切換到寬版
  • 1517閱讀
  • 17回復

[其他類別]人物採訪 ─ 星奇 ( 重新振作啦! ) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線陸道

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-31
3929:今日係我第一次做訪問,唔知要訪問邊個呢? WZ ~rsSZSV  
3929:結果有啦!係星仔呀! I#S6k%-'  
3929:司機,開車! "PJ@Q9n__  
司機:係,出發去文光中學! {?BxVDD07  
( 三十五分鐘後,到咗文光中學。) |'=R`@w~0  
3929:快 D 搵星仔先! K-_e' )22.  
( 到咗博擊社,見到星仔!) RpS'Tz}  
3929:星仔! pU`Q[HOs  
星仔:咩事? vD}y%}  
3929:冇,想搵你做個訪問! }L@!TWR-Qu  
星仔:哦,等我自我介紹先喇!我叫星仔,係一個又靚仔、又英俊瀟灑、又威風、武功又高強... W/{HZ< :.  
( 以下下刪一千字 ... ) +l&ZN\@0 X  
3929:夠喇...唔好再講喇... <t gJ-rnL  
星仔:係呢?你搵我咩事? [a l$7R&  
3929:岩先咪講咗 lo ... 我搵你做個訪問... 3Xf}vdgdM$  
星仔:哦,咁我使唔使再自我介紹? (D{9~^EO>a  
3929:唔...唔使喇... ; >.>vLF  
3929:係呢?你對琪琪有咩感覺? =}U`q3k  
星仔:佢?佢就黎搞到我痴線喇!成日襯我同米兒約會果時走過黎! M.!U;U<?  
3929:你同米兒約會? K}! VY`  
星仔:係呀!但係比佢破壞哂! ep,kImT  
3929:點解你會同米兒約會嘅? OYNs1yB  
星仔:要追佢呀嘛! -Vt*(L  
3929:咁迪雲呢? eSywWSdf0  
星仔:佢係安雅屋企 lo ! T3)/?f?|  
3929:佢係安雅屋企...? Al' sY^B  
星仔:係呀!唔係點同米兒約會? 0sk*A0HX-  
3929:... )UZ 's>O  
星仔:係呢?你想唔想睇我招新招? oXV  
3929:好呀!你招新招係點? ~n|*-rca  
星仔:我招新招強到...我都唔知係點= = eH=lX9  
3929:下!? 3MiNJi#=2  
星仔:係呀!講下第二樣野啦... 2Wq)y1R<T  
3929:訪問一下,你話你同米兒約會,咁小丹果時係邊? ^B> 4:+^  
星仔:哦,我叫咗璇瓏去佢屋企! fkyj&M/  
3929:你點叫到璇瓏= =? hU+sg~E  
星仔:我叫咗姬絲整個機械璇瓏出黎,個傻仔當正佢係真果個!果次真係笑死我! i4v7x;m_p  
3929:叫姬絲整唔怕有危險咩?萬一爆咗... [D?RL `ZF  
星仔:係喎!唔記得呢一點! x"5/1b3aq  
3929:姬絲做野粗心大意...如果真係爆咗你未死得@@? *V3}L Z  
星仔:放心,我會用我岩岩練成嘅招打佢,要唔要睇? K  )1K ]  
3929:又話新招出唔到? <+" Jh_N#  
星仔:唔係果招,呢招係我第二招新招,一定嬴到佢! 4wMKl6mL  
3929:出黎睇睇! +'hcFZn(T  
星仔:睇野啦!無影腳ex! p@NE^aMn  
3929:請問...有咩分別= =? qS|bpC0x  
星仔:你一定好少玩我啦...我比平時踢多咗一腳! *#+XfOtF  
3929:踢多一腳就嬴到= =? )DfmO  
星仔:用黎偷襲佢架!你千祈唔好 send 上電視台! "+r8izB  
3929:你同我放心...即時 send 上電視台!司機開車! 7oh6G  
司機:係嘅!  ]6W#P7  
星仔:無影腳ex! B.;/N220P  
3929:都係踢唔中我! 88 ! .z7F58  
星仔:你唔好走呀!無影腳ex! >j_ ,3{eJ  
( 我已經走咗= = ) TR5"K{WDx  
:_i1)4[!  
~完~ j!qO[CJJ  
+KrV!Taf  
下回係訪問姬絲!
[ 陸道在2007-09-01 15:41重新編輯此帖 ]
離線fung34
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-31
好好笑 uK="#1z cC  
"星仔叫咗姬絲整個機械璇瓏出黎"個到笑到我肚痛
離線萬能博士
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-31
好好笑!!!!
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-31
講真 = = 我自己一路作一路笑= =
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-31
關小丹咩事?小丹又唔係鍾意cutie $h`?l$jC(@  
回:我見到迪雲係安雅屋企果到笑左
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-31
引用第4樓瑋哥於2007-08-31 20:47發表的  : 3Wrl_V  
關小丹咩事?小丹又唔係鍾意cutie HWxk>F0  
回:我見到迪雲係安雅屋企果到笑左
Ka1 F7b  
小丹會阻止呀嘛+_+
離線a353975044
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-31
哈哈,整左個機械璇瓏
離線冰火雙尊
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-31
點解迪雲係安雅屋企 Q4{%)}2$  
難道迪雲安雅
如果大家有無敵地雷背包唔要,可以pm送比我
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-31
大家喜歡這個嗎?要有人支持我才能繼續下去...
離線『神』軒
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-01
真係好好笑呀     星仔:無影腳ex! Fe.Y4\xz  
          3929:都係踢唔中我! 88 ! Jc~^32  
           星仔:你唔好走呀!無影腳ex! ?=jmyDXH!  
             ( 我已經走咗=
離線yhmjack1
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-01
引用第7樓冰火雙尊於2007-08-31 21:44發表的  : eG|e1tK+  
點解迪雲係安雅屋企[表情] j_&/^-;e  
難道迪雲[表情]安雅
^4Tr @g#]"  
很多人說安雅在恐X島上對迪雲有意思...
騎販賣機(車)....
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-01
我個d人物採訪....冇啦.....比人抄哂啦.....          
離線fung34
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-01
引用第11樓小戰士於2007-09-01 09:14發表的  : S_?}H  
我個d人物採訪....冇啦.....比人抄哂啦..... [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]
\VtCkb  
你有咩證據係你作
離線暗影ex
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-01
好好笑!繼續支持!!    
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-01
ok la,都ok搞笑的..........
離線beenoyau100

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-01
整個璇瓏,超搞笑  
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-01
引用第12樓fung34於2007-09-01 10:42發表的  :
你有咩證據係你作
%.<w8ag  
send上電視台係我原作,唔識的不要亂講bo
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-09-01
引用第16樓小戰士於2007-09-01 13:53發表的  :
send上電視台係我原作,唔識的不要亂講bo
%^gT.DsX-  
人地作野你又話人抄你,係度屈人!!! T(7 8{A>  
話人唔識你自己好識咩?大家有唔同的興趣,佢作訪問你又話人抄你,咁咪全世界d人都冇得作野!? |5$9l#e  
仲有你成日係度呃post,小小無謂野又係度開post,唔怪得你咁快升精靈啦
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個