切換到寬版
  • 1614閱讀
  • 13回復

lfo攻略@@"新手岩睇:) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線abc123

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-06-24
雖然呢個論壇新手唔算多,但係都係有新手的,新手們不知道去什麼地方有利的~ xr)kHJ:v  
廢話唔講~入正提先=] !Edc]rg7  
pmIQD"  
升lv篇: 2$=?;~  
新手岩岩進入lfo,大多數都係得1-10 lv,其實你打竹林呀就要有wp,你叫人比/借1000蚊比你,之後到賣wp的shop,買3把掃把,之後如果有eq就用,冇就唔用(多數都冇,除非有人比)之後就可以開始luXDXD Aw9^}k}UfD  
1&Nk  
開竹林,之後就打怪啦,你地用買回來的掃把攻擊d怪,之後擊中了之後就狂按英文字上高的1,2,3,係咁按1,2,3..........之後好快屈死哂,如此咁打.....打打打....打完一格又上一格,打完又一格....好快就殺哂了,新手到左第10格應該10-12lv喇,你會看到右下的skill閃下閃下,之後你地kick佢一下,之後按個2個腳(多數星奇)之後就學到技能了,技能篇遲d先講 \7*9l%  
Ok2k; +l  
之後你地升到咁上下,30lv到(有勁eq就唔洗la,3lv都win啦),咁就去開學校,你地打爆左學校呢關,就直接去s2--睇肉館,之後又爆埋佢,之後s3-s4就唔好爆住,自己打竹林打到35 lv(有勁eq 20 lv都得la=0=)之後你地就去爆s3喇,爆左之後,就去打s4,之後打完個3個機關,之後出番去冰地,就有招,就可以出去喇,之後既升lv就好都係搵條友帶你係s25升,我就係咁升,(我卓男唔打s1-s4,一日64lv了) m cp}F|ws  
8$xg\l0?KK  
升lv篇就講完了,遲少少再講技能篇LA~ Bb8lklQ  
]}~*uT}>  
技能篇 b\dBt#mB!  
你地岩岩學左招la,咁我要講的就是--星奇的技能運用(多數新手都係用星奇,冇任何各色/技能,只有頭3招) Qighvei  
jJ|u!a  
星奇頭3招的技能運用 Gzc{2"p  
KzI$GU3  
無影腳這招速到mama,但係新手唔夠sp可以用呢招代步ga,可以利用沖攻(>>a/>>跑緊時按a),個2 hit令人硬直,之後再連無影腳+破空腳+拳風,呢個我之前係新手既時都係用呢招屈人..... '1^\^) &q  
Q5{i#F7nJm  
破空腳呢招同無影腳差不多,不過hit數少了,即硬直大了,雖然攻擊力平行了呢招既硬直,但多數已無影腳連破空腳 4+'yJ9~,B  
9IC"p< D  
拳風呢招就係用泥連招同格招既,連招這個,可以用無影連破空腳再連拳風,之後用沖攻,再連無影腳.... )uZ<?bkQ  
格招,對住升龍霸的話....升龍霸死硬... T3%yV*F,  
Aj SIM.  
技能篇講完la,我要講既野都講哂[淚],新手們你地只要多d玩lfo,就會知到lfo的樂趣了XXXDDDDD
[ 此貼被abc123在2006-06-24 22:19重新編輯 ]
1條評分
dwchan icash +50 GD 2012-06-11
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-08
係唔係原創ga= =
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-08
引用第1樓~瘋人~2006-07-08 13:38發表的“”: bX=ht^e [  
係唔係原創ga= =
Y>wpla[kUq  
我諗唔係,呢個論壇新手唔多咩=0=?
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線yuenmu
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-08
我知 (|bMtT?"x  
我102LV去哪裡?? P@PZm  
c<y.Y0  
1條評分
~沉默是金~
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-08
引用第3樓yuenmu2006-07-08 15:00發表的“”: $Y,,e3R3  
我知 6mep|![6  
我102LV去哪裡?? bhOyx  
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] oeDsJ6;  
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
6!n"E@Bwu  
究研吧= ="
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-08
引用第0樓abc1232006-06-24 21:58發表的“lfo攻略@@"新手岩睇:)”: `DG6ollp{  
雖然呢個論壇新手唔算多,但係都係有新手的,新手們不知道去什麼地方有利的~ tPO.^  
廢話唔講~入正提先=]
升lv篇: ;FMK>%Zq  
新手岩岩進入lfo,大多數都係得1-10 lv,其實你打竹林呀就要有wp,你叫人比/借1000蚊比你,之後到賣wp的shop,買3把掃把,之後如果有eq就用,冇就唔用(多數都冇,除非有人比)之後就可以開始luXDXD ZNOoyWYi5  
.......
pr;<n\Y{  
唔錯wor都~咁以後我開新人物都知dim星lu~~ 6ynQCD  
p.s.我98lv,去邊度升?我未爆到9極.......= =
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-08
一日得64lv??真係新手唔岩睇囉-.-
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-08
=.=我冇著裝…1日都80幾…(講緊1日玩15個鐘lfo果d) |i|YlWQS  
打究極真係話都冇咁易就升… /rv XCA)j  
講真…我玩lfo最開心既都係頭3日…
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-08
引用第1樓~瘋人~2006-07-08 13:38發表的“”: rzl2Oj"4  
係唔係原創ga= =
0hNc#x6  
係原創ga...唔好比藍藍影響
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-08
引用第5樓ktw3579012006-07-08 15:24發表的“”:
唔錯wor都~咁以後我開新人物都知dim星lu~~ \}<nXn!  
p.s.我98lv,去邊度升?我未爆到9極.......= =
3b[_0  
98 lv冇s25去森林都係唔錯既..仲有,你玩唔玩peak嫁.peak既我可以幫你爆s
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-08
引用第9樓abc1232006-07-08 21:58發表的“”:
98 lv冇s25去森林都係唔錯既..仲有,你玩唔玩peak嫁.peak既我可以幫你爆s
RQh4RUm  
整多d可以加精...... QiZThAe  
4W1"=VL[g  
ps.我都有玩peak...幫我爆關ok?
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-07-08
引用第10樓~瘋人~2006-07-08 23:16發表的“”:
整多d可以加精......
ps.我都有玩peak...幫我爆關ok?
^(a%B  
當然可以....爆咩關...=_=...
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-07-09
引用第7樓大門大2006-07-08 15:46發表的“”: S^~GI$  
=.=我冇著裝…1日都80幾…(講緊1日玩15個鐘lfo果d) )Ibp%'H  
打究極真係話都冇咁易就升… EAx@a%  
講真…我玩lfo最開心既都係頭3日…
rbs:qLa%  
我一日玩4個鐘lfo有勁eq用相開s25升lv一日都可以升到60了[茶]....冇你咁瘋狂[逃]
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-07-09
引用第9樓abc1232006-07-08 21:58發表的“”:
"ifYy>d  
我玩tst ga......不過thx for your提議~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個