切換到寬版
  • 1214閱讀
  • 16回復

[求助]亞真定泰加勁... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ruby03

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-09-27
如題, 請說明...
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-09-27
加點方點 泰加勁d  而家泰加出左8招 比真多  招式變化都多d 所以我覺得泰加勁d
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-09-27
a{7'qmN1  
遠近攻都有 R<x~KJ11c  
攻擊力重唔差 pbePxOG  
重有封位招 =?g B@vS  
加埋防同攻都超高的轉生 OB5`a,5dI  
yo 6` @4i'.  
睇番太加 %oE3q>S$en  
邪波點夠打 r5g:#mF"  
又無招同到轉生揮 J PK( S~  
總結 <C,lHt  
絕對係真勁
離線寂風
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-09-27
梗係真喇,招猛毒掌範圍好大,毒翼格招同攻都好勁!
離線ruby03
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-09-27
唯我獨尊唔夠轉生打=  =?
離線u1abc
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-09-27
太高MP.要600MP,毒翼要400
做回真正的我!
離線u1abc
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-09-27
引用第4樓ruby03於2008-09-27 13:11發表的  : vg;9"A!(  
唯我獨尊唔夠轉生打=  =?
%("WoBPH`  
太高MP
1條評分
做回真正的我!
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-09-27
應該係亞真係d,因為招轉生同招猛掌範圍好大

離線99636
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-09-27
我2個人都玩個.比d意見你la Q|7l!YTzVu  
]o2jS D  
呀真:配點低.招無def.但起收手快.攻唔算勁.升lv難.但只左150lv後的她會好強.是vs方面.到招方面:呀真得6招.學點不算高.但所有招得2招有def.就是毒翼同打關個招.而其他招是一點def都無的.所以升lv和vs要小心用.到升lv方面:我之前升lv記得我打一班怪要用成3招先得.仲要用把大地之劍.就是用毒掌>毒霧攻擊>真心毒先打死一班怪.真煩.但不要e為毒翼係全體攻擊.她的起手係最重要之要.因為高攻加DEF高,但衰的是只可打一個人.一班人的話就不行的了.但後來比我fd delete左個真.所有唔玩了.個時係127lv W!B\VB  
w 2 1g&  
到太加:配點方面可說比真強.所有招都有def.但起收手慢.他的跑步就好似一隻牛.可說是好慢.但只在佢d招有遠攻.近攻.vs方面可說是很強的人物.到升lv方面:他的唯我是升lv的重要招之一.所以第一招一定要學唯我.連還風都用得上.只是用來把敵人打到一邊.本人就是這樣子3日就125了.到vs方面:因為太加是個咩招都有的人物.所以vs方面是太加勁d. CX3yIe~u  
oxZXY]$y  
vugGMP;D(  
:F`"CR^,  
總結.如果你是lfo的老手就玩真吧.因為好小人玩.如果是新手的話.就玩太加吧......
離線風舜子
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-27
真d招好屈~ " 3tk"#.#  
毒霧高攻+封位~ =g{Hs1W  
猛毒距離遠+反彈飛行道具~ y134m  
毒翼高攻+高防+高格招+多hit~ wq:"/2p1  
化毒無敵~ EZJ[+ -Q;  
真心高格招+多hit~ ^u-;VoK  
> JP}OS  
真真屈機~
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-27
雖然配點係tiga勁 RN"Ur'+  
不過我個人認為呀真屈好多 {66P-4Ev(  
我玩過tiga真虎同唯我   OJT%?P%@{  
真虎攻距好short  (好似最多2hits)     Ft<B[bQ  
唯我格力同邪鬼差好遠 ycj\5+ g  
Rj!9pwvT  
呀真1招已經屈晒   毒翼 +j(7.6ia  
格力高   攻中上   mp又ok >SWc  
呢招超強
離線99636
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-27
引用第10樓hk3286於2008-09-27 17:59發表的  : q);@iiJ-  
雖然配點係tiga勁 _g%,/y 9y  
不過我個人認為呀真屈好多 D_M73s!U  
我玩過tiga真虎同唯我   Kb~i9x&  
真虎攻距好short  (好似最多2hits)     GQ6~Si2  
唯我格力同邪鬼差好遠 JYrOE "!h  
.......
+wGFJLHJ  
你咁講我唔係好認同羅.呀真個招唔好e為好易中同好勁.我玩左2次真.一次唔想玩delete左.個時咁咁出左毒翼.e我玩左一次就知唔係勁招.點解?因為毒翼招野收手好鬼死比人打得入.而收手時動作唔算好快.所以我覺得真心毒仲勁個招毒翼.
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-09-27
我個人認為泰加比較勁 EO\- J-nM  
出的招也比亞真多 Kza5_ 7p`L  
變化也多 _ uZVlu@  
亞真唯一勁的就是毒翼轉生
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-09-27
引用第11樓99636於2008-09-27 19:41發表的  :
你咁講我唔係好認同羅.呀真個招唔好e為好易中同好勁.我玩左2次真.一次唔想玩delete左.個時咁咁出左毒翼.e我玩左一次就知唔係勁招.點解?因為毒翼招野收手好鬼死比人打得入.而收手時動作唔算好快.所以我覺得真心毒仲勁個招毒翼.
G !U `8R  
攻高防高 vlPViHF.  
格招力係最高
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-09-27
引用第13樓絕望吧於2008-09-27 20:07發表的  :
攻高防高 4]no#lVRJ  
格招力係最高
q }hHoSG]=  
ADB,gap  
只係真招入面 攻高防高吧...格招方面 係vs到 係唔會成日都格招....  一係避開個招 一係中左個招
離線99636
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-09-27
引用第14樓乂小影乂於2008-09-27 20:51發表的  :
只係真招入面 攻高防高吧...格招方面 係vs到 係唔會成日都格招....  一係避開個招 一係中左個招
Ns.{$'ll  
你講得好好.其實呀真其他招係無def>唔信自己玩玩就知
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-27
個人認為真勁d   yi,Xs|%.  
*[tLwl.  
泰加d招過高mp但係又唔係太實用-.-
快速回復
限100 字節

上一個 下一個