切換到寬版
  • 1796閱讀
  • 28回復

求域多學招次序>_< [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-08-06
破空閃>流星風暴>快速走佬>彗星閃刀>連環快刀>閃雷快刀
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-08-06
引用第20樓samwong01222006-08-06 20:04發表的“”: ?xZmm%JF  
破空閃>流星風暴>快速走佬>彗星閃刀>連環快刀>閃雷快刀
1`{ib  
彗星閃刀唔好用咩? G6 5N:  
做咩放到咁後...
離線小熊
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-08-09
走佬一定擺係最後了~~~ m=B0!Z1xx  
因為實戰先有用. V&H8-,7z  
建議先學破空閃 (02(:;1  
因為起手快.攻也算幾高 gUA}%YXe  
想升lv的就學彗星. [i7)E]*oTA  
跟住落黎一定學閃雷快刀 Pltju4.:C  
再流星 K3DJ"NJ<Ji  
再連環 -d'|X`^nE  
最後先走佬 {2r7:nvR  
唔識用域多的人唔好亂講野.... x~^I/$  
自認識用的同我打 |81N/]EER  
peak-熊貓萬能俠 D:tZiS=0  
歡迎使用域多挑戰,無任歡迎
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-08-09
引用第22樓小熊2006-08-09 00:44發表的“”: v:1Vli.  
走佬一定擺係最後了~~~ a' o8n6i  
因為實戰先有用. ^!_7L4&y  
建議先學破空閃 Z3>3&|&  
因為起手快.攻也算幾高 JBAK* g  
想升lv的就學彗星.  XYF~Q9~  
.......
^) ^|;C\`  
y一定要閃雷快刀,好廢
離線小熊
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-08-09
引用第23樓~~福仔~~2006-08-09 00:46發表的“”:
y一定要閃雷快刀,好廢
Z)T@`B6  
打vs用.要我用比你睇麼?
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-08-09
引用第6樓~菲沙~2006-08-05 17:51發表的“”:
走佬廢,你差唔多死嗰陣用尼招可以令敵人唔理你,破空閃同彗星閃刀又易擋
})Mv9~&S  
2G}7R5``9  
彗星閃刀又易擋?!彗星閃刀係擋唔到~避就得 4[CBW  
破關升lv都係靠果兩招清怪姐  <Bb<?7q$ld  
唔理你= =?佢睇你冇哂mp追住你黎攻 n 5* {hi  
走佬又攻唔到人 仲要300mp 200技點 +IO1ipc4cE  
打怪冇用= =”咁低lv學mp又唔多又回得唔快= =! .Jat^iFj0  
高lvd學先有用~
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-08-09
引用第17樓真-流星2006-08-06 09:42發表的“”: R4~zL!7;  
破空閃>慧星閃刀>連環快刀(唔好睇小佢,幾屈架)>流星風暴>走佬>閃電快刀 HMS9y%zl/  
咁樣會好好多 :OQ:@Yk  
連續快刀係一招又小mp,又出得快既招黎架
$,QpSK`9i  
你可以避開第一把刀之後用d遠攻招打域多,域多出左第一把刀之後會停一停,就趁佢停個段時間黎打佢啦!
離線小熊
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-08-10
引用第25樓chiutszchun2006-08-09 09:02發表的“”:
彗星閃刀又易擋?!彗星閃刀係擋唔到~避就得 4`UL1)A]  
破關升lv都係靠果兩招清怪姐  Mi/ &$" =  
唔理你= =?佢睇你冇哂mp追住你黎攻 Yf!*OGF  
.......
-wf RR>)d  
升lv只用彗星就ok了 <h@z=ijN  
而走佬係出左第一下200mp s*)41\V0  
再按多一下就用50mp. :<t{ =0G  
唔係每一下都要200
離線小熊
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-08-10
引用第26樓魚旦一號2006-08-09 18:24發表的“”:
你可以避開第一把刀之後用d遠攻招打域多,域多出左第一把刀之後會停一停,就趁佢停個段時間黎打佢啦!
>St. &#c  
有時間麼??你避得黎你一定打空.我出左招都走人la MS st  
仲比你打咩.你仲話避wor....避得黎都打唔中
快速回復
限100 字節

上一個 下一個