切換到寬版
  • 1349閱讀
  • 8回復

[其他類別]少年迪倫戰鬥第一集 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線忍者1號

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-01
少年迪倫戰鬥第一集 r*kz`cJ  
少年迪倫:迪 f64}#E|w  
邪鬼:邪
orZwm9#].  
Q6$^lRNOpk  
迪:ya! 又win一個人! wJg&OQc9  
迪:只要打win多一個人, 就可以第一名啦!!! Z jn![  
???:你打敗到我先算!!! V(=3K"j  
迪:唔!? 4bq+(CI6  
4hWFgk  
迪:邪鬼!!! q22@ZRw  
邪:接我呢招新招啦!!! Eyh(257  
iUq{c+h  
迪:唔見左!? { 4B7a6  
邪:死啦!!! ,!bcm  
5|g#>sx>`q  
迪:唔!? 係天到出現, 之後落番黎!? hY/i)T{  
邪:迪倫, 你太大意啦!!! BYZllwxwTE  
邪:接多我一次招新招啦! @N6KZn |R  
3A'9=h,lVK  
迪:嘩!!! l:(?|1_  
迪(心想):要閃開!!! v M $Tn  
Dcs Q6  
迪:打唔到我~ 7!A3PDAe  
邪:可惡!! 接我ka...邪殺昇龍... Q5c13g2(c  
fO}Y$y\q  
迪:龍皇噬!!! uWkuw5;  
邪(心想):好強... "9OOyeKu%  
1Ba.'~:  
邪:睇我招新招啦!!! w -5_Ru  
迪:我防!!! i|N(= Z =  
i)[~]D.EH8  
邪:咩話!? 比你閃左!? S~\u]j^%y  
邪:唯我!!! GC)xQZU)s  
X({R+  
迪(心想):好強... /H$/s=YU\U  
迪(心想):佢收手啦!!! 4~e6z(  
迪:睇我ka...真‧昇龍拳!!! e$4l[&kH_  
g.x]x #BC  
邪:嘩!!! R QCKH]&!  
邪:可惡!!! |$`I1  
邪:我用盡全力, 要出我招新招打敗你!!! | (: PX  
迪:我都要出盡全力用呢招打敗你!!! ,,~|o3cfq  
邪:轟烈異度空間!!! Zrp9`~_g<!  
迪:飛龍斬首!!! E|ZLz~  
Y4)=D@JI  
2^fSC`!  
邪:嘩呀!! u<nPJe E  
旁白:1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! 8! 9! 10! 邪鬼lose! RQW<Sp~  
旁白:少年迪倫win!!! YA@OA$`E  
6@J)k V  
迪:ya!!! 邪鬼...你d黑暗元力再勁d先好同我打過啦~
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-01
-0-o哂 S1W(]%0/  
得com~ =@go;,"  
so 悶 \bumB<w(]  
去我個果睇吧! Q~G>=J9  
就黎開拍第3集
離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-01
引用第1樓中毒魔人於2007-08-01 14:52發表的  : w65D;9/;  
-0-o哂 M}BqSzd*  
得com~ Oa|'wh ug  
so 悶 :s`\jJ  
去我個果睇吧! XhxCOpO  
就黎開拍第3集
({#M*=&"  
你果個冇更新過的說=-=
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-01
引用第2樓忍者1號於2007-08-01 14:55發表的  :
你果個冇更新過的說=-=
#0;ULZ99aH  
差唔多更新, >|@i8?|E  
等緊人- -
離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-01
引用第3樓中毒魔人於2007-08-01 15:01發表的  :
差唔多更新, CFU'- #b  
等緊人- -
e7^B3FOx  
=-=洗唔洗要大魔王x士(ja係我, 有異轉)幫手=-=
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-01
同電腦打無咩好睇= =
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-01
引用第4樓忍者1號於2007-08-01 15:08發表的  :
=-=洗唔洗要大魔王x士(ja係我, 有異轉)幫手=-=
\_w>I_=F  
0k啵 =h Lw 1~  
咩ser?
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-01
好差  h/*q +H  
故事又差d圖又差 45aUz@  
好心唔好跟人
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-01
你搵玩家啦...同電腦打有d招用唔到...你多數都係影邪鬼新招...無咩好睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個