切換到寬版
  • 2144閱讀
  • 69回復

请版主锁THX =] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2008-05-04
引用第40樓mca05006006於2008-05-04 17:37發表的  :
you  say之前我係動漫區到發貼
幾個貼抄人
k9999  have  too

e家講緊佢咩? e個貼講緊佢?
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-05-05
引用第59樓狂人日記於2008-05-04 22:43發表的  :
想講d廢話..
mca05006006你d英文好差好差.都唔知你講咩,
真係唔知我理解力低定係點..火星文嗎?
仲有,我唔知係唔係mca05006006入異信,不過如果真係你入的話,
.......

你甘講我米講中文    1  唔係我入  2唔知202202有冇勁招  3  我都唔知202202 pw  係要知都知大俠陳 個pw  la  你話係唔係先

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-05-05
引用第60樓廁所為上於2008-05-04 22:48發表的  :
e家講緊佢咩? e個貼講緊佢?

sor  甘你當我無講過la  sor

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-05-05
202202  我個人都覺得你好有問題
1  你係幫我打story 唔應該入其他人物  重要自係你開
2  好多人都有米信la  你又唔話係佢地
3  你到now都味幫我打story  你果時又要我sin  唔該你快d打
4  你又無証明  無la  la  米話係我  check  check  la    大家有咩問題可以pm我同202202  我想202202都會答你地  (如果佢唔係心虛)
離線狂人日記
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-05-05
引用第63樓mca05006006於2008-05-05 15:51發表的  :
202202   我個人都覺得你好有問題
1  你係幫我打story 唔應該入其他人物  重要自係你開
2  好多人都有米信la  你又唔話係佢地
3  你到now都味幫我打story  你果時又要我sin   唔該你快d打
4  你又無証明  無la  la  米話係我   check  check  la    大家有咩問題可以pm我同202202  我想202202都會答你地   (如果佢唔係心虛)

但係你之前話你有張米信現卡wow- -
你有冇比你個fd睇呢?你比佢睇張咪一天都光晒囉.
ABCDEFGH

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-05-06
引用第64樓狂人日記於2008-05-05 22:50發表的  :
但係你之前話你有張米信現卡wow- -
你有冇比你個fd睇呢?你比佢睇張咪一天都光晒囉.

55  have  but  he  say  is  i  buy  ge
離線狂人日記
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-05-06
引用第65樓mca05006006於2008-05-06 17:40發表的  :
55  have  but  he  say  is  i  buy  ge

咁其實佢ge潛意識已經認定左你係偷佢野了..
不過如果係你買的話,又有d咩問題呢?
ABCDEFGH

發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-05-06
引用第66樓狂人日記於2008-05-06 19:32發表的  :
咁其實佢ge潛意識已經認定左你係偷佢野了..
不過如果係你買的話,又有d咩問題呢?

i am buy  X  care  have  but  he  say  i  am  in  卡铺buy
離線202202
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-05-06
我要講一句
你未比我看看
米吹水
http://ibbs.hk/?a=202202
咩来的???

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2008-05-06
引用第68樓202202於2008-05-06 21:18發表的  :
我要講一句
你未比我看看
米吹水 [表情]

......i  sunday  have  give  you  look  ar  !