切換到寬版
  • 1876閱讀
  • 32回復

[求助]金龍乍現與黃龍寶劍 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-09-26
黃龍寶劍 K{cbn1\,H  
?@R")$  
簡直係屈機~~~
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-09-26
黃龍寶劍la  高攻又有得上下  命中又高

離線bon1

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-09-26
引用第21樓~臭屁蟲~於2008-09-26 18:58發表的  : &v# `t~  
黃龍寶劍la  高攻又有得上下  命中又高
\3{3ly~L  
我現在才發現原來黃龍的命中並不高 -.- pZ+j[!  
aqQ o,5U >  
距離太近會發揮不到威力 +cfziQ$'  
++92:decM  
因此也必需就位
(:
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-09-26
引用第22樓bon1於2008-09-26 19:21發表的  :
我現在才發現原來黃龍的命中並不高 -.-
距離太近會發揮不到威力
.......
=jIxI,  
金龍好的 g.*&BXZi  
可以攻擊上方的敵人
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-09-26
引用第22樓bon1於2008-09-26 19:21發表的  :
我現在才發現原來黃龍的命中並不高 -.-
距離太近會發揮不到威力
.......
`Of[ {.Q  
就定一個中距離的位 %g-0O#8}  
一野插埋去給敵人一個致命一擊!!!囧 US]"4=Zm  
黃龍易中 KQW!\y?$"  
起手快 BGA%"b  
可狂出及左右出 Uk"Y/Ddm  
現在還新增了有條龍的效果 5^o3y.J?P  
所以我建議你無論升lv及爆關都可以用黃龍左右狂出黎屈 p9w%kM?  
vs就可以金龍乍現同人玩下:) t!l/`e%J  
所以我還是覺得黃龍寶劍實用過金龍乍現的
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-09-26
引用第24樓tommychow321於2008-09-26 19:25發表的  :
就定一個中距離的位 A@\qoS[  
一野插埋去給敵人一個致命一擊!!!囧 GW:\l~ d  
黃龍易中 D'85VZEFyo  
起手快 hQP6@KIe)  
.......
Qlf 9]ug)  
我金甲人 1900mp ( 50-100lv ) 6S2r  
e%'z=%(  
連出三、四下消耗盡元力了
(:
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-09-26
引用第25樓bon1於2008-09-26 19:28發表的  :
我金甲人 1900mp ( 50-100lv )
連出三、四下消耗盡元力了
yYxeNE"  
下- - f_Wkg)g  
唉...那真是可惜呢 _A@fP[C  
你唔可以狂出了 4jC4X*  
咁就點呢...苦惱- -... lWu9/r 1  
你唔狂出可以隔一陣出 T nbGO;  
我相信你升到100lv仲係1900mp既話會回得好快 1qB!RIau  
所以我想你不必擔心那麼多 h,!G7V  
慢慢的屈黃龍吧!! aB$y+`f)@  
而且你的黃龍會愈來愈高lv iBGSBSeL&  
攻擊力也會愈來愈高 3p?<iVE  
所以我想你暫時不必擔心這個問題的 =j'J !M  
放心去升吧
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-09-26
引用第26樓tommychow321於2008-09-26 19:30發表的  :
下- - gW 6G+  
唉...那真是可惜呢 >m2<Nl}  
你唔可以狂出了 xzMeKC `  
咁就點呢...苦惱- -... pr[B$X .V  
.......
i&}zcGC  
哈哈 lgv-)5|O+H  
Th& W q  
我反而認為金龍較實用 DJD]aI  
V#-qKV  
因黃龍的性質只是向前衝,有時很難知道哪個位置才是威力最高點 9QX ~a X  
)$l9xx[  
但金龍的動作是由上至下,因此便知道他的落點及威力最高點
(:
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-09-26
引用第27樓bon1於2008-09-26 19:39發表的  :
哈哈
我反而認為金龍較實用
.......
V~J2s  
咁你可以靈活地運用金龍地升lv及打關吧~ guUr1Ij  
但我想你都要用番黃龍黎做番助攻- -
離線奧411
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-09-26
99%金龍乍現 LA
離線oceanlaw
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-09-26
我覺得黃龍寶劍 XsN#<"f;i  
命中高好d~
離線623
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-09-26
迴旋斬打青狗吧 /__\ "
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-09-26
升lv *AQbXw]w  
睇你打咩 W}_}<rlF  
如果打迪下升的話 K$GXXE`  
金龍絕對比黃龍快 J+gsmP-_  
1.mp唔洗咁多 :{uUc  
開頭升果時黃龍秒唔到 0_pwY=P  
2.時間小左 ZDmk<}A-U  
所以絕對係金龍迪下好 R.`J"J0/~  
另外打魔王 H&IP>8Dk  
開頭d清可以用回斬加黃龍清哂 c qyh#uWe  
之後用王者之劍打到佢地屈哂場(到楊令果到開始都ok) [ =2In;  
之後再金龍/金光清到去場都ok 7Ej#7\TB]  
打故事就要睇你咩故事 L5uI31  
你話打惡魔最尾當然係自我發揮 x2wWp-Z  
vs方面 E+Mdl*  
如果佢屈牆 CHw_?#h  
金龍絕對gd!!! hD"~ ^  
爆sp重扣唔小 z))[Lg  
左右黃龍都好勁 6lAo`S\)eX  
可惜會比人話屈 J*C*](  
情況同爆旋左右一樣
快速回復
限100 字節