哦..= ="
另:你做咩用個bug的元手= ="我叫你加到150敏就夠了= =" j&&^PH9ZY  
我幫你轉返個元手..你要著到龍戰鞋...加返d野..唔留點都得...總之要著到龍戰鞋
nY*ODL  
好,咁我升了 m?m,w$K  
回:下次作的日期最遲的都唔會星期五之後

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-06-05
好似怪怪地咁=3= {<]abO  
達爾:好!【大地斬】 r`&ofk1K  
達爾唔講開始就打人,好似怪怪地bo... "7aFVf  
同埋話打敗劍神就會有新一代力量...但係劍神未死bo=3=只係話佢好勁,但仲未打敗佢bo 9u)h$VC  
如果改下衣到我覺得會100分
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-06-06
卡通片咩劍神- - L3W ^ip4  
80分喇- -
離線自己

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-06-07
引用第11樓波仔xd於2007-06-05 21:26發表的  : u ) ld  
好似怪怪地咁=3= 2T|L# #C  
達爾:好!【大地斬】 Fdzd!r1 v  
達爾唔講開始就打人,好似怪怪地bo... # ._!.P  
同埋話打敗劍神就會有新一代力量...但係劍神未死bo=3=只係話佢好勁,但仲未打敗佢bo @9L%`=]b^  
如果改下衣到我覺得會100分
WL7:22nSHa  
比起我的話,係呢個壇仲有好多人差過我吧[茶](牙奇,牙凌除外)

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-06-07
引用第12樓牙歷於2007-06-06 22:00發表的  : 8!T^KMfz  
卡通片咩劍神- - F-ZD6l 9O  
80分喇- -
O ,DX%wk,  
= = 劍神- - 好多人玩LFO叫達爾都叫做劍神有咩問題
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-06-07
引用第14樓牙痴於2007-06-07 16:31發表的  :
= = 劍神- - 好多人玩LFO叫達爾都叫做劍神有咩問題
GnLh qm"\  
mhs%b4'>  
唔係劍王咩?
離線自己

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-06-07
引用第15樓阿剎於2007-06-07 17:06發表的  :
唔係劍王咩?
Mu:H'$"'H  
好多人都叫劍神 %?cPqRHJ ~  
神嵐個達爾就係叫終極劍神啦(無記錯的話)

離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-06-07
= =故仔太差了 I?:V EN:  
,試下加多一點內容!
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-06-07
怎麼會這麼短的 ql zL<