切換到寬版
  • 1403閱讀
  • 11回復

[求助]米兒幾問..又更新左.. [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暗影《聰

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-09-01
米兒魔導10lv會-幾多%mp? y O*   
2轉聖天高攻嗎? HIC!:|  
神寬同愛心有咩用?建唔建意學? GS}JyU  
但係神寬會+埋人地,咁留點學左聖天同無尚先定學神寬再學聖天同無尚? )+w1nw|m  
異轉招光波同鳳神洗唔洗學?
[ 此帖被暗影《聰在2008-09-01 21:11重新編� ]
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-09-01
10lv-63好似 Dg{d^>T!_x  
不過150lv 仲要魔光 1lv魔光都夠屈喇 UT9u?  
* 1xs/$`  
聖天肯定冇大天咁高攻 #.$y   
但係可以跳出 3eXIo=  
所以唔輸得過大天 E-FR w  
a7 453s  
神寬加血 格招幾勁 4l6 8+  
神寬格到真昇真虎 L[,19 ;(  
u]9\_{c]Q  
愛心轟炸屈機 c %Cbq0+2  
你同迪倫打 HEIg_6sb  
愛轟破到吞天同埋昇龍剎 BenyA:W"  
(其實唔係破 不過迪倫出緊吞天一中愛轟就會 成招比米兒切斷左 暈完比米兒再屈) +oq<}CNr{  
而且攻都幾高下 ;ko6igx)+  
升lv一下愛轟+大天必死 )5gj0#|CG@  
{*[(j^OE  
米未異轉得幾招有用 1?1Bz?EKF*  
魔光→大天→愛轟→女媧→神之 8N?D1; F;  
要升lv學魔光大天 (可+愛轟)夠哂
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-09-01
引用第1樓chiutszchun於2008-09-01 19:14發表的  : ck5cO-1>6  
10lv-63好似 /lu|FWbEw  
不過150lv 仲要魔光 1lv魔光都夠屈喇
聖天肯定冇大天咁高攻 %Uz\P|6PO  
但係可以跳出 G8klW ZAJ  
.......
f:<BUqa  
但係神寬會+埋人地,咁留點學左聖天同無尚先定學神寬再學聖天同無尚?
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-09-01
1.應該係降71% Q47R`"  
2.異轉聖天都ok高攻 但應該無大天咁高 #X?[")R  
3.神寬只係加血 但會加埋敵人 愛心格招同埋破招 同整暈人 兩招都應該學 jYRSV7d  
4.我建議你學左神寬先啦 因為你未異轉個陣要靠神寬黎升 你咁早留點咁你咪會哂錢買生命藥水囉 因為唔學得神寬呀嘛 所以我建議你學左神寬先 跟住異轉再學聖天無尚
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-09-02
離線凶龍迪倫
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-09-02
引用第4樓暗影《聰於2008-09-02 18:45發表的  : x"e;T,c  
(4/"uj5  
唔洗住啦,呢2招等你夠技點先學都未遲
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-09-02
引用第4樓暗影《聰於2008-09-02 18:45發表的  : E2>{ seZ  
ue@/o,C>  
一定要學 Za|iU`e\  
異轉最後先學十字架 Ne Y*l  
要學光波先 1n^N`lD8]6  
之後無上同鳳神
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-09-03
引用第6樓polim1522000於2008-09-02 19:36發表的  :
一定要學 Tty'ysH  
異轉最後先學十字架 ojnO69v  
要學光波先 ?g+3 URpK  
之後無上同鳳神
lOVcXAe}  
7gf(5p5ZV  
十字架廢的 + m-88  
未到200lv唔好學 #ay/VlD@  
因為1-4lv概十字架連百烈拳都格唔到 yl~;!  
TF :'6#p  
十字架格力其實好恐怖 hb3:,c(  
好多招可以格左再破 7wx=#  
cmXbkM  
升高lv vs超屈機 piM4grg \  
$TXiWW+  
但係要高lv先得 S}JOS}\^j  
1cOR?=G~  
Pq [_(Nt  
有招腳廢廢地 唔太高攻 都係lv問題 $lT8M-yK\  
愛心波光勁高攻 一定要學
離線cj膠神
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-09-03
聖天係高攻過大天的 c%pf,sm'  
g}<jn'@{  
鳳神愛光是但一定要學一樣 C`;igg$t_  
2(DhKHrF  
因為聖天儲計好慢 &!/>B .  
Li5&^RAo|J  
要靠是但一招儲計 . |[{$&B  
USyc D`  
比較建議學愛光 vmAnBY  
iZn0B5]ikj  
高攻+格招力極強 `YqtI/-w  
yk4 @@kHW  
;9 z|rWsF  
神寬你唔學既話一轉打關會好辛苦 *G.vY#h  
b V  EJ  
成身都要帶血水 =_-u;w1D  
akyMW7'3V<  
但係學左又有時會加埋怪d血 gvT}UNqL  
f9u=h}  
自己諗下佢優點/缺點再缺定吧 vz4( k/  
gf8o~vKX$G  
jXA/G%:[  
我個人建議學神寬比較好 ;"Gy5  
O ixq ou  
始終一轉火力較強,打關升級都差不多會用一轉 c@[Trk m  
?. ` ga*   
到後期才會用異轉 c_vGr55  
rlKR <4H  
不夠學點聖天可先留著 j<(E %KN3  
0V<kp C,4  
無尚/愛心異轉必備
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-04
引用第8樓cj膠神於2008-09-03 22:33發表的  : L/ rf5||@  
聖天係高攻過大天的
鳳神愛光是但一定要學一樣
因為聖天儲計好慢 4x)vy -y  
.......
vgy.fP"@  
KR$Fd  
原來聖天高攻d-0- 14'\@xJMM  
x$-kw{N  
我仲要升多幾lv先學到聖天- - iKo2bC:.&  
iz-z?)%  
愛心波光真係超屈機 q~9-A+n  
一招計最多可以車人一半 kV1L.Xg  
比人屈牆34下就拜拜 [voZ=+/  
不過就最好跟無尚一齊學 ~Fh+y+g?  
因為受心波光秒唔到怪 +ytP5K7  
連出250mp都比較高 q~> +x?30  
Y!xPmL^]?  
神寬可學可唔學 5?$MZaT  
睇你幾時打關 _R ]s1  
150lv念住直升就唔學仲好 3/]1m9x  
因為無尚我覺得好用d E$ \l57  
一次加哂野 [E p'm  
用死呢招就夠- - NC~?4F[  
唔駛煩 =i  vlS  
f%EHzm/V  
但係幫人打關神寬係超好用 *xxk70Cb  
升lv通常唔駛加血 因為d怪都好廢-0-(對於米兒講) b, a7XANsh  
-OJ<Lf+"=  
我好後悔學左十字架 1J9p1_d5  
其實十字架本身唔廢 }=EJM7sM|k  
可惜要高lv先勁 3;L$&X2  
早知學左聖天先學十字架 d\>XfS  
搞到而家要靠1轉升lv z"mVE T  
2轉升lv得愛心比較難
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-07
米兒異招愛心光波係最高攻一招- -.... w =F9>  
聖天雖然高攻但係難中人... {g nl6+j  
同埋加異計好少... _0$>LWO~  
愛波後身都有防- -.... GY?u+|Q  
神之最好學埋- - ~v(c9I)  
因為可以反生幾好用-

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-07
1.71% WwsNAJ  
2.高 k Hr-UJ!  
3.學 @cIYS%iZ  
4.學神寬再學聖天同無尚(1轉同2轉分別) ]CNPy$>*  
5.要
快速回復
限100 字節

上一個 下一個